Aloita Adobe Premiere Rush -ohjelmiston käyttö toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan.

Lataaminen ja asentaminen

laptop-download

Käynnistä Premiere Rushin lataus valitsemalla alta Lataa. Kirjaudu sisään ja asenna ohjelmisto toimimalla näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.

Jäsenyyteen liittyvä tuki

Oletko unohtanut Adobe ID -tunnuksesi tai salasanasi?

Adobe ID on sähköpostiosoite, jota käytit, kun aloitit kokeiluversion käytön tai ostit Adoben sovelluksen tai jäsenyyden ensimmäisen kerran. Etsi ratkaisuja yleisiin Adobe ID -tunnusta ja kirjautumista koskeviin ongelmiin.

Miksi minun on kirjauduttava sisään voidakseni käyttää Premiere Rushia?

Sinun on ajoittain kirjauduttava sisään käyttöoikeuksien tarkistamista varten: kuukausittaisen tilauksen hankkineiden jäsenten 30 päivän välein ja vuositilauksen hankkineiden jäsenten 99 päivän välein. Sisäänkirjautumista vaaditaan myös silloin, kun lataat tai päivität Premiere Rushin. Lisätietoja on kohdassa Kirjautuminen sisään ja ulos Creative Cloud -sovellusten käyttöönottoa tai käytöstä poistoa varten.

Voidaanko Premiere Rush asentaa toiselle tietokoneelle?

Premiere Rush ja muut Creative Cloud -sovellukset voidaan asentaa kahdelle tietokoneelle. Jos haluat asentaa jonkin näistä sovelluksista kolmanteen tietokoneeseen, sinun täytyy poistaa sen aktivointi aiemmassa koneessa. Lisätietoja on kohdassa Miten Creative Cloud -sovelluksia asennetaan uuteen tietokoneeseen?

Miten saan laskun?

Voit tulostaa laskun tililtäsi osoitteessa Adobe.com. Lisätietoja on artikkelissa Maksukuitin tai laskun tulostus.