Ota selvää, miten voit etsiä laskutushistoriasi Adobe-tililtäsi ja tulostaa laskusi.

Kuukausittaisia sähköpostilaskuja ei ole saatavana:  Adobe ei tällä hetkellä toimita kuukausittaisia automaattisia sähköpostilaskuja.

Aktiivisen tilauksen laskun etsiminen

Toimi aktiivisen tilauksen tapauksessa alla olevien ohjeiden mukaan. Jos haluat tarkastella peruutetun tilauksen tai jonkin muun tilauksen laskua, perehdy artikkeliin Peruutetun tilauksen tai jonkin muun tilauksen laskun hankkiminen.

1. Avaa Adobe ID ‑tilisi ja kirjaudu sisään Adobe ID:lläsi ja salasanallasi tai yhteisöpalvelutilisi (Facebookin tai Googlen) tunnistetiedoilla.

Oletko työryhmäasiakas?

Jos sinulla on Creative Cloud for teams ‑jäsenyys, vain ensisijainen järjestelmänvalvoja voi tarkastella tiliisi liittyviä laskutustietoja.

2. Napsauta ylhäällä olevassa siirtymispalkissa Tilaukset.

Napsauta Tilaukset
  3. Valitse Tilauksen hallinta.

Manage-plan-page
  4. Valitse Laskutushistoria-kohdassa haluamasi kuitin kohdalta Näytä PDF

Voit tulostaa laskun napsauttamalla PDF-katseluikkunan Tulosta-kuvaketta tai valitsemalla selaimessa Tiedosto > Tulosta. Jos sinulla ei ole tietokoneella asennettuna PDF-katseluohjelmaa, sinun on asennettava Adobe Reader.

Billing-history-view-PDF

Huomautus:

Jos olet ostanut uuden tilauksen, saattaa kestää jonkin aikaa, ennen kuin Laskutushistoria tulee näkyviin.

Näetkö laskujen sijaan Adobe Storen linkin?

Maissa, joissa palvelusta vastaa Digital River, Adoben sähköisestä kaupankäynnistä vastaava kumppani, laskujen tulostusprosessi on erilainen. Jos näet Laskutushistoria-osassa Adobe Storen linkin, tulosta lasku toimimalla alla olevien ohjeiden mukaan.

Jos Laskutushistoria-osassa on Adobe Storen linkki

1. Avaa Adobe ID ‑tilisi ja kirjaudu sisään Adobe ID:lläsi ja salasanallasi tai yhteisöpalvelutilisi (Facebookin tai Googlen) tunnistetiedoilla.

2. Napsauta ylhäällä olevassa siirtymispalkissa Tilaukset.

Valitse ylhäällä olevasta siirtymispalkista Tilaukset
  3. Napsauta Omat tilaukset ‑osassa Tilauksen hallinta.

4. Napsauta Laskutushistoria-osassa olevaa Adobe Storen linkkiä.

Napsauta Adobe Storen linkkiä
  5. Anna pyydettäessä Adobe ID:si ja salasanasi.

6. Napsauta Tilauksen tiedot ‑näytössä Näytä tapahtumahistoria.

Valitse Näytä tapahtumahistoria
  7. Napsauta sen tilauksen tai tapahtuman tunnusta, jonka laskun haluat tulostaa.

8. Valitse näyttöön avautuvassa näytössä alueesi mukaan Näytä lasku tai Tilauksen tiedot.

Näytä lasku
  9. Napsauta näyttöön avautuvassa näytössä Tulosta-painiketta.

Valitse Tulosta
  10. Voit tulostaa laskun napsauttamalla PDF-katseluikkunan Tulosta-kuvaketta tai valitsemalla selaimessa Tiedosto > Tulosta.

Jos sinulla ei ole tietokoneella asennettuna PDF-katseluohjelmaa, asenna Adobe Reader.

Peruutetun tilauksen tai jonkin muun tilauksen laskun hankkiminen

Toimi seuraavien ohjeiden mukaan:

Huomautus:

Adoben kaupallisen kumppanin Digital Riverin palvelemissa maissa sinun on otettava meihin yhteyttä, jos haluat saada laskun peruutetusta tilauksesta.

1. Kirjaudu Adobe ID:lläsi ja salasanallasi Adobe ID ‑tiliisi.

2. Napsauta ylhäällä olevassa siirtymispalkissa Tilaukset.

3. Valitse vasemmasta ruudusta Tilaushistoria.

4. Napsauta sen tilauksen numeroa, jonka laskun haluat tulostaa.

5. Napsauta Laskutushistoria-osassa tulostettavan laskun vieressä olevaa Näytä PDF ‑kuvaketta.

6. Voit tulostaa laskun napsauttamalla PDF-katseluikkunan Tulosta-kuvaketta tai valitsemalla selaimessa Tiedosto > Tulosta.

Jos sinulla ei ole tietokoneella asennettuna PDF-katseluohjelmaa, sinun on asennettava Adobe Reader.

Huomautus:

Jos selaimen näyttö on tyhjä, kun yrität tulostaa laskun, tyhjennä selaimen välimuisti tai yritä suorittaa nämä toimet toisella selaimella uudelleen.

Usein kysytyt kysymykset

Miten voin vaihtaa ALV-tunnisteeni tai muuttaa muita verotukseen liittyviä tietojani?

Jos haluat vaihtaa ALV-tunnisteesi Euroopan unionin maissa, perehdy ohjeaiheeseen ALV-tunnisteen päivittäminen | Euroopan unionin maat.

Jos haluat päivittää muiden maiden verotiedot, ota meihin yhteyttä.