Jos ostit sopimuksen Adobelta, opi vaihtamaan toiseen sopimukseen tai muuttamaan nykyisen tilauksesi laskutustiheyttä tai tallennustilaa.

Adobe-sopimuksen tai ‑tilauksen muuttaminen

Jos ostit tilauksen Adobelta, voit vaihtaa sen Adobe-tilisivullasi. Jos ostit tilauksen muualta, ota yhteyttä suoraan myymälään.

Kirjaudu osoitteeseen https://account.adobe.com/plans.

Kirjaudu Adobe-tilillesi

Valitse muutettavan tilauksen vieressä Tilauksen hallinta tai Näytä sopimus.

Valitse Tilauksen hallinta tai Näytä sopimus

Valitse Omat tilaukset -kohdasta Tilauksen hallinta. Voit myös tarkastella nykyisen sopimuksesi tietoja.

Valitse Vaihda sopimusta

Valitse uusi sopimus tai Tilauksen hallinta, jos haluat muuttaa nykyisen sopimuksesi tallennustila- tai maksuvaihtoehtoja. (Ei ole käytettävissä kaikkien sopimusten tapauksessa.)

Valitse haluamasi sopimus

Jos ostit tilauksen Adobelta, voit vaihtaa sen Adobe-tilisivullasi. Jos ostit tilauksen muualta, ota yhteyttä suoraan myymälään.

Etkö näe sopimusta, johon haluat vaihtaa? Ota yhteyttä.

Valitse haluamasi laskutustiheys- ja tallennustilavaihtoehto.

Valitse laskutustiheys ja tallennustila

Tarkista sopimuksen tiedot ja valitse sitten Vahvista sopimuksesi muuttamiseksi.

Tarkista valintasi ja valitse Vahvista

Mitä tapahtuu sopimuksen muuttamisen jälkeen?

Sopimuksen muuttamisen jälkeen:

• Nykyinen sopimus peruutetaan, ja saat siitä hyvityksen.
  • Uusi sopimus astuu välittömästi voimaan, ja sinua veloitetaan uudesta sopimuksesta.
  • Kuukausittainen laskutuspäiväsi muuttuu sopimuksesi muutospäiväksi.
  • Vuosisopimusten tapauksessa uusi uusintapäivä on vuosi sopimuksesi muutospäivän jälkeen. Jos esimerkiksi muutat sopimusta 14. kesäkuuta 2019, uusi sopimus uudistetaan 14. kesäkuuta 2020.