Ota selvää, miten voit etsiä laskutushistoriasi Adobe-tililtäsi ja tulostaa laskusi.

Hyvä tietää:

• Adobe ei tällä hetkellä toimita kuukausittaisia automaattisia sähköpostilaskuja.
  • Jos sinulla on Creative Cloud for teams- tai Creative Cloud for enterprise ‑jäsenyys, vain ensisijainen järjestelmänvalvoja voi tarkastella tiliisi liittyviä laskutustietoja.
  • Jos tarvitset peruutetun tilauksen laskun, ota meihin yhteyttä.

Ohjeet Creative Cloudin laskun etsimiseen ja tulostamiseen

1. Avaa Adobe ID ‑tilisi ja kirjaudu sisään Adobe ID:lläsi ja salasanallasi tai yhteisöpalvelutilisi (Facebookin tai Googlen) tunnistetiedoilla.

2. Valitse Tilaukset ja tuotteet ‑kohdassa Tilauksen hallinta.

Tilauksen hallinta

Näyttöön tulee maastasi riippuen jokin alla korostetuista vaihtoehdoista:

Tulosta lasku ‑toiminnon vaihtoehdot
    Näyttöön tulee joko Laskutushistoria- tai Näytä tapahtumahistoria ‑vaihtoehto.
  3. Valitse näyttöäsi vastaava vaihtoehto (kuten edellä on esitetty) ja toimi jäljellä olevien ohjeiden mukaan.

Laskutushistoria-vaihtoehto

1. Etsi Laskutushistoria-osasta tulostettava lasku ja napsauta sen vieressä olevaa Tulosta-painiketta.

Erilliseen selainvälilehteen avautuu laskun tai kuitin PDF-kopio.

print-invoice
  2. Voit tulostaa laskun napsauttamalla PDF-katseluikkunan Tulosta-kuvaketta tai valitsemalla selaimessa Tiedosto > Tulosta.

Jos sinulla ei ole tietokoneella asennettuna PDF-katseluohjelmaa, sinun on asennettava Adobe Reader.

Näytä tapahtumahistoria ‑vaihtoehto

1. Valitse Näytä tapahtumahistoria.

2. Napsauta sen tilauksen tai tapahtuman numeroa, jonka laskun haluat tulostaa.

3. Valitse näyttöön tulevassa näytössä Näytä lasku.

view-invoice

Huomautus:

Näytössä olevat vaihtoehdot voivat vaihdella maakohtaisesti. Näytössä voi olla esimerkiksi Tilauksen tiedot eikä Näytä lasku. Valitse haluamasi vaihtoehto ja jatka laskun tulostukseen.

4. Napsauta näyttöön avautuvassa näytössä Tulosta-painiketta.

print-out
  5. Voit tulostaa laskun napsauttamalla PDF-katseluikkunan Tulosta-kuvaketta tai valitsemalla selaimessa Tiedosto > Tulosta.

Jos sinulla ei ole tietokoneella asennettuna PDF-katseluohjelmaa, sinun on asennettava Adobe Reader.