Käyttöopas Peruuta

Adobe-sopimuksen muuttaminen

1. Creative Cloudin käyttöopas
  2. Creative Cloudin esittely
    1. Yleisiä kysymyksiä | Creative Cloud
    2. Creative Cloudin järjestelmävaatimukset
    3. Creative Cloud ‑tiedostojen synkronointi | Tunnetut ongelmat
  3. Lataus, asennus, määritys ja päivitys
    1. Creative Cloud ‑sovellusten lataaminen
    2. Creative Cloud ‑sovellusten avaaminen
    3. Käynnistys-työtila
    4. Creative Cloud ‑sovellusten päivittäminen
    5. Creative Cloud ‑sovellusten kielen vaihtaminen
    6. Creative Cloud -tietokonesovelluksen asennuksen poistaminen
    7. Creative Cloud ‑sovellusten asennuksen poistaminen tai poistaminen
  4. Tilin hallinta
    1. Creative Cloud ‑kokeiluversion muuntaminen maksulliseksi jäsenyydeksi
    2. Adobe-salasanan vaihtaminen
    3. Adobe-sopimuksen muuttaminen
    4. Luottokortin ja laskutusosoitteen päivittäminen
    5. Adoben laskun tarkasteleminen, lataaminen tai lähettäminen sähköpostitse
    6. Epäonnistuneen tai maksamattoman maksun korjaaminen
    7. Adoben kokeilujakson tai tilauksen peruuttaminen
  5. Creative Cloud ‑palvelut
    1. Adobe Stockin käyttäminen Creative Cloud ‑sovelluksissa
    2. Adobe Fontsin käyttäminen Creative Cloud ‑sovelluksissa
    3. Creative Cloud Market ei ole enää saatavana
  6. Yhteistyö- ja tallennuspalvelut
    1. Mitä pilvidokumentit ovat?
    2. Pilvidokumentit | Yleisiä kysymyksiä
    3. Pilvidokumenttien luominen tai tiedostojen muuntaminen pilvidokumenteiksi
    4. Pilvidokumenttien määrittäminen offline-käyttöä varten
    5. Palaaminen pilvidokumentin aikaisempaan versioon
    6. Työsi jakaminen tarkistamista varten
    7. Miksi en näe pilvidokumenttejani offline-tilassa?
    8. Creative Cloud ‑kirjastot
    9. Yhteistyö Creative Cloud -kirjastojen ja kansioiden parissa
    10. Yhteistyön usein kysytyt kysymykset
    11. Tiedostojen synkronointi pilvitallennustilan avulla
    12. Käytettävissä olevan pilvitallennustilan selvittäminen
    13. Synkronointiasetusten määrittäminen
    14. Creative Cloud Synced ‑tiedostojen lakkauttaminen
    15. Lataa synkronoitujen tiedostojen sisältö
  7. Creative Cloud -mobiilisovellukset
    1. Yleisiä kysymyksiä | Mobiilisovellukset
    2. Adobe Creative Cloud for mobile
  8. Yritykset ja työryhmät
    1. Yritykset – Opettelu & tuki
    2. Työryhmät – Opettelu & tuki
    3. Pika-aloitusopas työryhmän jäsenille

Jos ostit sopimuksen Adobelta, opi vaihtamaan toiseen sopimukseen tai muuttamaan nykyisen tilauksesi laskutustiheyttä tai tallennustilaa.

Adobe-sopimuksen tai ‑tilauksen muuttaminen

Jos ostit sopimuksen Adobelta, voit vaihtaa sen Adobe-tilisivullasi. Jos ostit tilauksen muualta, ota yhteyttä suoraan myymälään.

1. Kirjaudu sisään osoitteessa https://account.adobe.com/plans.

2. Valitse muutettavan tilauksen vieressä Tilauksen hallinta

Valitse Tilauksen hallinta. sopimuksesi muuttamiseksi

3. Valitse Muuta sopimustasi.

Valitse Muuta sopimustasi nykyisen sopimuksesi muuttamisen jatkamiseksi

(Etkö näe Muuta sopimustasi ‑vaihtoehtoa? Tämä vaihtoehto ei ole käytettävissä, jos maksusi on käsittelyssä tai sen kanssa on ongelmia. Yritä 24 tunnin kuluttua uudelleen.)

4. Hae tai valitse sopimus avattavasta valikosta.

Etsi tai valitse itsellesi parhaiten sopiva sopimus

5. Etsi sopimus, johon haluat vaihtaa, ja valitse sitten Valitse sopimus.

Valitse haluamasi sopimus ja ryhdy muuttamaan sitä

6. Tarkista sopimuksen tiedot ja valitse sitten Hyväksy ja tilaa (tai Vahvista) sopimuksesi muuttamiseksi.

Mitä tapahtuu sopimuksen muuttamisen jälkeen?

Sopimuksen muuttamisen jälkeen:

• Nykyinen sopimus peruutetaan, ja saat siitä hyvityksen.
  • Uusi sopimus astuu välittömästi voimaan, ja sinua veloitetaan uudesta sopimuksesta.
  • Kuukausittainen laskutuspäiväsi muuttuu sopimuksesi muutospäiväksi.
  • Vuosisopimusten tapauksessa uusi uusintapäivä on vuosi sopimuksesi muutospäivän jälkeen. Jos esimerkiksi muutat sopimusta 14. kesäkuuta 2022, uusi sopimus uudistetaan 14. kesäkuuta 2023.

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa