Kuvien retusoiminen kloonaavalla leimasintyökalulla

Kloonaava leimasin kopioi pikselit kuvan yhdestä osasta toiseen.

Photoshopin kloonaava leimasin -työkalu

1. Valitse kloonaava leimasin (S) .

2. Asetusrivillä voit mukauttaa työkalun asetuksia, esimerkiksi kokoa, kovuutta ja sekoitustilaa, jotta saat tarvitsemasi lopputuloksen.

3. Paina Alt-näppäintä (Windows) tai optionäppäintä (macOS) ja napsauta kuvan aluetta, jonka haluat kopioida.

Tämä määrittää aloituspisteen, josta työkalu aloittaa kopioinnin.

4. Vapauta Alt- tai optionäppäin ja vedä sen uuden alueen yli, jolle haluat sijoittaa kopioimasi sisällön.

5. Kloonaava leimasin kopioi sisällön lähteestä ja maalaa sen uudelle alueelle.