Tietoturva-asiantuntijamme pyrkivät ratkaisemaan tuotteisiimme ja palveluihimme liittyvät tietoturvaongelmat nopeasti.

Jos sinun on raportoitava tietoturvaongelmasta, käytä alla määritettyjä asianmukaisia yhteydenottotapoja:

Ongelma tai kysymys Adoben yhteystieto tai resurssi

Miten voin ilmoittaa tietoturvaongelmasta Adoben tuotteessa, verkkopalvelussa tai verkko-ominaisuudessa?

Käy Adoben HackerOnessa olevassa haavoittuvuuksien tiedotusohjelmassa tai lähetä viesti osoitteeseen psirt@adobe.com

Miten voin antaa palautetta Adoben tuotteesta tai palvelusta?

Siirry Adoben tukikeskukseen.

Mistä saan Adoben tietokone- ja mobiilituotteiden päivitykset ja ohjelmistokorjaukset?

Katso tuotteesi Adobe-tietoturvatiedote tai -ohje.

Mihin voin ilmoittaa luottokorttini tai henkilötietojeni vilpillisestä käytöstä Adoben tuotteeseen tai palveluun liittyen?

Keskustele Adoben asiakaspalvelun kanssa.

Mihin voin ilmoittaa sähköpostiviestistä, verkkosivustosta tai ponnahdusikkunasta, jossa yritetään vilpillisesti esiintyä Adoben edustajana?

Lähetä sähköpostia osoitteeseen phishing@adobe.com.

Mihin voin ilmoittaa Adoben tuotteen tai palvelun väärinkäytöstä vahingollisessa tai laittomassa tarkoituksessa?

Lähetä sähköpostia osoitteeseen abuse@adobe.com.

Miten voin ilmoittaa ohjelmistopiratismista (lisensoimattomasta ohjelmistojen kopioinnista, myymisestä tai käyttämisestä)?

Käy Adoben piratisminestosivulla