Pyydetäänkö sinua syöttämään sarjanumero tai kirjautumaan sisään Adobe ID:lläsi, kun käynnistät Acrobat Pro DC:n tai Acrobat Standard DC:n? Kehotteen ilmestymiseen on useita mahdollisia syitä:

• Olet ehkä asentanut väärän Acrobat DC -version.
  • Acrobat DC -tilaustililläsi voi olla vääriä tietoja tai tietoja voi puuttua.
  • Tietokone ei ehkä pysty muodostamaan yhteyttä Adoben aktivointipalvelimiin.

Tuotteen ostotapa määrittää, minkä kehotteen näet käynnistäessä:

• Klassisen version hankkineet asiakkaat saavat kehotteen antaa sarjanumero tuotteen asentamisen tai käynnistyksen aikana.Tätä kutsuttiin aiemmin pysyväksi lisenssiksi.
  • Jatkuvan version hankkineiden asiakkaiden tulisi saada sisäänkirjautumiskehote käynnistyksen aikana.Tätä kutsuttiin aiemmin tilaukseksi.

Asenna Acrobat DC:n oikea versio

Acrobat DC:n jatkuva ja klassinen versio käyttävät eri asennusohjelmia. Jos olet asentanut väärän version, sinun on poistettava sen asennus ennen kuin asennat Acrobat DC:n oikean version. Jos näet odottamattoman sarjanumero- tai sisäänkirjautumiskehotteen käynnistyksen yhteydessä, asenna oikea ohjelmistoversio näiden ohjeiden mukaan.

Tärkeää: Kokeiluversio käyttää klassista asennusohjelmaa. Jatkuvan version käyttäjien on poistettava kokeiluversion asennus ja suoritettava sen jälkeen uusi asennus tilausasennusohjelmaa käyttämällä.

Vähittäismyyntiasiakkaat

Jos asennat Acrobat DC:n osana Creative Cloudia, katso ohjeita Creative Cloudin lataus-, asennus- ja päivityssivulta.

1. Kirjaudu sisään osoitteessa Acrobat.adobe.com sillä Adobe ID:llä, jota olet käyttänyt ostaessasi Acrobat DC:n.
  2. Napsauta Lataa sovelluksia -kohdassa Lataa Acrobat DC.
Sovellusten lataukset
  1. Kirjaudu sisään Adobe-tunnuksellasi.
  2. Lataa ja asenna Acrobat DC seuraamalla näytössä näkyviä ohjeita.

Määrälisenssiasiakkaat

Määrälisenssiohjelmistot toimitetaan IT- tai pakkausosastolle. Saat tietoja Acrobat DC -asennuksen käytöstä ottamalla yhteyttä omalle IT- tai pakkausosastollesi. Alla olevat tiedot on tarkoitettu IT- tai pakkausosaston käyttöön.

Klassinen versio

Aiemmissa julkaisussa klassiseen versioon viitataan nimityksellä pysyvä versio. Saat asennusohjelman lisensoinnin verkkosivustolta.

Jatkuva versio

Tilausasennusohjelmaa voi Admin Console.

Varmista, että aktivointiasi ei ole estetty

Sarjanumeroa voidaan kysyä siitä syystä, että tietokoneesi ei pysty muodostamaan yhteyttä Adoben aktivointipalvelimille. Kokeile artikkelin Kirjautumis-, aktivointi- tai yhteysvirheet | DC, CC, CS6, CS5.5 kohdassa "Yhteysongelmien vianmääritys" olevia ratkaisuja.

Oletko verkon ylläpitäjä? Katso lisenssitiedot ohjeesta Adobe Creative Cloud -palvelun käyttödokumentaatio IT-henkilöstölle.

Maksutietojen tarkistaminen – Vain jatkuva versio

Tarkista maksutiedot koskien Acrobat DC:tä osana Creative Cloudia sivulla Creative Cloud – Jäsenyyden hallinta.

1. Kirjaudu sivustolle Acrobat.adobe.com.
  2. Napsauta omaa nimeäsi oikeassa yläkulmassa ja valitse Oma tilaus.
  3. Tarkista, että maksutietosi ovat oikein.

Kirjautuminen ulos tililtä ja takaisin – Vain jatkuva versio

Kun kirjaudut ulos tililtäsi ja kirjaudut jälleen takaisin, Acrobat DC palauttaa tilitietosi.

1. Käynnistä Acrobat DC.
    • Mac OS:  Siirry kohtaan Sovellukset > Adobe Acrobat DC > Adobe Acrobat DC.
    • Windows:  Siirry kohtaan Aloitus > Kaikki ohjelmat > Adobe Acrobat DC.
  2. Valitse Ohje > Kirjaudu ulos.
  3. Valitse Kirjaudu ulos.
  4. Kirjaudu pyydettäessä sisään Adobe-tunnuksella (tavallisesti sähköpostiosoitteesi) ja salasanalla.