Kun napsautat taukopainiketta aktiivisen synkronoinnin ollessa käynnissä ja käynnistät sitten Creative Cloud -työpöytäsovelluksen tai tietokoneen uudelleen, Tiedostot-paneeli muuttuu tyhjäksi ja siihen ilmestyy jatkuvasti pyörivä edistymisratas.

Tiedostot-paneeli ja pyörivä edistymisratas
Tiedostot-paneeli | Tiedostot-paneelin edistymisratas jää pyörimään

Ratkaisu

Tee ongelman vianmääritys kokeilemalla alla olevia ratkaisuja.

Ratkaisu 1

Pidä Ctrl-painiketta painettuna samalla, kun painat Asetukset-kohdasta Lopeta-painiketta. Tämä toimenpide keskeyttää kaikki CCDA-prosessit, kuten Adobe Desktop Service, CoreSync, jne.

Ratkaisu 2

Poista Creative Cloud -työpöytäsovellus käyttämällä asennuksen poisto-ohjelmaa, joka on saatavilla osoitteessa https://helpx.adobe.com/fi/creative-cloud/help/uninstall-creative-cloud-desktop-app.html ja asenna sitten sovellus uudelleen.

Huomautus:

Windows- tai MAC-tietokoneen uudelleenkäynnistys ei ole tarpeen.