Ota selvää, miten voit etsiä laskutushistoriasi Adobe-tililtäsi ja tulostaa laskusi.

Kuukausittaisia sähköpostilaskuja ei ole saatavana: Adobe ei tällä hetkellä toimita kuukausittaisia automaattisia sähköpostilaskuja.

Teams-asiakas: Laskusi ovat käytettävissä Admin Consolessa. Lisätietoja on artikkelissa Työryhmätilin hallinta.

Aktiivisen tilauksen laskun etsiminen

Toimi aktiivisen tilauksen tapauksessa alla olevien ohjeiden mukaan. Jos haluat tarkastella peruutetun tilauksen tai jonkin muun tilauksen laskua, perehdy artikkeliin Peruutetun tilauksen tai jonkin muun tilauksen laskun hankkiminen.

Kirjaudu osoitteeseen https://account.adobe.com/plans.

Kirjaudu Adobe-tilillesi

Valitse Tilauksen hallinta tai Näytä sopimus.

Tilauksen hallinta -näyttö

Valitse Laskutushistoria-kohdassa

• , jos haluat tarkastella laskuasi PDF-muodossa
  • , jos haluat lähettää laskustasi kopion sähköpostiosoitteeseesi.

Näetkö Adobe Storen linkin?

print-invoice-view-email

Voit tulostaa laskun seuraavilla tavoilla:

• Valitse PDF-katseluohjelman Tulosta-kuvake.
  • Valitse selaimesta Tiedosto > Tulosta

4_print-invoice

Oletko työryhmäasiakas?

Jos sinulla on Creative Cloud for teams ‑jäsenyys, vain ensisijainen järjestelmänvalvoja voi tarkastella tiliisi liittyviä laskutustietoja.

Näetkö laskujen sijaan Adobe Storen linkin?

Jos näet Laskutushistoria-osassa Adobe Storen linkin, tulosta lasku toimimalla alla olevien ohjeiden mukaan.

1. Napsauta Laskutushistoria-osassa olevaa Adobe Storen linkkiä.

2. Anna pyydettäessä Adobe ID:si ja salasanasi.

3. Napsauta Tilauksen tiedot ‑näytössä Näytä tapahtumahistoria.

4. Napsauta sen tilauksen tai tapahtuman tunnusta, jonka laskun haluat tulostaa.

5. Valitse näyttöön avautuvassa näytössä alueesi mukaan Näytä lasku tai Tilauksen tiedot.

6. Napsauta näyttöön avautuvassa näytössä Tulosta-painiketta.

7. Voit tulostaa laskun napsauttamalla PDF-katseluikkunan Tulosta-kuvaketta tai valitsemalla selaimessa Tiedosto > Tulosta.

Peruutetun tilauksen tai jonkin muun tilauksen laskun hankkiminen

Voit hankkia peruutetun tai muun tilauksen laskun toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan:

1. Kirjaudu osoitteeseen https://account.adobe.com/orders.

2. Napsauta sen tilauksen numeroa, jonka laskun haluat tulostaa.

Etkö näe tilausnumeroa? Jos haluat saada peruutetun tilauksen laskun, ota meihin yhteyttä.

3. Napsauta Laskutushistoria-osassa tulostettavan laskun vieressä olevaa Näytä PDF ‑kuvaketta.

4. Voit tulostaa laskun napsauttamalla PDF-katseluikkunan Tulosta-kuvaketta tai valitsemalla selaimessa Tiedosto > Tulosta.

Usein kysytyt kysymykset

Jos haluat vaihtaa verotunnisteesi, katso Verotunnisteen päivittäminen | Yrityskäyttäjät.

Jos sinulla on Creative Cloud for teams ‑jäsenyys, vain ensisijainen järjestelmänvalvoja voi tarkastella tiliisi liittyviä laskutustietoja.

Jos sinulla on muu kuin tilaustuote, kuten Photoshop Elements, Adobe Premiere Elements tai Adobe Captivate, katso Peruutetun tilauksen tai jonkin muun tilauksen laskun hankkiminen.