Voinko asentaa Adoben sovelluksen toiseen tietokoneeseen?

Henkilökohtainen käyttöoikeutesi oikeuttaa sinut asentamaan Adoben sovelluksen useampaan kuin yhteen tietokoneeseen, kirjautumaan sisään (aktivoimaan sen) kahdessa tietokoneessa, mutta käyttämään sitä vain yhdessä tietokoneessa kerrallaan.

Kuinka moneen tietokoneeseen voin asentaa Adoben sovelluksen?

Sovellusten asentaminen useaan tietokoneeseen

Asenna YLI KAHTEEN TIETOKONEESEEN

Voit asentaa sovellukset kahteen tai useampaan tietokoneeseen.

Aktivoi enintään kahdessa tietokoneessa

Voit aktivoida sovellukset ja pysyä kirjautuneena enintään kahdessa tietokoneessa.

Käytä yhdessä tietokoneessa

Voit käyttää sovellusta vain yhdessä tietokoneessa kerrallaan.

Lisätietoja saat käyttöehdoista.

Katsotko mieluummin opetusvideoita? Katso alla oleva video, josta saat lisätietoja Adoben sovelluksen asentamisesta toiseen tietokoneeseen.

Mistä voin ladata sovellukseni?

Tarjoamme asennusohjelmat sovellusten nykyisiä ja niitä edeltäviä pääversioita varten.

Etsitkö sovelluksesi vanhempaa versiota? Jos ostit sovelluksen suoraan Adobelta, pystyt ehkä lataamaan sen Adobe-tililtäsi.

Miten voin kirjautua ulos sovelluksesta?

Jos sinun on kirjauduttava ulos jostakin sovelluksesta, jotta pystyt käyttämään sitä toisessa tietokoneessa, avaa sovellus ja valitse sitten jompikumpi seuraavista vaihtoehdoista:

• Ohje > Kirjaudu ulos
  • Ohje > Poista aktivointi

Jos haluat aktivoida sovellukset ja käyttää niitä kolmannessa sovelluksessa, sinun on poistettava niiden aktivointi aikaisemmissa tietokoneissa. Lisätietoja on artikkelissa Adoben sovellusten aktivointi kirjautumalla sisään.

Mitä jos vanha tietokoneeni ei ole enää käytettävissä?

Jos et pysty käyttämään vanhaa tietokonettasi (tai kiintolevy on kaatunut), voit kirjautua ulos sovelluksesta Adobe-tililläsi. Uloskirjautumisen jälkeen voit kirjautua sovellukseen toisessa tietokoneessa.

Video: Adoben sovelluksen asentamiseen toiseen tietokoneeseen

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa