Tietoturva-asiantuntijamme pyrkivät ratkaisemaan tuotteisiimme ja palveluihimme liittyvät tietoturvaongelmat nopeasti.

Jos sinun on raportoitava tietoturvaongelmasta, käytä alla määritettyjä asianmukaisia yhteydenottotapoja:

Ongelma tai kysymys Adoben yhteystieto tai resurssi

Miten voin ilmoittaa tietoturvaongelmasta Adoben verkkopalvelussa tai verkko-ominaisuudessa?

Käy Adoben verkkosovelluksen haavoittuvuuksien selvittämisohjelmassa HackerOnessa.

Miten voin ilmoittaa tietoturvaongelmasta Adoben pöytätietokonetuotteessa tai yrityksen paikallisessa ratkaisussa?

Lähetä raportti ja konseptin todistuksen tiedosto osoitteeseen PSIRT@adobe.com (PGP-avain on saatavissa täältä).

Miten voin antaa palautetta Adoben tuotteesta tai palvelusta?

Käy Adoben asiakastuessa.

Mistä saan Adoben tietokone- ja mobiilituotteiden päivitykset ja ohjelmistokorjaukset?

Katso tuotteesi Adobe-tietoturvatiedote tai -ohje. Lisätietoja on Adobe-tuotteiden tietoturvaongelmien käsittelytiimin blogissa.

Mihin voin ilmoittaa luottokorttini tai henkilötietojeni vilpillisestä käytöstä Adoben tuotteeseen tai palveluun liittyen?

Lähetä sähköpostia osoitteeseen abuse@adobe.com.

Mihin voin ilmoittaa sähköpostiviestistä, verkkosivustosta tai ponnahdusikkunasta, jossa yritetään vilpillisesti esiintyä Adoben edustajana?

Lähetä sähköpostia osoitteeseen phishing@adobe.com.

Mihin voin ilmoittaa Adoben tuotteen tai palvelun väärinkäytöstä vahingollisessa tai laittomassa tarkoituksessa?

Lähetä sähköpostia osoitteeseen abuse@adobe.com.

Miten voin ilmoittaa ohjelmistopiratismista (lisensoimattomasta ohjelmistojen kopioinnista, myymisestä tai käyttämisestä)?

Käy Adoben piratisminestosivulla