Koska keskitymme edelleen kehittämään tuotteita ja ratkaisuja, jotka tarjoavat asiakkaillemme eniten arvoa, ilmoitamme nyt Adobe Muse CC:n teknisen tuen päättymisestä 26.3.2020.

Kiitämme käyttäjiämme ja haluamme auttaa heitä siirtymään joustavasti muiden, kulloisiakin tarpeita vastaavien Adobe-tuotteiden käyttöön:

• Jos luot monimutkaisia verkkosivustoja ja sovelluksia, voit käyttää siihen Adobe XD:tä. Vaikka XD ei luo verkkovalmista koodia kuten Adobe Muse, se on keskitetty ratkaisu, jonka avulla käyttäjät voivat suunnitella, prototypoida ja tehdä yhteistyötä sidosryhmien ja kehittäjien kanssa verkkosivujensa luomisessa. Lisätietoja on sivulla Adobe XD.
  • Jos luot verkkosivuja esitelläksesi luovia taitojasi, Adobe Portfolion avulla voit luoda vaikuttavia esittelysivustoja, jotka voidaan myös yhdistää Behance-alustaan. Lisätietoja on sivulla Adobe Portfolio.
  • Jos luot yksisivuisia verkkosivustoja, kuten valokuva-artikkeleita, uutiskirjeitä tai laskeutumissivuja, Adobe Spark Pagen avulla voit luoda upeita responsiivisia verkkosivuja omalla erehtymättömällä tyylilläsi. Lisätietoja on sivulla Adobe Spark.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Creative Cloud – Kaikki sovellukset -tilaajat voivat käyttää Musea 26.3.2020 jälkeenkin. Yksittäisten sovellusten tilaajien pitää siirtyä Creative Cloud – Kaikki sovellukset -tilaukseen, jos he haluavat jatkaa Musen käyttöä.

Kyllä, Adobe Muse -palvelun päättyminen koskee kaikkia käyttäjiä.

Adobe Muse -tiimi lakkasi uusien ominaisuuksien kehittämisen 26.3.2018. Musen tekninen tuki päättyi 26.3.2020.

Kyllä. Jos Creative Cloud – Kaikki sovellukset -tilauksesi on voimassa, Musen pitäisi löytyä Vanhemmat sovellukset -osiosta. Pääset kyseiseen Vanhemmat sovellukset -osioon seuraavasti: siirry Creative Cloud -tietokonesovelluksen Asetuksiin, valitse Sovellukset ja ota Näytä vanhemmat sovellukset käyttöön.

Ei, Adobe Musen voi edelleen käynnistää tietokoneella. Sovelluksella voi edelleen muokata olemassa olevia verkkosivustoja tai luoda uusia sivustoja. On kuitenkin mahdollista, että verkkostandardit ja selaimet muuttuvat sen jälkeen, kun Adobe on lopettanut sovelluksen tukemisen. 26.3.2020 jälkeen Adobe ei enää toimita yhteensopivuuspäivityksiä Mac- ja Windows-käyttöjärjestelmiin eikä korjaa virheitä, joita voi ilmetä, kun Adobe Muse -sivustoja julkaistaan verkkoon.

Adobe Muse -pienoisohjelmahakemistoa päivitetään pienoisohjelmien saatavuuden mukaan.

Julkinen Adobe Muse -yhteisö pidetään jatkossakin avoinna, jotta käyttäjät voivat opastaa toisiaan.

Adobe Musella luodut verkkosivustot jatkavat olemassaoloaan internetissä, jos niitä isännöidään ulkopuolisella isännöintialustalla, kuten GoDaddy- tai Bluehost-palveluissa. Business Catalystin isännöimät sivustot on julkaistava toiselle isännöintialustalle, jotta ne pysyisivät käytettävissä 26.3.2021 jälkeen, jolloin Business Catalyst -palvelun saatavuus päättyy. Sivustoja, jotka julkaistaan Adobe Musen avulla, ei voi enää  muokata Adoben Selaimessa muokkaus -ratkaisulla 31.7.2020 lähtien. Lisätietoja on Business Catalystin ilmoituksessa.

Tämä riippuu yksittäisistä pienoisohjelmien toimittajista. Jos sinulla on maksullinen vuosittain uusittava tilaus palveluun, sinun kannattaa tiedustella palvelun virallisista tukisuunnitelmista tulevaisuudessa.

Valitettavasti eivät. Kaikki Adobe Museen kehitetyt pienoisohjelmat ovat yhteensopivia vain Adobe Musen kanssa.