Adoben laskun tarkasteleminen, lataaminen tai lähettäminen sähköpostitse

1. Creative Cloudin käyttöopas
  2. Creative Cloudin esittely
    1. Yleisiä kysymyksiä | Creative Cloud
    2. Creative Cloudin järjestelmävaatimukset
  3. Lataus, asennus, määritys ja päivitys
    1. Creative Cloud ‑sovellusten lataaminen
    2. Creative Cloud ‑sovellusten avaaminen
    3. Käynnistys-työtila
    4. Creative Cloud ‑sovellusten päivittäminen
    5. Creative Cloud ‑sovellusten kielen vaihtaminen
    6. Creative Cloud -tietokonesovelluksen asennuksen poistaminen
    7. Creative Cloud ‑sovellusten asennuksen poistaminen tai poistaminen
  4. Tilin hallinta
    1. Creative Cloud ‑kokeiluversion muuntaminen maksulliseksi jäsenyydeksi
    2. Adobe-sopimuksen muuttaminen
    3. Luottokortin ja laskutusosoitteen päivittäminen
    4. Adoben laskun tarkasteleminen, lataaminen tai lähettäminen sähköpostitse
    5. Epäonnistuneen tai maksamattoman maksun korjaaminen
    6. Adoben kokeilujakson tai -tilauksen peruuttaminen
  5. Creative Cloud ‑palvelut
    1. Adobe Stockin käyttäminen Creative Cloud ‑sovelluksissa
    2. Adobe Fontsin käyttäminen Creative Cloud ‑sovelluksissa
    3. Creative Cloud Market ei ole enää saatavana
  6. Yhteistyö- ja tallennuspalvelut
    1. Mitä pilvidokumentit ovat?
    2. Pilvidokumentit | Yleisiä kysymyksiä
    3. Pilvidokumenttien luominen tai tiedostojen muuntaminen pilvidokumenteiksi
    4. Pilvidokumenttien määrittäminen offline-käyttöä varten
    5. Palaaminen pilvidokumentin aikaisempaan versioon
    6. Työsi jakaminen tarkistamista varten
    7. Miksi en näe pilvidokumenttejani offline-tilassa?
    8. Creative Cloud -kirjastot
    9. Yhteistyö Creative Cloud -kirjastojen ja kansioiden parissa
    10. Yhteistyön usein kysytyt kysymykset
    11. Tiedostojen synkronointi pilvitallennustilan avulla
    12. Käytettävissä olevan pilvitallennustilan selvittäminen
    13. Synkronointiasetusten määrittäminen
  7. Creative Cloud -mobiilisovellukset
    1. Yleisiä kysymyksiä | Mobiilisovellukset
    2. Adobe Creative Cloud for mobile
  8. Yritykset ja työryhmät
    1. Yritykset – Opettelu & tuki
    2. Työryhmät – Opettelu & tuki
    3. Pika-aloitusopas työryhmän jäsenille

Ota selvää, miten voit etsiä laskutushistoriasi Adobe-tililtäsi ja tulostaa laskusi.

Kuukausittaisia sähköpostilaskuja ei ole saatavana: Adobe ei tällä hetkellä toimita kuukausittaisia automaattisia sähköpostilaskuja.

Teams-asiakas: Laskusi ovat käytettävissä Admin Consolessa. Lisätietoja on artikkelissa Työryhmätilin hallinta.

Laskun etsiminen

1. Kirjaudu osoitteeseen https://account.adobe.com/orders.

2. Valitse sopimuksen tai tuotteen kohdalta Näytä laskut

Valitse Tilaukset ja laskut ‑osiosta Näytä laskut.

3. Tarkastele laskua, lataa se tai lähetä se sähköpostitse valitsemalla toimintoa vastaava kuvake.

Tarkastele laskua, lataa se tai lähetä se sähköpostitse

Oletko työryhmäasiakas?

Jos sinulla on Creative Cloud for teams ‑jäsenyys, vain ensisijainen järjestelmänvalvoja voi tarkastella tiliisi liittyviä laskutustietoja.

Näetkö laskujen sijaan Adobe Storen linkin?

Jos näet Tilaukset ja laskut ‑osiossa Adobe Storen linkin, tulosta lasku toimimalla alla olevien ohjeiden mukaan.

1. Valitse Tilaukset ja laskut ‑osiosta Adobe Storen linkki.

2. Anna pyydettäessä Adobe ID:si (sähköpostiosoitteesi) ja salasanasi.

3. Valitse Tilauksen tiedot ‑näytössä Näytä tapahtumahistoria.

4. Valitse sen tilauksen tai tapahtuman tunnus, jonka laskun haluat tulostaa.

5. Valitse näyttöön avautuvassa näytössä alueesi mukaan Näytä lasku tai Tilauksen tiedot.

6. Valitse näyttöön avautuvassa näytössä Tulosta-painiketta.

7. Voit tulostaa laskun valitsemalla PDF-katseluikkunan Tulosta-kuvakkeen tai valitsemalla selaimessa Tiedosto > Tulosta.

Usein kysytyt kysymykset

Jos haluat vaihtaa verotunnisteesi, katso Verotunnisteen päivittäminen | Yrityskäyttäjät.

Jos sinulla on Creative Cloud for teams ‑jäsenyys, vain ensisijainen järjestelmänvalvoja voi tarkastella tiliisi liittyviä laskutustietoja.