Aloita Adobe Premiere Rush -ohjelmiston käyttö toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan.

Lataaminen ja asentaminen

laptop-download

Käynnistä Premiere Rushin lataus valitsemalla alta Lataa. Kirjaudu sisään ja asenna ohjelmisto toimimalla näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.

Jäsenyyteen liittyvä tuki

Oletko unohtanut Adobe ID -tunnuksesi tai salasanasi?

Adobe ID on sähköpostiosoite, jota käytit, kun aloitit kokeiluversion käytön tai ostit Adoben sovelluksen tai jäsenyyden ensimmäisen kerran. Etsi ratkaisuja yleisiin Adobe ID -tunnusta ja kirjautumista koskeviin ongelmiin.

Miksi minun on kirjauduttava sisään voidakseni käyttää Premiere Rushia?

Sinun on ajoittain kirjauduttava sisään käyttöoikeuksien tarkistamista varten: kuukausittaisen ja vuositilauksen hankkineiden jäsenten 30 päivän välein. Sisäänkirjautumista vaaditaan myös silloin, kun lataat tai päivität Premiere Rushin. Lisätietoja on kohdassa Kirjautuminen sisään ja ulos Creative Cloud -sovellusten käyttöönottoa tai käytöstä poistoa varten.

Voidaanko Premiere Rush asentaa toiselle tietokoneelle?

Premiere Rush ja muut Creative Cloud -sovellukset voidaan asentaa kahdelle tietokoneelle. Jos haluat asentaa jonkin näistä sovelluksista kolmanteen tietokoneeseen, sinun täytyy poistaa sen aktivointi aiemmassa koneessa. Lisätietoja on kohdassa Miten Creative Cloud -sovelluksia asennetaan uuteen tietokoneeseen?

Miten saan laskun?

Voit tulostaa laskun tililtäsi osoitteessa Adobe.com. Lisätietoja on artikkelissa Maksukuitin tai laskun tulostus.