Aiemman korjaussivellinversion käyttäminen

Photoshop CC 2015:ssä otettiin käyttöön uusi reaaliaikainen korjaussivellinalgoritmi. Jotkut asiakkaat pitävät kuitenkin enemmän vanhemman korjaussivellinalgoritmin toiminnasta. Tämä dokumentti tarjoaa ratkaisuja siihen, miten Photoshop CC 2015 -version ja sitä uudemmat versiot saa käyttämään alkuperäistä korjaussivellinalgoritmia ja/tai vuorovaikutteista palautetta.

Huomautus:

Huomautus: Photoshop CC 2015.1 -versiossa otettiin käyttöön uusi diffuusioliukusäädin, jonka avulla saat samanlaisia tuloksia kuin vanhan algoritmin avulla. Katso artikkelia Korjaussivellinesimerkkejä.

Ratkaisu: Palaa vanhempaan korjaussivellinalgoritmiin

Photoshop CC 2015.5 -versiolle tai sitä uudemmille versioille

Voit palata korjaussiveltimen vanhaan Photoshop CC 2014 -käyttöversion ja sitä aiempien versioiden korjaussivellinalgoritmiin valitsemalla Asetukset > Työkalut > Käytä korjaussiveltimelle vanhaa korjausalgoritmia.

Photoshop CC 2015.1.x -versiolle

Noudata seuraavia ohjeita:

1. Asenna Photoshop CC 2015.1 -päivitys.
  2. Käytä Muistiota (Windows) tai Texturia (Mac OS) ja luo tekstitiedosto.
  3. Kirjoita tekstitiedostoon teksti:
    • LegacyHealingBrush161 1 saadaksesi käyttöön Photoshop CC 2014:n (ja aiempien versioiden) korjaussivellinalgoritmin (eli vanhan algoritmin) ja ei-reaaliaikaisen käyttöliittymäpalautteen
    • LegacyHealingBrush161 0 saadaksesi käyttöön Photoshop CC 2015:n reaaliaikaisen algoritmin, jossa on reaaliaikainen käyttöliittymäpalaute
    • LegacyHealingBrush161 2 saadaksesi käyttöön Photoshop CC 2015:n reaaliaikaisen algoritmin, jossa ei ole reaaliaikaista käyttöliittymäpalautetta
  4. Tallenna tiedosto nimellä PSUserConfig.txt Photoshopin asetukset -kansioon:
    • Windows: [asennusasema]:\Käyttäjät\[käyttäjänimi]\AppData\Roaming\Adobe\Adobe Photoshop CC 2015\Adobe Photoshop CC 2015 Settings\
    • Mac OS: //Käyttäjät/[käyttäjänimi]/Kirjasto/Preferences/Adobe Photoshop CC 2015 Settings/
  5. Käynnistä Photoshop uudelleen.

Käyttöjärjestelmäkohtaisia huomioita