Mikä on paras tapa käyttää Photoshopilla varustettua taulutietokonetta Windows 8 -käyttöjärjestelmässä tai uudemmissa versioissa?

Windows 8 -käyttöjärjestelmässä tai uudemmissa versioissa Photoshop CC 2014 ja sen uudemmat versiot käyttävät Photoshopin ja digitaalisen kynän vuorovaikutuksen ohjaamiseen Windows Inkiä — Windowsin järjestelmäkynän sovellusrajapinta — . Windows Ink antaa paremmat piirtotulokset ja mahdollistaa taulutietokoneen käyttämisen asentamatta ajuria.

Wacom-taulutietokoneet:

Ota Windows Ink käyttöön Wacomin Ohjauspaneelissa. Käytä Kynä ja kosketuslaitteet -ohjauspaneelia muuttaaksesi Paina ja pidä -toimintoa.

Katso lisätietoja Wacomin tukisivustolta.

Muut taulutietokoneet:

Jos taulutitietokone käyttää WinTab-ajuria, missä ei ole mahdollisuutta Windows Inkin käyttöön, tai jos syntyy muita virheitä (Katso alempaa tietoa mahdollisista ongelmista), voit pakottaa Photoshopin käyttämään WinTabia suorittamalla seuraavat vaiheet.

1. Luo tekstitiedosto Notepadissa tai jossakin muussa tekstieditorissa.

2. Kirjoita rivi:

UseSystemStylus 0

3. Tallenna tiedosto tavallisena tekstitiedostona nimellä PSUserConfig.txt Photoshopin asetusten kansioon: [Asennuslevy]:\Users\[käyttäjänimi]\AppData\Roaming\Adobe\Adobe Photoshop CC 2015\Adobe Photoshop CC 2015 Settings\

Poistaaksesi WinTab-käytön Photoshopista, tee jokin seuraavista toimenpiteistä:

• Poista PSUSerConfig.txt -tiedosto.
  • Muuta rivi seuraavaksi:

UseSystemStylus 1

Opetusvideo: Muokkaa Wacom-kynää ja Photoshopin paineasetuksia

Opetusvideo: Muokkaa Wacom-kynää ja Photoshopin paineasetuksia
Lue tästä, miten Wacom-kynän tuntumaa ja Photoshopin erilaisia paineasetuksia säädetään .
Photoshop Cafe

Yleistä mahdollisista ongelmista

Saatat joutua ottamaan WinTab -sovelluksen käyttöön ylläesitetyt vaiheet suorittamalla, jos Wacom-taulutietokoneen käytössä ilmenee ongelmia, esimerkiksi seuraavia:

• Saadaksesi pikavalikot näkyviin, ellet halua liikuttaa kynää samalla kun painat kakkospainiketta.
  • Jos tarvitset kynän pyörän tukea käyttäessäsi Ruiskua.