Opi käyttämään Adobe Photoshop Expressiä iOS-, Android- ja Windows-mobiililaitteissa.

Adobe Photoshop Express on maksuton mobiilisovellus, jolla voit tehdä nopeasti ja helposti vaikuttavia muokkauksia valokuviin sekä luoda kollaaseja. Voit käyttää ilmeiksi kutsuttuja pikasuodattimia, retusoida valokuvia monipuolisen säätö- ja korjaustoimintojen valikoiman avulla sekä jakaa kuvasi heti yhteisöpalveluissa.

Käytön aloittaminen

Adobe Photoshop Express on saatavana iOS- ja Android-laitteisiin App Storesta ja Google Play -kaupasta. Lataa ja asenna sovellus napsauttamalla asianmukaista kuvaketta:

iOS-laitteiden latauslinkki
Android-laitteiden latauslinkki
Windows-laitteiden latauslinkki

Kuvien tarkastelu ja valinta

Avaa sovellus ja valitse kuva, jota haluat käsitellä. Laitteesi muistissa olevat kuvat näkyvät ensimmäisessä näytössä.

Vaihtoehtoisesti voit avata valokuvan suoraan muokattavaksi napauttamalla sitä sovelluksessa. Toimi näin:

• (iOS) Valitse Valitse kuva kohteesta > Kamera
  • (Android) Valitse Kaikki kuvat > Kamera
album_view
Screenshot_20180119-160736
Näyttö Androidissa

Kuvien muokkaus

Tuo valokuvasi aivan uudelle tasolle monipuolisten säätö- ja korjaustoimintojen avulla. Muutosten tallentaminen:

(iOS) Napauta näytön oikeassa yläkulmassa olevaa -kuvaketta ja valitse Kameran rulla.

(Android) Napauta näytön oikeassa yläkulmassa olevaa -kuvaketta ja valitse Tallenna.

Ilmeiden käyttö

Photoshop Expressissä voit käyttää ilmeiksi kutsuttuja pikasuodattimia. Valittavissa on useita upeita tehosteita, joiden voimakkuutta voi muokata. Käytä haluamaasi tehostetta kuvaan valitsemalla se, ja säädä sen voimakkuutta liukusäätimellä.

Voit myös luoda ja tallentaa mukautettuja ilmeitä. Napauta Ilmeet-paneelissa lisäyspainiketta, kirjoita nimi ja valitse Tallenna ilme.

Valokuvien muuntaminen

Voit rajata, suoristaa, kiertää ja kääntää kuvia napauttamalla -painiketta. Tällä valinnalla voit myös muuntaa kuvia ja korjata niiden perspektiivin.

Valokuvan rajaaminen

1. Valitse rajaustyökalu.

• (iOS) Valitse Rajoitus.
    • (Android) Valitse Vapaa koko.
  2. Valitse haluamasi kuvasuhde. Esimerkiksi 1:1 on neliö.

crop
    Valokuvien rajaaminen iOS-laitteessa.
    Crop_Android
    Valokuvien rajaaminen Android-laitteessa.

Valokuvien perspektiivin korjaus

Photoshop Expressissä on neljä perspektiivin korjausvalintaa: pysty, vaaka, täysin automaattinen ja tasapainotettu automaattinen.

1. Valitse rajaustyökalu.

2. Valitse Muunna-ryhmä.

3. Korjaa kuvan perspektiivi liukusäätimellä tai automaattisella valinnalla.

perspective

Valokuvien koon muuttaminen

Valokuvan koon muuttaminen skaalaa kuvaa niin, että sen pitkä reuna on valitun mittainen, mutta säilyttää valokuvan nykyisen kuvasuhteen. Skaalausta käytetään vietyihin/tallennettuihin ja jaettuihin kuviin.

Valokuvan koon muuttaminen iOS-laitteessa:

1. Valitse sovelluksen asetuksista Määritykset.

2. Napauta Jakoasetukset-osiossa Koon muuttaminen -valintaa.

3. Valitse haluamasi kokoasetus. Voit myös säätää kokoa vapaasti mukautetun koon liukusäätimellä.

Resize

Valokuvan koon muuttaminen Android-laitteessa: valitse rajaustyökalu > Vapaa koko > Mukautettu.

Resize_Android

Säätöjen tekeminen

Voit parannella kuvaa seuraavien säätövalintojen avulla:

Valotus Valon määrä kuvassa. Voit vaalentaa tai tummentaa kuvaa liukusäätimellä.

Kontrasti Valokuvan tummien ja vaaleiden alueiden välinen erotus. Voit luoda kuvaan voimakkaan tehosteen lisäämällä kontrastia liukusäätimellä.

Vaaleat Valokuvan kirkkaimmat kohdat. Voit hallita vaaleiden osien yksityiskohtia liukusäätimellä. Kun
arvo on pieni, vaaleissa osissa näkyy enemmän yksityiskohtia.

Varjot Valokuvan tummimmat kohdat. Voit hallita varjojen yksityiskohtia liukusäätimellä. Kun
arvo on suuri, varjoissa näkyy enemmän yksityiskohtia.

Valkoiset Valokuvan kaikkein kirkkaimmat kohdat. Tämän valinnan sävyalue on laajempi kuin Vaaleat-valinnan. Tällä liukusäätimellä voit säätää valokuvan yleistä kirkkautta valkoisten kohtien lisäksi.

Mustat Valokuvan kaikkein tummimmat kohdat. Tämän valinnan sävyalue ja vaikutus ovat laajempia kuin Varjot-valinnan.

Lämpötila Tällä liukusäätimellä voit säätää valokuvan sävyä kylmästä (talvinen) lämpimään (aurinkoinen).

Sävy Tämä liukusäädin lisää kuvaan vihreää tai magentaa sävyä.

Värikirkkaus Tämä liukusäädin tehostaa vähemmän kylläisiä värejä, ja sen vaikutus kylläisiin väreihin on pienempi. Voit tehostaa sillä valokuvan värejä ilman, että lopputulos on liian räikeä.

Kylläisyys Tämä liukusäädin tehostaa valokuvan värejä ja vaikuttaa samalla tavalla kaikkiin väreihin.

Selkeys Tällä liukusäätimellä voit lisätä valokuvaan syvyyttä lisäämällä paikallista kontrastia. Näin voit korostaa valokuvan yksityiskohtia ja tekstuureja.

Udun poisto Tällä liukusäätimellä voit lisätä tai vähentää kuvan utuisuutta.

Terävöitys Tällä liukusäätimellä voit lisätä valokuvan terävyyttä, sillä se lisää tiettyjen pikselien välistä kontrastia.

Vähennä kirkkauskohinaa Kirkkauskohina vaikuttaa häiritsevästi värillisten pikseleiden kirkkauteen. Voit korjata tällaista kohinaa tällä liukusäätimellä.

Vähennä värikohinaa Värikohina tarkoittaa sitä, että moniväriset pikselit näkyvät yhdellä tasaisella värillä. Voit korjata tällaista kohinaa tällä liukusäätimellä.

Tekstin lisääminen (vain iOS)

Voit lisätä tekstiä valitsemalla haluamasi tekstivalinnan, eli tekstityylin. Voit luoda meemejä ja julisteita lisäämällä valokuviisi ja kollaaseihisi tekstityylejä. Voit säätää tekstin läpinäkyvyyttä liukusäätimellä, lisätä tekstiin värin, kallistaa ja kiertää tekstiä sekä säätää sen kokoa ja sijaintia.

Text

Punasilmäisyyden korjaaminen

Voit korjata valokuvista punaiset (ja lemmikkien kiiluvat) silmät helposti napauttamalla -kuvaketta.

Silmien korvaaminen (vain iOS)

Tämä toiminto on parhaillaan saatavana vain Yhdistyneen kuningaskunnan ja Australian alueilla.

Voit kopioida silmät yhdestä valokuvasta ja korvata niillä toisen kuvan silmät. Avaa valokuva, jossa olevia silmiä haluat muokata, valitse Korvaa silmät ja napauta kasvoja. Nyt voit valita valokuvan, jossa näkyvät silmät haluat kopioida.

Parhaan tuloksen saat käyttämällä valokuvia, jotka on otettu samankaltaisissa olosuhteissa, eli joiden valaistus, zoomaus ja kuvauskulma vastaavat toisiaan.

Reunojen ja kehysten lisääminen

Voit lisätä valokuvaan reunuksen napauttamalla -kuvaketta.

Kauneusvirheiden poistaminen

Voit poistaa kauneusvirheitä, likaa ja pölyä valokuvista helposti napauttamalla -kuvaketta.

Jos et saa haluamaasi tulosta ensimmäisellä kerralla, napauta painiketta uudelleen, niin näet eri tuloksen jokaisella napautuksella.

Valokuvien automaattinen parantelu

Automaattinen parantelu -toiminnolla voit säätää valotuksen, kontrastin, vaaleiden ja tummien alueiden, valkoisten ja mustien alueiden, lämpötilan, sävyn, värikirkkauden ja selkeyden arvot automaattisiksi arvoiksi. Voit käyttää automaattista parantelua napauttamalla näytön yläreunassa olevaa -kuvaketta.

iOS-laitteissa voit antaa Photoshop Expressin tehdä automaattisen parantelun automaattisesti aina, kun avaat valokuvan. Poista tällöin määrityksistä Poista autom. parantelu käytöstä -asetuksen valinta.

Auto-enhance

Voit antaa Photoshop Expressin tehdä automaattisen parantelun automaattisesti aina, kun avaat valokuvan. Poista tällöin määrityksistä Poista autom. parantelu käytöstä -asetuksen valinta.

Vesileiman lisääminen

• Voit lisätä haluamasi kuvan tai tekstin valokuvaan vesileimaksi:
  1. Kirjaudu Creative Cloud -tilillesi, jos et ole vielä kirjautuneena sisään.

2. Valitse Asetukset > Määritykset > Vesileima.

3. Lisää vesileima haluamaasi valokuvaan valitsemalla Lisää kuva ja valitsemalla sitten kuva, jonka haluat lisätä vesileimaksi.

4. Lisää tekstiä valitsemalla Lisää tekstiä ja tallentamalla sitten teksti, jonka haluat lisätä vesileimaksi.

5. Voit säätää vesileiman läpinäkyvyyttä liukusäätimellä.

• Jos haluat poistaa vesileiman tai poistaa sen käytöstä, pyyhkäise jakonäytössä näkyvää valokuvan esikatselua. Vesileimaton kuva tulee näkyviin.
  • Jos haluat poistaa vesileiman kaikista valokuvista, poista mukautettu kuva tai teksti, jonka lisäsit vesileimaksi, kohdasta Asetukset > Määritykset.

Linssivirheiden korjaaminen (vain iOS)

Tämä toiminto on tällä hetkellä saatavana vain Australiassa, Etelä-Afrikassa, Kanadassa, Singaporessa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Photoshop Expressin linssikorjaustyökalulla voidaan korjata esimerkiksi vääristymiin, väriaberraatioon, vinjetteihin ja perspektiiviin liittyviä linssien ongelmia. Linssikorjaukset perustuvat käytetyn linssin malliin, koska linssien rakenteet ovat erilaisia.

Ota linssikorjaus käyttöön ja korjaa linssistä aiheutuvat ongelmat valitsemalla Ota linssikorjaus käyttöön. Ota linssikorjaus käyttöön -valinta ei ole käytettävissä sellaisten kuvien kohdalla, joissa ei ole linssistä johtuvia ongelmia.

Ohjeita linssistä johtuvien ongelmien korjaamiseen on artikkelissa Linssikorjaus.

Lens_correction
Korjaa linssistä johtuvat ongelmat valitsemalla Linssikorjaus-valinta.

Sumennustehosteen käyttäminen valokuvissa (vain iOS)

Photoshop Expressissä Sumenna on Korjaukset-paneelissa. Valittavissa on kaksi sumennusvaihtoehtoa:

• Säteittäinen sumennus käyttää sumennusta tietyillä valokuvan alueilla
  • Täysi sumennus käyttää sumennusta koko valokuvassa

Voit käyttää säteittäistä sumennusta seuraavasti:

1. Siirrä pyöreä maski haluamallesi alueelle. Määritä haluamillesi valokuvan alueille sumennus, häivytys tai ei sumennusta säätämällä ympyröitä.

2. Säädä Sumenna-toiminnon voimakkuutta siirtämällä liukusäädintä. Voit myös muuttaa valokuvan sumennettuja alueita kytkimellä.

Voit myös muuttaa valokuvan sumennettuja alueita kytkimellä.

Blur
    Sumennus kytkin poissa käytöstä säteittäisessä sumennuksessa
    blur_2
    Sumennus kytkin käytössä säteittäisessä sumennuksessa

Voit käyttää täyttä sumennusta seuraavasti:

1. Valitse Täysi-vaihtoehto.

2. Säädä Sumenna-toiminnon voimakkuutta siirtämällä liukusäädintä.

full_blur
      Täysi sumennus käytössä valokuvassa

Kuvan lähettäminen Photoshopiin PSD-muodossa (vain iOS)

Lähetä Photoshopiin on Photoshop Expressin tehokas toiminto, jolla voit siirtää Photoshop Expressissä muokkaamasi valokuvan tai kollaasin Adobe Photoshopiin PSD-tiedostona. Photoshop Expressissä tekemäsi muokkaukset, kuten vesileimat, ilmeet, säädöt, retusoinnit ja reunukset säilyvät PSD-tiedostossa. Voit säätää ja muokata niitä edelleen Photoshopissa.

Huomautus:

• Kollaasi avautuu monitasoisena PSD-tiedostona, jossa voit tehdä tarkempia muokkauksia yksittäisiin kuvan tasoihin.
  • Tämän toiminnon käyttämistä varten sinun on kirjauduttava Photoshop Expressiin ja Photoshopiin samalla ID:llä.

Photoshop Express -teoksen lähettäminen Photoshopiin:

1. Tee valokuvaan haluamasi muokkaukset.

2. Napauta näytön alareunassa olevaa Ps-kuvaketta ja valitse Lähetä nyt.

Muokattu valokuvasi avautuu automaattisesti tietokoneesi Photoshopissa.

send_file_to_photoshop
    Voit lähettää teoksen ja kaikki siihen tekemäsi muokkaukset Photoshopiin.

Voit myös jakaa teoksesi tietokoneen Photoshopiin seuraavasti:

1. Tee valokuvaan haluamasi muokkaukset.

2. Napsauta näytön oikeassa yläkulmassa olevaa jakopainiketta.

3. Vie muokkaamasi kuva Adobe Photoshopiin valitsemalla jakovaihtoehdoista Photoshop (Lähetä Photoshopiin). Tiedosto avautuu automaattisesti tietokoneesi Photoshopissa.

Huomautus:

Varmista, että olet kirjautunut Photoshop Expressiin ja Photoshopiin samalla ID:llä.

4. Jos olet kirjautunut Photoshopiin ja Photoshop Expressiin samalla ID:llä, voit myös toimia seuraavasti:

• Vie valokuva muokkaustilassa napauttamalla näytön alareunassa olevaa Photoshop-kuvaketta.

• Vie kollaasi napauttamalla näytön alareunassa olevaa Photoshop-kuvaketta.

• Vie tallennettu valokuva napauttamalla näytön alareunassa olevaa Photoshop-kuvaketta.

Tehdyt muokkaukset sisältävä PSD-tiedosto avautuu automaattisesti tietokoneesi Photoshopissa.

Photoshop-tehosteiden käyttö (vain iOS)

Photoshop-tehosteet on joukko suodattimia, jotka ovat käytettävissä Photoshopissa. Voit käyttää näitä suodattimia valokuviin Photoshop Expressissä, kun muodostat yhteyden Photoshopiin.

Ennen kuin muodostat yhteyden Photoshopiin:

• Varmista, että Windows- tai Mac-tietokoneessasi on asennettuna Photoshop. Jos omistat jo Photoshopin, varmista, että käytössäsi on vähintään Photoshopin versio 16.0. Voit tarkistaa sen seuraavasti:
  1. Käynnistä Photoshop.

2. Valitse Photoshop > Tietoja Photoshopista (Macissa) tai Ohje > Tietoja Photoshopista (Windowsissa).

3. Jos Photoshop -versiosi ei ole vähintään 16.0, valitse Photoshopissa Ohje > Päivitykset ja päivitä uusimpaan versioon.

• Varmista, että mobiililaite, jolla käytät Photoshop Expressiä, ja tietokone, jolla käytät Photoshopia, ovat samassa Wifi-verkossa.
  1. Avaa Photoshop Express ja napauta näytön alareunassa olevaa Photoshop-tehosteiden kuvaketta .

step0
    Photoshop-tehosteiden käyttö iOS-laitteessa
  2. Ota Photoshopin etäyhteydet käyttöön noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

3. Kun olet ottanut etäyhteydet käyttöön Photoshopissa, luo salasana palvelua varten ja valitse OK.

photoshop_cc_enableconnections
    Etäyhteyksien ottaminen käyttöön ja salasanan luonti Photoshopissa.
  4. Käynnistä Photoshop uudelleen.

5. Napauta Photoshop Expressissä Photoshop-tehosteiden kuvaketta  ja valitse ohjeen toisessa näytössä näkyvä palvelin (Palvelun nimi).

6. Kirjoita Photoshopissa luomasi salasana. Nyt voit käyttää Photoshop-tehosteita.

Huomautus:

• Jos haluat poistaa automaattisen yhteyden muodostuksen käytöstä Photoshop Expressissä, valitse Asetukset > Määritykset > Palauta Photoshop -yhteys ja valitse Kyllä.
  • Jos näyttöön tulee virheilmoitus ”Tämä kuva ei ole enää avoinna Photoshopissa”, avaa kuva ja yritä uudelleen. Vaihtoehtoisesti voit avata kuvan uudelleen Photoshop Expressissä ja muodostaa yhteyden Photoshopiin napauttamalla Photoshop-tehosteiden kuvaketta.
  • Jos Photoshop-tehosteiden käyttäminen valokuviin ei onnistu, sulje Photoshopissa avoinna olevat ikkunat tai valintaikkunat ja käytä tehostetta sovelluksessa uudelleen.

Selfie-kameran ominaisuudet (vain iOS)

Suotimet

Tämä toiminto on tällä hetkellä saatavana vain Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Singaporessa, Etelä-Afrikassa ja Kanadassa.

Photoshop Expressin selfie-kamera käyttää muotokuvan reaaliaikaista segmentointia, syvyyden arviointia, linssisumennusta ja tabletin peiteväriä. Näin voit käyttää käteviä suodattimia ja luoda upeita omakuvia missä tahansa oletkin.

Käytettävissä ovat seuraavat suodattimet:

• Muotokuva lisää syväterävyyttä siten, että tausta muuttuu sumeaksi.
  • Korostusväri korostaa valokuvan valittuja kohtia säilyttämällä niiden värit ja muuttamalla muut kuvan osat mustavalkoisiksi.
  • MV korostaa kuvan taustaa säilyttämällä sen värit ja muuttamalla sinut mustavalkoiseksi.
  • Liike tuottaa lineaarista liikettä kuvaavan tehosteen liikesumennussuodattimella.
  • Zoomaus häivyttää kuvaa sen keskustaa kohden, mikä tuottaa kuvan zoomaamista kuvaavan tehosteen.
Selfi_Filters
Voit käyttää suodattimia Photoshop Expressissä selfie-kameralla ottamiisi valokuviin

Tatuoinnit

Photoshop Express käyttää kasvojen 3D-mallinnusta ja maalimateriaaleja luonnollisten tatuointien luomiseen. Voit sijoittaa haluamasi tatuoinnin sopivaan kohtaan kuvaa zoomaamalla ja panoroimalla. Tämän jälkeen tallennettua omakuvaa voidaan muokata edelleen muokkaustilassa tai käyttää kollaasissa.

selfi_tattoos
Voit luoda ja sijoittaa luonnollisen näköisiä tatuointeja Photoshop Expressissä

Kollaasien tekeminen

Photoshop Expressissä voit luoda kauniita ja tyylikkäitä kollaaseja todella helposti. Valitse haluamasi valokuvat ja käytä jotakin näytön alareunassa olevista asetteluista. Kollaasiasettelut luodaan älykkäästi kuvien metatietojen, kuten paikkatietojen ja kuvausajan, perusteella.

Kollaasin luominen:

1. Sovelluksen avaamisen jälkeen avautuvassa näytössä

• (iOS) valitse Tee kollaasi -välilehti.
    • (Android) napauta näytön alareunassa olevaa -kuvaketta.

iOS-laitteessa voit luoda kollaaseja myös napauttamalla sovelluksen yläpalkissa olevaa kollaasikuvaketta.

mode
    Näyttö iOS-laitteessa
  2. Valitse haluamasi kuvat. Voit yhdistää yhteen kollaasiin jopa yhdeksän kuvaa.

3. Valitse Seuraava.

4. Valitse haluamasi asettelu ja tee muokkaukset napauttamalla -kuvaketta.

5. Kollaasin tallentaminen puhelimen muistiin:

• (iOS) Napauta näytön oikeassa yläkulmassa olevaa -kuvaketta ja valitse Kameran rulla.
    • (Android) Napauta näytön oikeassa yläkulmassa olevaa -kuvaketta ja valitse Tallenna.

Esimerkkejä kollaasitoiminnoista:

Kuvasuhde Voit valita kollaasin kuvasuhteen napauttamalla kuvasuhdekuvaketta.

Asettelun vaihtaminen Voit valita ruudukkoasettelun, vapaan asettelun tai muotoasettelun napauttamalla asettelukuvaketta.

Kuvien muokkaus ja korvaaminen Voit korvata tai poistaa kollaasin kuvia napauttamalla muokkauskuvaketta. Voit vaihtaa kuvien paikkaa koskettamalla kuvaa pitkään ja vetämällä sen toiseen kenttään. Voit muokata kuvaa napauttamalla muokkauskuvaketta.

Tyylin käyttö Voit käyttää kollaasiin pikatyylejä napauttamalla tyylin siirtämiskuvaketta.

Tekstin lisääminen Voit lisätä tekstiä napauttamalla tekstikuvaketta. Voit valita tekstiin saatavana olevan kirjasintyylin. Voit säätää tekstin läpinäkyvyyttä liukusäätimellä, lisätä tekstiin värin, kallistaa ja kiertää tekstiä sekä säätää sen kokoa ja sijaintia.

Tarran lisääminen Voit lisätä kollaasiin tarroja napauttamalla tarrakuvaketta. Voit panoroida, zoomata ja kiertää tarraa ja sijoittaa sen haluamaasi kohtaan.

Reunojen muuttaminen Voit käyttää reunoja ja säätää sisä- ja ulkoreunaa napauttamalla reunakuvaketta. Voit lisätä reunoihin myös värejä.

Taustakuvioiden lisääminen Voit lisätä erilaisia taustoja napauttamalla taustakuvaketta. Valittavissa on monenlaisia kuvioita, värejä ja liukuvärejä.

Teoksen jakaminen

Voit jakaa teoksesi nopeasti Instagramissa, Facebookissa, Tumblrissa, Twitterissä ja tekstiviestinä. Näytön oikeassa yläkulmassa

• (iOS) napauta -kuvaketta ja valitse haluamasi jakotapa.
  • (Android) napauta -kuvaketta ja valitse haluamasi jakotapa.

Monijakovalinta (vain iOS)

Voit jakaa kuvan samalla kertaa useisiin palveluihin, kuten Instagramiin, Facebookiin, Tumblriin, Twitteriin ja Flickriin. Jos haluat jakaa kuvan samanaikaisesti kaikkiin valitsemiisi palveluihin, valitse haluamasi palvelut ja napauta näytön oikeassa yläkulmassa olevaa Tallenna ja jaa -painiketta. Jos haluat jakaa kuvan vain yhteen palveluun, voit myös napauttaa suoraan sen nimeä.

Tallennus hävittämättä tietoja

Kun jaat valokuvia, voit korvata valokuvasi kopion luomisen sijaan. Voit muuttaa tätä asetusta määrityksissä. Valitse Asetukset > Määritykset > Jakoasetukset ja poista Tallenna kopiona -asetuksen valinta.

NonDestructiveSave
Poista Tallenna kopiona -asetuksen valinta, jos haluat korvata valokuvat jakamisen yhteydessä

JPEG-laadun säätäminen

Voit valita laatuasetuksen, jota käytetään jaettavassa tai vietävässä kuvassa. 100 %:n arvo antaa parhaan tuloksen, tosin tiedoston koko on silloin myös suurempi. Oletusasetus on 85 %.

Kuvan laadun muuttaminen:

1. Valitse Asetukset > Määritykset > JPEG-laatu.

2. Muuta laatuarvoa liukusäätimellä.

JPEG
    Valokuvien laadun määrittäminen Photoshop Expressissä

Muiden Adobe-sovellusten käyttö

Voit muodostaa Photoshop Expressistä yhteyden Creative Cloudiin, Lightroomiin ja CC Librariesiin. Toimi näin:

1. Näytön oikeassa yläkulmassa

• (iOS) valitse .
    • (Android) valitse .
  2. Valitse haluamasi sovellus Lähetä kohteeseen -osiossa.

3. Kirjaudu sisään Adobe ID:llä tai Google- tai Facebook-tililläsi ja muodosta yhteys sovellukseen noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

Voit tehdä muutamia muokkauksia myös muissa mobiilisovelluksissa ja tuoda teoksen Photoshop Expressiin. Voit esimerkiksi

• leikata kohteita pois Photoshop Mixissä
  • käyttää Photoshop Fixin korjaus- ja sulatustyökaluja.