Omalla tilillä olevan käyttäjän poistaminen käytöstä

Tilin ylläpitäjä voi määrittää tilillä olevan käyttäjän pois käytöstä. Käytöstä poistetulla käyttäjätunnuksella ei pysty kirjautumaan sisään, lähettämään tai allekirjoittamaan dokumentteja, eikä se vie käyttäjäpaikkaa tililtä.  

Kun käyttäjät poistuvat organisaatiostasi, poista käytöstä heidän käyttäjätunnuksensa Adobe Signin ylläpitokonsolissa, jotta kirjautumista ei käytetä luvattomasti.

Käyttäjätunnuksen poistaminen käytöstä estää kaikki kirjautumiset, mutta se ei peru mitään kesken olevia sopimuksia tai muulla tavoin vaikuta niihin. Kaikki käyttäjätunnuksen tapahtumat suoritetaan normaalisti. Käytöstäpoisto on pelkästään turvatoimi, joka koskee kirjautumista ja muuta käyttöä.

Ei-aktiiviset käyttäjät voidaan myös ottaa uudelleen käyttöön milloin tahansa, eikä käyttäjätunnukselle aiheudu siitä haittaa. Käyttäjän on kuitenkin uusittava salasanansa käyttämällä Unohdin salasanani -linkkiä kirjautumissivulla.

Tilin ylläpitäjät voivat poistaa käyttäjiä käytöstä milloin tahansa. Ryhmien ylläpitäjät voivat poistaa käyttäjiä käytöstä, jos heille on annettu oikeus käyttäjien lisäämiseen.

Inactive user on User list

Pikaopas

  1. Siirry kohtaan Tili > Käyttäjät.
  2. Napsauta Asetukset-valikkoa ja valitse Näytä kaikki käyttäjät.
  3. Valitse käyttäjän sähköpostiosoite.
  4. Valitse Deaktivoi käyttäjä.
  5. Merkitse valinta, jotta kyseinen tili jaetaan sinun tilisi kanssa.
  6. Viimeistele käytöstäpoisto napsauttamalla Kyllä.

Vaihekohtaiset ohjeet

  1. Jos haluat poistaa käyttäjän käytöstä, kirjaudu sisään tilin (tai ryhmän) ylläpitäjänä ja siirry kohtaan Tili > Käyttäjät.

    Napsauta Näytä kaikki käyttäjät Asetukset-valikosta
    .

    Nav to Users
  2. Kaikki käyttäjät näytetään.

    Etsi käyttäjä, jonka haluat poistaa käytöstä, ja napsauta hänen nimeään.

    Deaktivoi käyttäjä -linkki ilmestyy luettelon yläosaan, kun käyttäjä on valittu. Napsauta Deaktivoi käyttäjä -linkkiä.

    DEactivate User Link
  3. Kun olet valinnut Deaktivoi käyttäjä, näkyviin tulee vahvistussivu. Vahvistusteksti täsmentää, että käyttäjä ei voi enää tämän jälkeen kirjautua sisään eikä lähettää tai allekirjoittaa sopimuksia.

    Sinulta kysytään myös, haluatko tarkastella käytöstä poistetun tilin sopimuksia. Tämä valinta on saatavilla vain, jos tilin jakaminen on käytössä.

    Jos merkitset tämän ruudun, käyttöön otetaan yksisuuntainen jakaminen, jossa käytöstä poistetun käyttäjän kaikki sopimukset näkyvät omassa Hallinta-välilehdessäsi. Voit peruuttaa tämän jakamisen milloin tahansa.

    Kun olet valmis, valitse Kyllä, deaktivoi.

    Deactivate Challenge

    Huomautus:

    Jos haluat suorittaa tämän jakamisen myöhemmin, voit palata takaisin, ottaa käyttäjän uudelleen käyttöön ja poistaa sitten käyttäjän jälleen käytöstä.

  4. Tämän jälkeen sinut palautetaan Käyttäjät-sivulle.

    Sivun yläreunassa näytetään onnistumisbanneri.

    Käyttäjän tila päivitetään luetteloon. Uusi tila on Passiivinen.

    Success Message

Vinkkejä asiakastuelta

  • Käytöstä poistetut käyttäjät eivät voi allekirjoittaa dokumentteja tai kirjautua sisään. Jos käyttäjän on pystyttävä allekirjoittamaan dokumentteja, lähetä asiakastukeen tiketti kyseisen käyttäjän poistamisesta tililtäsi sekä uudelleenaktivoimisesta.

Huomautus:

Varmista, että tilin ylläpitäjä on tiketin lähettäjä. Turvallisuussyistä ainoastaan tilin ylläpitäjän pyyntö toteutetaan.

Lisensoitu Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License -lisenssin mukaan.  Creative Commons -lisenssien ehdot eivät koske Twitter™- ja Facebook-viestejä.

Lakisääteiset ilmoitukset   |   Online-tietosuojakäytäntö