Adobe Creative Cloud ‑tietokonesovellusta tarvitaan Creative Cloudin toimintoihin, kuten Creative Cloud ‑sovellusten asentamiseen, synkronointiin, kirjasimien synkronointiin ja kirjastojen käyttöön. Adobe suosittelee, että et poista tämän sovelluksen asennusta.

Tietyissä tilanteissa, esimerkiksi jos Creative Cloud ‑tietokonesovellus vioittuu tai joidenkin Creative Cloud ‑sovellusten asennuksessa ilmenee ongelmia, voit poistaa Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen asennuksen.

Voit saada esimerkiksi seuraavan virheilmoituksen Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen päivityksen aikana:

Creative Cloud -tietokonesovelluksen päivittäminen epäonnistui. (Virhekoodi: 2)

Jos kohtaat tämän virheen, poista ensin Creative Cloud -tietokonesovelluksen asennus ja asenna se sitten uudelleen noudattamalla alla olevia ohjeita:

Virhekoodi 2

Huomautus:

Jos sinun on poistettava Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen asennus, lataa ja suorita käyttöjärjestelmääsi vastaava asennuksen poisto-ohjelma. Asennuksen poistamisen suorittaminen loppuun edellyttää järjestelmänvalvojan oikeuksia.

Creative Cloud -tietokonesovelluksen asennuksen poistaminen Windowsissa

1. Lataa suoritettavan asennuksen poisto-ohjelman sisältävä ZIP-tiedosto.

Lataa

2. Pura tiedosto Creative Cloud Uninstaller.zip.

3. Suorita suoritettava asennustiedosto Creative Cloud Uninstaller.exe.

4. Asennusohjelma pyytää sinua vahvistamaan, että haluat poistaa Creative Cloud -työpöytäsovelluksen asennuksen. Lue viesti ja valitse Poista asennus.

uninstall-win
  5. Asennuksen poisto-ohjelma poistaa sovelluksen tietokoneesta ja näyttää vahvistusviestin. Valitse Sulje.

uninstall-successful-win
  6. Lataa ja asenna Creative Cloud ‑tietokonesovellus.

Jos sinulla on kysyttävää asennusprosessista, perehdy artikkeliin Creative Cloud ‑sovellusten lataaminen.

Creative Cloud -tietokonesovelluksen asennuksen poistaminen Macissa

1. Lataa Zip-tiedosto ja ota DMG-tiedosto käyttöön.

Lataa

2. Suojausasetuksista riippuen näyttöön voi tulla varoitus, kun yrität avata asennuksen poisto-ohjelman asennetusta DMG-tiedostosta. Jatka valitsemalla Avaa.

Vahvista sovelluksen avaus levyn näköistiedostosta
  3. Asennusohjelma pyytää sinua vahvistamaan, että haluat poistaa Creative Cloud -työpöytäsovelluksen asennuksen. Lue viesti ja valitse Poista asennus.

uninstall-mac_v1
  4. Asennuksen poisto-ohjelma poistaa sovelluksen tietokoneesta ja näyttää vahvistusviestin. Valitse Sulje.

uninstall-successful-mac_v1
  5. Lataa ja asenna Creative Cloud ‑tietokonesovellus.

Jos sinulla on kysyttävää asennusprosessista, perehdy artikkeliin Creative Cloud ‑sovellusten lataaminen.

Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen asennuksen poistaminen taustalla (vain Enterprise)

Toimimalla alla olevien ohjeiden mukaan voit poistaa Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen asennuksen SCCM:stä taustalla.

1. Luo kansio koneella, jossa SCCM-palvelin sijaitsee, ja siirrä suoritettava Creative Cloud Uninstaller ‑tiedosto siihen. Voit hakea suoritettavan tiedoston miltä tahansa koneelta, johon Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen uusin versio on asennettu. Suoritettava tiedosto on seuraavassa sijainnissa:

• WindowsC:\Program Files (x86)\Adobe\Adobe Creative Cloud\Utils\Creative Cloud Uninstaller.exe
    • macOS/Applications/Utilities/Adobe Creative Cloud/Utils/Creative Cloud Uninstaller
  2. Luo uusi paketti ja käytä lähteenä edellisessä vaiheessa luotua kansiota.

3. Luo ohjelma ja poista Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen asennus komennolla Creative Cloud Uninstaller.exe –u.

4. Suorita tämä ohjelma jakelupisteestä kaikissa asiakaskoneissa, joista haluat poistaa Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen asennuksen.

Huomautus:

Creative Cloud -tietokonesovelluksen asennuksen voi poistaa vain, jos kaikkien Creative Cloud -sovellusten (kuten Photoshop, Illustrator, Premiere Pro) asennus on jo poistettu järjestelmästä.