Henkilökohtainen Creative Cloud ‑käyttöoikeutesi oikeuttaa sinut asentamaan sovelluksesi useampaan kuin yhteen tietokoneeseen, aktivoida ne (kirjautua sisään) kahdessa tietokoneessa, mutta käyttää niitä vain yhdessä tietokoneessa kerrallaan.
Creative Cloud – tietokoneiden määrä
Asennus: yhteen tai useampaan tietokoneeseen tai laitteeseen. Aktivointi: enintään kahdessa tietokoneessa tai laitteessa. Käyttö: yhdessä tietokoneessa tai laitteessa kerrallaan.

Asennus

Voit asentaa Creative Cloud ‑sovellukset useisiin tietokoneisiin käyttöjärjestelmään katsomatta.

Aktivointi

Voit aktivoida Creative Cloudin enintään kahdessa tietokoneessa.

Käyttö

Voit käyttää ohjelmistoa yhdessä tietokoneessa kerrallaan.

Lisätietoja saat käyttöehdoista

Sovellusten asentaminen uuteen tietokoneeseen

Tietoja Creative Cloud ‑sovellusten asentamisesta uuteen tietokoneeseen ja niiden käytöstä siinä on artikkelissa Miten voin asentaa Creative Cloud ‑sovellukset uuteen tietokoneeseen ja käyttää niitä?

Sovellusten aktivointi toisessa tietokoneessa

Voit aktivoida henkilökohtaisen Creative Cloud ‑tilauksesi enintään kahdessa tietokoneessa kerrallaan. Katso toimintaohjeet artikkelista Adobe Creative Cloud -sovellusten aktivoiminen ja aktivoinnin poistaminen.

Sovellusten aktivointi, jos ne on jo aktivoitu kahdessa tietokoneessa

Jos olet jo aktivoinut henkilökohtaisen Creative Cloud ‑tilauksesi kahdessa tietokoneessa, sinun on ensin poistettava sen aktivointi jommassakummassa järjestelmässä.

1. Kirjaudu ulos poistaaksesi Creative Cloudin aktivoinnin jommassakummassa tietokoneessa.
  2. Kirjaudu sisään aktivoidaksesi Creative Cloudin uudessa tietokoneessa.

Katso toimintaohjeet artikkelista Adobe Creative Cloud -sovellusten aktivoiminen ja aktivoinnin poistaminen.

Sovellusten aktivoinnin poistaminen, jos tietokone ei ole käytettävissä

Jos et pysty käyttämään aikaisempaa tietokonettasi, voit poistaa sen aktivoinnin tilisivullasi. Katso toimintaohjeet artikkelin Adobe Creative Cloud -sovellusten aktivoiminen ja aktivoinnin poistaminen Aktivoinnin poistaminen Adobe.comissa ‑kohdasta.