Käyttöopas Peruuta

Creative Cloud -tietokonesovelluksen asennuksen poistaminen

1. Creative Cloudin käyttöopas
  2. Creative Cloudin esittely
    1. Yleisiä kysymyksiä | Creative Cloud
    2. Creative Cloudin järjestelmävaatimukset
  3. Lataus, asennus, määritys ja päivitys
    1. Creative Cloud ‑sovellusten lataaminen
    2. Creative Cloud ‑sovellusten avaaminen
    3. Käynnistys-työtila
    4. Creative Cloud ‑sovellusten päivittäminen
    5. Creative Cloud ‑sovellusten kielen vaihtaminen
    6. Creative Cloud -tietokonesovelluksen asennuksen poistaminen
    7. Creative Cloud ‑sovellusten asennuksen poistaminen tai poistaminen
  4. Tilin hallinta
    1. Creative Cloud ‑kokeiluversion muuntaminen maksulliseksi jäsenyydeksi
    2. Adobe-salasanan vaihtaminen
    3. Adobe-sopimuksen muuttaminen
    4. Luottokortin ja laskutusosoitteen päivittäminen
    5. Adoben laskun tarkasteleminen, lataaminen tai lähettäminen sähköpostitse
    6. Epäonnistuneen tai maksamattoman maksun korjaaminen
    7. Adoben kokeilujakson tai tilauksen peruuttaminen
  5. Creative Cloud ‑palvelut
    1. Adobe Stockin käyttäminen Creative Cloud ‑sovelluksissa
    2. Adobe Fontsin käyttäminen Creative Cloud ‑sovelluksissa
    3. Creative Cloud Market ei ole enää saatavana
  6. Yhteistyö- ja tallennuspalvelut
    1. Mitä pilvidokumentit ovat?
    2. Pilvidokumentit | Yleisiä kysymyksiä
    3. Pilvidokumenttien luominen tai tiedostojen muuntaminen pilvidokumenteiksi
    4. Pilvidokumenttien määrittäminen offline-käyttöä varten
    5. Palaaminen pilvidokumentin aikaisempaan versioon
    6. Työsi jakaminen tarkistamista varten
    7. Miksi en näe pilvidokumenttejani offline-tilassa?
    8. Creative Cloud ‑kirjastot
    9. Yhteistyö Creative Cloud -kirjastojen ja kansioiden parissa
    10. Yhteistyön usein kysytyt kysymykset
    11. Tiedostojen synkronointi pilvitallennustilan avulla
    12. Käytettävissä olevan pilvitallennustilan selvittäminen
    13. Synkronointiasetusten määrittäminen
  7. Creative Cloud -mobiilisovellukset
    1. Yleisiä kysymyksiä | Mobiilisovellukset
    2. Adobe Creative Cloud for mobile
  8. Yritykset ja työryhmät
    1. Yritykset – Opettelu & tuki
    2. Työryhmät – Opettelu & tuki
    3. Pika-aloitusopas työryhmän jäsenille

Adobe ei suosittele Adobe Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen asennuksen poistamista. Jos sinun on poistettava sovelluksen asennus, lataa ohjeissa mainitut asennuksen poisto-ohjelmat Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen asennuksen poistamista varten.

Miksi minun on poistettava Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen asennus?

Adobe suosittelee voimakkaasti, että et poista Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen asennusta. Tietyissä tilanteissa, esimerkiksi jos Creative Cloud ‑tietokonesovellus vioittuu tai joidenkin Creative Cloud ‑sovellusten asennuksessa ilmenee ongelmia, voit poistaa Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen asennuksen.

Voit saada esimerkiksi seuraavan virheilmoituksen Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen päivityksen aikana:

Creative Cloud -tietokonesovelluksen päivittäminen epäonnistui. (Virhekoodi: 2)

Jos kohtaat tämän virheen, poista ensin Creative Cloud -tietokonesovelluksen asennus ja asenna se sitten uudelleen noudattamalla alla olevia ohjeita:

Virhekoodi 2

Huomautus:

Jos sinun on poistettava Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen asennus, lataa ja suorita käyttöjärjestelmääsi vastaava asennuksen poisto-ohjelma. Asennuksen poistamisen suorittaminen loppuun edellyttää järjestelmänvalvojan oikeuksia.

Creative Cloud -tietokonesovelluksen asennuksen poistaminen Windowsissa

Huomautus:

Varmista myös ennen asennuksen poisto-ohjelman suorittamista, että kaikki tiedostot on synkronoitu. Creative Cloud -tiliin synkronoimattomat tiedostot voivat hävitä.

1. Lataa Windows-käyttöjärjestelmäversion asennuksen poisto-ohjelma:

Windows 10, 8, 7 (64-bittinen)

Windows 10
    (ARM)

Windows 10, 8, 7
    (32-bittinen)

Lataa

Lataa

Lataa

2. Pura lataamasi pakatun tiedoston sisältö.

3. Kaksoisnapsauta suoritettavaa tiedostoa.

Voit saada kehotteen, jossa sinua pyydetään sallimaan, että asennuksen poisto-ohjelma jatkaa toimintaansa.

4. Asennusohjelma pyytää sinua vahvistamaan, että haluat poistaa Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen asennuksen. Lue viesti ja valitse Poista asennus.

Valitse Poista asennus -vaihtoehto

5. Asennuksen poisto-ohjelma poistaa sovelluksen tietokoneesta ja näyttää vahvistusviestin. Valitse Sulje.

Asennuksen poistamisen vahvistus

Creative Cloud -tietokonesovelluksen asennuksen poistaminen macOS:ssä

Huomautus:

Varmista myös ennen asennuksen poisto-ohjelman suorittamista, että kaikki tiedostot on synkronoitu. Creative Cloud -tiliin synkronoimattomat tiedostot voivat hävitä.

1. Lataa macOS-käyttöjärjestelmäversion asennuksen poisto-ohjelma:

macOS v10.12 tai uudempi

Apple M1 ‑tietokoneet

macOS v10.11 tai vanhempi

Lataa

Lataa

Lataa

2. Pura lataamasi pakatun tiedoston sisältö.

3. Kaksoisnapsauta asennusohjelman Creative Cloud Uninstaller.app-tiedostoa.

4. Suojausasetuksista riippuen näyttöön voi tulla varoitus, kun yrität avata asennuksen poisto-ohjelman asennetusta DMG-tiedostosta. Jatka valitsemalla Avaa.

Vahvista sovelluksen avaus levyn näköistiedostosta

5. Asennusohjelma pyytää sinua vahvistamaan, että haluat poistaa Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen asennuksen. Lue viesti ja valitse Poista asennus.

Poista asennus Macissa

6. Asennuksen poisto-ohjelma poistaa sovelluksen tietokoneesta ja näyttää vahvistusviestin. Valitse Sulje.

Asennuksen poiston vahvistus

Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen asennuksen poistaminen taustalla (vain Enterprise)

Huomautus:

Varmista myös ennen asennuksen poisto-ohjelman suorittamista, että kaikki tiedostot on synkronoitu. Creative Cloud -tiliin synkronoimattomat tiedostot voivat hävitä.

Toimimalla alla olevien ohjeiden mukaan voit poistaa Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen asennuksen SCCM:stä taustalla.

1. Luo kansio koneella, jossa SCCM-palvelin sijaitsee, ja siirrä suoritettava Creative Cloud Uninstaller ‑tiedosto siihen. Voit hakea suoritettavan tiedoston miltä tahansa koneelta, johon Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen uusin versio on asennettu. Suoritettava tiedosto on seuraavassa sijainnissa:

• WindowsC:\Program Files (x86)\Adobe\Adobe Creative Cloud\Utils\Creative Cloud Uninstaller.exe
    • macOS/Applications/Utilities/Adobe Creative Cloud/Utils/Creative Cloud Uninstaller.app/Contents/MacOS/Creative Cloud Uninstaller
  2. Luo uusi paketti ja käytä lähteenä edellisessä vaiheessa luotua kansiota.

3. Luo ohjelma ja poista Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen asennus komennolla Creative Cloud Uninstaller.exe –u.

4. Suorita tämä ohjelma jakelupisteestä kaikissa asiakaskoneissa, joista haluat poistaa Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen asennuksen.

Huomautus:

Creative Cloud -tietokonesovelluksen asennuksen voi poistaa vain silloin, jos kaikkien Creative Cloud -sovellusten (kuten Photoshop, Illustrator ja Premiere Pro) asennus on jo poistettu järjestelmästä.