Opi vaihtamaan toiseen Adobe-sopimukseen tai muuttamaan nykyisen tilauksesi tallennustilaa tai laskutustiheyttä.

Adobe-sopimuksen tai ‑tilauksen muuttaminen

Voit muuttaa sopimusta tai tilausta Adobe-tilisivulla.

Adobe-tilillesi.

Kirjaudu Adobe-tilillesi

Valitse muutettavan tilauksen vieressä Tilauksen hallinta tai Näytä sopimus.

Valitse Tilauksen hallinta tai Näytä sopimus

Etkö näe Tilauksen hallinta- tai Näytä sopimus ‑vaihtoehtoa? Ota yhteyttä, jos haluat muuttaa sopimustasi.

Valitse Tilaus ja maksu ‑kohdassa Vaihda sopimusta. Voit myös tarkastella nykyisen sopimuksesi tietoja.

Valitse Vaihda sopimusta

Valitse haluamasi sopimus. (Voit selata sopimuksia napsauttamalla nuolta oikealle.)

Valitse haluamasi sopimus

Valitse tallennustila ja laskutustiheys. Valitse sitten Valitse.

Valitse tallennustila ja laskutustiheys

Etkö näe sopimusta, johon haluat vaihtaa? Ota yhteyttä.

Tarkista vahvistussivulla ehdot. Valitse sitten Vahvista.

Valitse Vahvista

Mitä tapahtuu sopimuksen muuttamisen jälkeen?

Sopimuksen muuttamisen jälkeen:

• Nykyinen sopimus peruutetaan, ja saat siitä hyvityksen.
  • Uusi sopimus astuu välittömästi voimaan, ja sinua veloitetaan uudesta sopimuksesta.
  • Kuukausittainen laskutuspäiväsi muuttuu sopimuksen muutospäiväksi.
  • Vuosisopimusten tapauksessa uusi uusintapäivä on vuosi sopimuksen muutospäivän jälkeen. Jos esimerkiksi muutat sopimusta 14. kesäkuuta 2019, uusi sopimus uudistetaan 14. kesäkuuta 2020.