Teksti korvautuu toisen tason tekstillä tai muuttuu sattumanvaraisesti, kun työskentelet tasojen kanssa Adobe Photoshop CS6:ssa. Tai teksti vioittuu.

Ratkaisu

Suorita seuraavat vaiheet järjestyksessä.

Tärkeää – lue huolellisesti:

• Tämä ongelma voi vaikuttaa tiedostoihin, jotka on luotu tai joita on muokattu julkisella Photoshop CS6 -beetaohjelmalla tai Photoshop 13.0:lla (Photoshop CS6:n alkuperäinen versio).
  • Kun ongelma esiintyy tiedostossa, luo se kokonaan uudelleen uudesta asiakirjasta aloittaen.
  • Kopioi ja liitä rasteritasojen sisältö ongelmallisesta tiedostosta uuteen asiakirjaan.
  • Älä käytä uudelleen (kopio/liitä tai vedä) mitään ongelmallisen tiedoston tyyppi- tai vektorimuodon tasoja uudessa asiakirjassa. Luo kaikki tyyppi- tai vektorimuodon tasot uudelleen alusta alkaen.
  1. Päivitä Adobe Photoshop 13.0.1 -versioon.

Valitse Photoshopissa Ohje > Päivitykset tai lataa päivitysohjelma manuaalisesti näistä sijainneista:

2. Palauta Photoshopin oletusasetukset ennen kuin avaat Photoshop 13.0.1 -version. Katso ohjeet tästä TechNotesta.

3. Poista Photoshopin kirjasinvälimuisti.

Mac OS: Sulje Photoshop ja poista kansio /Käyttäjät/[käyttäjänimi]/Kirjasto/Välimuistit/Adobe/TypeSupport/CS6.

Huomautus: Jos käytössäsi on OS 10.7 tai sitä uudempi käyttöjärjestelmä, avaa kansio /Käyttäjät/[käyttäjänimi]/Kirjasto katsomalla ohjeet tästä TechNotesta.

Windows XP: Sulje Photoshop ja poista kansio \Documents and Settings\Local Settings\Application Data\Adobe\TypeSupport\CS6\.

Windows 7: Sulje Photoshop ja poista kansio \Users\AppData\Local\Adobe\TypeSupport\CS6\.

4. Jos käytät Extensisin laajennusta, päivitä se uusimpaan versioon tai poista se kokonaan. Pyydä lisätietoja Extensisiltä.