Kuvaukset saatavissa olevasta ladattavasta sisällöstä Photoshopille, mukaan luettuina laajennukset, mallitiedostot ja pikanäppäimet.

Yhteensopivuus

Tällä sivulla tarjotut laajennukset ja sisältö ovat yhteensopivia seuraavien sovellusten kanssa:

• Photoshop CC 2019
  • Photoshop CC 2018
  • Photoshop CC 2017
  • Photoshop CC 2015.5
  • Photoshop CC 2015
  • Photoshop CC 2014
  • Photoshop CC

Huomautus: Alkaen lokakuussa 2018 julkaistusta versiosta Photoshop CC (versio 20.0), Windowsin 32-bittistä versiota ei enää tueta. Jos tarvitset Photoshopin 32-bittisen version aiempia liitännäisiä tai laiteajureita varten, voit ladata Photoshopin vanhemman 32-bittisen version.

TWAIN-laajennus

Katso lisätietoja: TWAIN-skannerilaajennus.

TWAIN-laajennus ei ole oletusarvoisesti asennettu, mutta se on ladattavissa.

Mac OS -käyttöjärjestelmässä laajennus on saatavilla vain 64-bittiseen Photoshop-versioon.

Windows-käyttöjärjestelmässä TWAIN-laajennus on saatavilla käytettäväksi vain 32-bittisessä Photoshop-versiossa. Lataa Photoshopin vanhempi 32-bittinen versio Windowsille.

TWAIN-skannerilaajennus
TWAIN-skannerilaajennus

Valinnaiset plug-init

Tiedostomuodoille Alias, SGIRGB, SoftImage, HSB & HSL, Electric Image ja Wavefront RLA tarkoitettuja laajennuksia ei asenneta oletusarvoisesti, mutta ne ovat ladattavissa.

Katso lisätietoja: Valinnaiset laajennukset.

MATLAB-laajennus

MATLAB on kehittynyt tekninen ohjelmointikieli ja vuorovaikutteinen ympäristö algoritmien kehittämistä, tietojen visualisoimista, tietojen analysoimista sekä numeerista analyysia varten.

MATLAB-laajennuksen asentaminen:

1. Lopeta Photoshop.

2. Lataa MATLAB-laajennuspaketti:

Mac OS:

Windows:

Huomautus: Paketti sisältää MATLAB-kirjaston ja mallikomentosarjoja sekä englanniksi että japaniksi.

3. Kun olet ladannut edellä mainitun MATLAB-laajennuspaketin, pura se kaksoisnapsauttamalla sitä. Pura kaikki tiedostot tarvittaessa.

4. Kopioi MATLAB-kansio Photoshop-sovelluskansioon:

Mac OS:

• Applications/Adobe Photoshop [Photoshop_versio]/

Windows:

• (64-bittinen): Program Files\Adobe\Adobe Photoshop [Photoshop_versio]\
    • Photoshop CC 2018 ja aiemmat - (32-bittinen): Program Files (x86)\Adobe\Adobe Photoshop [Photoshop_versio] (32 bittinen)\
  5. Käynnistä Photoshop uudelleen.

MATLAB-plug-inin avulla voidaan katsella MATLAB-kuvankäsittelyn tuloksia Photoshopissa sekä yhdistää MATLAB-komentoja Photoshopin kuvanmuokkaustoimintoihin.

Katso lisätietoja MATLABin käytöstä Photoshopin kanssa: Photoshop ja MATLAB.

ScriptingListener-laajennus

ScriptingListener-laajennus voi tallentaa Javascriptiä lokitiedostoon jokaista suoritettavaa toimintoa varten.

ScriptingListener-laajennuksen asentaminen:

1. Lopeta Photoshop.

2. Lataa ScriptingListener-laajennuspaketti:

Mac OS:

Windows:

Huomautus: Paketti sisältää ScriptingListener-laajennuksen, komentosarjaoppaita ja mallikomentosarjoja.

3. Kun olet ladannut edellä mainitun ScriptingListener-laajennuspaketin, pura se kaksoisnapsauttamalla sitä. Pura kaikki tiedostot tarvittaessa.

4. Kun olet purkanut paketin, näet kolme kansiota:

• Documents
    • Sample Scripts
    • Utilities

Kopioi Toiminnot-kansiot Photoshopin Plug-ins (laajennukset) -kansioon:

Mac OS:

• Applications\Adobe Photoshop [Photoshop_versio]\Plug-ins\

Windows:

• (64-bittinen): Program Files\Adobe\Adobe Photoshop [Photoshop_versio]\
    • Photoshop CC 2018 ja aiemmat - (32-bittinen): Program Files (x86)\Adobe\Adobe Photoshop [Photoshop_versio] (32 bittinen)\
  5. Käynnistä Photoshop uudelleen.

Kun olet asentanut ScriptingListener-laajennuksen, suorittamasi toimenpiteet tallennetaan JavaScriptinä ScriptingListenerJS.log -tiedostoon Työpöydällä.

Katso lisätietoja Photoshop Scripting SDK:sta ja ScriptingListener-laajennuksen käyttämisestä: Photoshopin kehittäjäkeskus.

Valinnaiset laajennukset

Aikaisemmissa versioissa asiakkaat pystyivät asentamalla laajennuksia (Mac OS -käyttöjärjestelmä) tai rekisteriavaimia (Windows-käyttöjärjestelmä) hallitsemaan Photoshopin erityistoimintoja kuten ylivieritys, VM-puskuroinnin hallinta ja työlevyn pakkaus.

Photoshopin nykyisissä versioissa nämä toiminteet otetaan käyttöön Photoshopin asetuksina tai käyttämällä "PSUserConfig.txt” -tiedostoa, joka sijoitetaan Photoshopin Asetukset-kansioon.

Katso lisätietoja: Ota valinnaiset laajennukset käyttöön.

Pintakuvioita pintakuviosuotimelle

1. Lopeta Photoshop.

2. Lataa pintakuviopaketti:

Lataa

3. Kun olet ladannut edellä mainitun pintakuviopaketin, pura se kaksoisnapsauttamalla sitä. Pura kaikki tiedostot tarvittaessa.

4. Kopioi Pintakuviot-kansiot Photoshopin esimääritykset-kansioon:

Mac OS:

• Applications\Adobe Photoshop [Photoshop_versio]\Presets\

Windows:

• (32-bittinen): Program Files (x86)\Adobe\Adobe Photoshop [Photoshop_versio] (32 bit)\Presets\
    • (64-bittinen): Program Files\Adobe\Adobe Photoshop [Photoshop_versio]\Presets\
  5. Käynnistä Photoshop uudelleen.

Pintakuviosuotimen käyttämiseksi valitse Suodin > Suodinvalikoima. Valitse sitten Pintakuvio-kansio ja napsauta Pintakuviointi. Valitse uudet esimääritykset Pintakuvio-ponnahdusvalikosta.

Katso lisätietoja suodinvalikoiman käytöstä: Perustietoja suotimista.

Pikanäppäimet

Lataa Pikanäppäimet-paketti:

Mac OS:

Windows:

Kun olet ladannut edellä mainitun Pikanäppäimet-laajennuspaketin, pura se kaksoisnapsauttamalla sitä. Pura kaikki tiedostot tarvittaessa.

Asenna ja käytä näitä pikanäppäimiä kaksoisnapsauttamalla tiedoston sisältämiä KYS-tiedostoja. Photoshop ilmestyy etualalle ja kehottaa tallentamaan mahdolliset tallentamattomat pikanäppäimet. Adobe suosittaa näppäimistöasettelujen nimeämistä kielen mukaan, esimerkiksi ”Ranska oletusasettelut” tai ”Japani”, mutta voit myös antaa niille haluamasi nimen.

Voit sijoittaa nämä pikatoiminnot minne haluat. Harkitse kuitenkin niiden tallentamista Photoshop-kansioon, jotta niiden sijainti on helppo muistaa.

Katso lisätietoja: Pikanäppäinten mukauttaminen.

Mallitiedostot

Photoshopin mallitiedostot ovat esimerkkejä tiedostoista, joita Photoshop-sovelluksessa voi luoda. Niistä voi olla apua Photoshopin käytön oppimisessa, koska niistä näkee, miten dokumentteja voi luoda.

Englanti:

Ranska:

Saksa:

Japani:

Kun olet ladannut asianmukaisen tiedoston, pura se kaksoisnapsauttamalla tai -osoittamalla sitä. Pura kaikki tiedostot tarvittaessa.

Voit siirtää tai kopioida näytetiedostot haluamaasi paikkaan.

Vanhat ladattavat laajennukset ja niiden sisältö