Tietoturva-asiantuntijamme pyrkivät ratkaisemaan tuotteisiimme ja palveluihimme liittyvät tietoturvaongelmat nopeasti.

Jos sinun on raportoitava tietoturvaongelmasta, käytä alla määritettyjä asianmukaisia yhteydenottotapoja:

Ongelma tai kysymys Adoben yhteystieto tai resurssi

Miten voin ilmoittaa tietoturvaongelmasta Adoben verkkopalvelussa tai verkko-ominaisuudessa?

Käy Adoben verkkosovelluksen haavoittuvuuksien selvittämisohjelmassa HackerOnessa.

Miten voin ilmoittaa tietoturvaongelmasta Adoben pöytätietokonetuotteessa tai yrityksen paikallisessa ratkaisussa?

Lähetä raportti ja konseptin todistuksen tiedosto osoitteeseen PSIRT@adobe.com (PGP-avain on saatavissa täältä).

Miten voin antaa palautetta Adoben tuotteesta tai palvelusta?

Siirry Adoben tukikeskukseen.

Mistä saan Adoben tietokone- ja mobiilituotteiden päivitykset ja ohjelmistokorjaukset?

Katso tuotteesi Adobe-tietoturvatiedote tai -ohje. Lisätietoja on Adobe-tuotteiden tietoturvaongelmien käsittelytiimin blogissa.

Mihin voin ilmoittaa luottokorttini tai henkilötietojeni vilpillisestä käytöstä Adoben tuotteeseen tai palveluun liittyen?

Keskustele Adoben asiakaspalvelun kanssa.

Mihin voin ilmoittaa sähköpostiviestistä, verkkosivustosta tai ponnahdusikkunasta, jossa yritetään vilpillisesti esiintyä Adoben edustajana?

Lähetä sähköpostia osoitteeseen phishing@adobe.com.

Mihin voin ilmoittaa Adoben tuotteen tai palvelun väärinkäytöstä vahingollisessa tai laittomassa tarkoituksessa?

Lähetä sähköpostia osoitteeseen abuse@adobe.com.

Miten voin ilmoittaa ohjelmistopiratismista (lisensoimattomasta ohjelmistojen kopioinnista, myymisestä tai käyttämisestä)?

Käy Adoben piratisminestosivulla