Ota selvää, miten voit etsiä laskutushistoriasi Adobe-tililtäsi ja tulostaa laskusi.

Hyvä tietää:

• Adobe ei tällä hetkellä toimita kuukausittaisia automaattisia sähköpostilaskuja.
  • Jos sinulla on Creative Cloud for teams- tai Creative Cloud for enterprise ‑jäsenyys, vain ensisijainen järjestelmänvalvoja voi tarkastella tiliisi liittyviä laskutustietoja.
  • Jos haluat katsoa peruutetun tilauksen laskun, valitse Tilaukset ja tuotteet > Tilaushistoria. Tämä koskee suoraan Adobelta ostettuja tilauksia.
  • Adoben kaupallisen kumppanin Digital Riverin palvelemissa maissa sinun on otettava meihin yhteyttä, jos haluat saada laskun peruutetusta tilauksesta.

Ohjeet Creative Cloudin laskun etsimiseen ja tulostamiseen

1. Avaa Adobe ID ‑tilisi ja kirjaudu sisään Adobe ID:lläsi ja salasanallasi tai yhteisöpalvelutilisi (Facebookin tai Googlen) tunnistetiedoilla.

2. Valitse Tilaukset ja tuotteet ‑kohdassa Tilauksen hallinta.

Tilauksen hallinta

Näyttöön tulee maastasi riippuen jokin alla korostetuista vaihtoehdoista:

Tulosta lasku ‑toiminnon vaihtoehdot
    Näyttöön tulee joko Laskutushistoria- tai Näytä tapahtumahistoria ‑vaihtoehto.
  3. Valitse näyttöäsi vastaava vaihtoehto (kuten edellä on esitetty) ja toimi jäljellä olevien ohjeiden mukaan.

Laskutushistoria-vaihtoehto

1. Etsi Laskutushistoria-osasta tulostettava lasku ja napsauta sen vieressä olevaa Tulosta-painiketta.

Erilliseen selainvälilehteen avautuu laskun tai kuitin PDF-kopio.

Tulosta lasku
    Tulosta lasku
  2. Voit tulostaa laskun napsauttamalla PDF-katseluikkunan Tulosta-kuvaketta tai valitsemalla selaimessa Tiedosto > Tulosta.

Jos sinulla ei ole tietokoneella asennettuna PDF-katseluohjelmaa, sinun on asennettava Adobe Reader.

Huomautus:

Jos selaimen näyttö on tyhjä, kun yrität tulostaa laskun, tyhjennä selaimen välimuisti tai yritä suorittaa nämä toimet toisella selaimella uudelleen.

Näytä tapahtumahistoria ‑vaihtoehto

1. Valitse Näytä tapahtumahistoria.

2. Napsauta sen tilauksen tai tapahtuman numeroa, jonka laskun haluat tulostaa.

3. Valitse näyttöön tulevassa näytössä Näytä lasku.

Näytä lasku
    Näytä lasku

Huomautus:

Näytössä olevat vaihtoehdot voivat vaihdella maakohtaisesti. Näytössä voi olla esimerkiksi Tilauksen tiedot eikä Näytä lasku. Valitse haluamasi vaihtoehto ja jatka laskun tulostukseen.

4. Napsauta näyttöön avautuvassa näytössä Tulosta-painiketta.

Tulosta
    Tulosta
  5. Voit tulostaa laskun napsauttamalla PDF-katseluikkunan Tulosta-kuvaketta tai valitsemalla selaimessa Tiedosto > Tulosta.

Jos sinulla ei ole tietokoneella asennettuna PDF-katseluohjelmaa, sinun on asennettava Adobe Reader.

Huomautus:

Jos selaimen näyttö on tyhjä, kun yrität tulostaa laskun, tyhjennä selaimen välimuisti tai käytä toista selainta.