Ota selvää, miten voit etsiä laskutushistoriasi Adobe-tililtäsi ja tulostaa laskusi.

Kuukausittaisia sähköpostilaskuja ei ole saatavana:  Adobe ei tällä hetkellä toimita kuukausittaisia automaattisia sähköpostilaskuja.

Työryhmäasiakas: Laskusi ovat käytettävissä Admin Consolessa. Lisätietoja on artikkelissa Työryhmätilin hallinta.

Aktiivisen tilauksen laskun etsiminen

Toimi aktiivisen tilauksen tapauksessa alla olevien ohjeiden mukaan. Jos haluat tarkastella peruutetun tilauksen tai jonkin muun tilauksen laskua, perehdy artikkeliin Peruutetun tilauksen tai jonkin muun tilauksen laskun hankkiminen.

Kirjaudu Adobe-tiliin

Kirjaudu Adobe ID:lläsi ja salasanallasi Adobe-tiliisi.

Näytä PDF-ikkuna

Valitse Laskutushistoria-kohdassa haluamasi kuitin kohdalta Näytä PDF.

Näetkö laskujen sijaan Adobe Storen linkin?

Sopimusnäytön hallinta

Valitse Tilaukset-kohdassa Tilauksen hallinta.

Tulosta lasku

Voit tulostaa laskun napsauttamalla PDF-katseluikkunan Tulosta-kuvaketta tai valitsemalla selaimesta Tiedosto > Tulosta

Oletko työryhmäasiakas?

Jos sinulla on Creative Cloud for teams ‑jäsenyys, vain ensisijainen järjestelmänvalvoja voi tarkastella tiliisi liittyviä laskutustietoja.

Näetkö laskujen sijaan Adobe Storen linkin?

Jos näet Laskutushistoria-osassa Adobe Storen linkin, tulosta lasku toimimalla alla olevien ohjeiden mukaan.

1. Napsauta Laskutushistoria-osassa olevaa Adobe Storen linkkiä.

2. Anna pyydettäessä Adobe ID:si ja salasanasi.

3. Napsauta Tilauksen tiedot ‑näytössä Näytä tapahtumahistoria.

4. Napsauta sen tilauksen tai tapahtuman tunnusta, jonka laskun haluat tulostaa.

5. Valitse näyttöön avautuvassa näytössä alueesi mukaan Näytä lasku tai Tilauksen tiedot.

6. Napsauta näyttöön avautuvassa näytössä Tulosta-painiketta.

7. Voit tulostaa laskun napsauttamalla PDF-katseluikkunan Tulosta-kuvaketta tai valitsemalla selaimessa Tiedosto > Tulosta.

Peruutetun tilauksen tai jonkin muun tilauksen laskun hankkiminen

Huomautus:

Adoben kaupallisen kumppanin Digital Riverin palvelemissa maissa sinun on otettava meihin yhteyttä, jos haluat saada laskun peruutetusta tilauksesta.

Voit hankkia peruutetun tai muun tilauksen laskun toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan:

1. Kirjaudu Adobe ID:lläsi ja salasanallasi Adobe-tiliisi.

2. Valitse Sopimukset-kohdan vasemmasta ruudusta Tilaushistoria.

3. Napsauta sen tilauksen numeroa, jonka laskun haluat tulostaa.

4. Napsauta Laskutushistoria-osassa tulostettavan laskun vieressä olevaa Näytä PDF ‑kuvaketta.

5. Voit tulostaa laskun napsauttamalla PDF-katseluikkunan Tulosta-kuvaketta tai valitsemalla selaimessa Tiedosto > Tulosta.

Usein kysytyt kysymykset

Jos haluat vaihtaa ALV-tunnisteesi Euroopan unionin maissa, perehdy ohjeaiheeseen ALV-tunnisteen päivittäminen | Euroopan unionin maat.

Jos haluat päivittää muiden maiden verotiedot, ota meihin yhteyttä.

Jos sinulla on Creative Cloud for teams ‑jäsenyys, vain ensisijainen järjestelmänvalvoja voi tarkastella tiliisi liittyviä laskutustietoja.

Jos sinulla on muu kuin tilaustuote, kuten Photoshop Elements, Premiere Elements tai Adobe Captivate, katso Peruutetun tilauksen tai jonkin muun tilauksen laskun hankkiminen.

Video: Adoben laskujen etsiminen ja tulostaminen