Voinko asentaa Adoben sovelluksen toiseen tietokoneeseen?

Henkilökohtainen käyttöoikeutesi oikeuttaa sinut asentamaan Adoben sovelluksen useampaan kuin yhteen tietokoneeseen, kirjautumaan sisään (aktivoimaan sen) kahdessa tietokoneessa, mutta käyttämään sitä vain yhdessä tietokoneessa kerrallaan.

Kuinka moneen tietokoneeseen voin asentaa Adoben sovelluksen?

sovellusten asentaminen useaan tietokoneeseen

Asenna useampaan kuin kahteen tietokoneeseen

Voit asentaa sovelluksen kahteen tai useampaan tietokoneeseen.

Pysy kirjautuneena kahdessa tietokoneessa

Voit pysyä kirjautuneena sovellukseen enintään kahdessa tietokoneessa.

Käytä yhdessä tietokoneessa

Voit käyttää sovellusta vain yhdessä tietokoneessa kerrallaan.

Lisätietoja saat käyttöehdoista.

Mistä voin ladata sovellukseni?

Tässä ovat latauslinkit. (Asennusohjelmia on saatavana vain nykyisille sovelluksille.)

Etsitkö vanhempaa sovellusta? Jos ostit sovelluksen suoraan Adobelta, pystyt ehkä lataamaan sen tililtäsi.

Miten voin kirjautua ulos sovelluksesta?

Jos sinun on kirjauduttava ulos jostakin sovelluksesta, jotta pystyt käyttämään sitä toisessa tietokoneessa, avaa sovellus ja valitse sitten jompikumpi seuraavista vaihtoehdoista:

• Ohje > Kirjaudu ulos
  • Ohje > Poista aktivointi

Lisätietoja on artikkelissa Adoben sovellusten aktivointi kirjautumalla sisään.

Mitä jos vanha tietokoneeni ei ole enää käytettävissä?

Jos et pysty käyttämään vanhaa tietokonettasi (tai kiintolevy on kaatunut), voit kirjautua ulos sovelluksesta Tilinhallinta-sivulla. Uloskirjautumisen jälkeen voit kirjautua sovellukseen toisessa tietokoneessa.