Toimialueiden varaus Adobe Acrobat Signissa

Toimialueiden nimien suojaus Adobe Acrobat Signissa

Tilin hallinnoija voi oletusarvoisesti lisätä ketä tahansa uusia käyttäjiä Adobe Acrobat Sign -tiliin.

Jos kyseisen käyttäjän sähköpostiosoite on jo ennestään Acrobat Sign -järjestelmässä, hallinnoija ei kuitenkaan voi lisätä kyseistä käyttäjää, ennen kuin käyttäjän sähköpostitoimialue on lisätty tilin turvallisten osoitteiden luetteloon.

Käyttäjät voidaan lisätä tileille sähköpostitoimialueen perusteella kahdella tavalla:

• Manuaalinen lisäys – Tilin hallinnoija voi siirtää kyseiselle tilille kaikki nykyiset MAKSUTTOMAT käyttäjät, joiden sähköpostiosoite on toimialueella XXX.
  • Automaattinen lisäys – Kaikki myöhemmin luodut uudet käyttäjät, joiden sähköpostiosoite on toimialueella XXX, määrätään automaattisesti kyseiselle tilille. esimerkiksi:
    • Kun vastaanottaja (jonka sähköpostiosoite vastaa toimialuettasi) allekirjoittaa sopimuksen ensimmäisen kerran
    • Kun uusi käyttäjä yrittää kirjautua sisään isäntänimikohtaisella URL-osoitteellasi niin, että automaattinen valmistelu on käytössä
      • esim. myhostname.na2.adobesign.com/public/login

Jos hallinnoit Acrobat Sign -käyttäjien tunnistetietoja ja lisensointia Adobe Admin Consolessa, napsauttamalla tätä saat tietoja toimialueen varaamisesta kyseisestä ympäristöstä.

Adobe One Console

Jos hallitset Acrobat Sign -käyttäjien tunnistetietoja ja lisensointia Acrobat Sign -verkkosovelluksessa, alla olevat tiedot ovat sinua varten.

Adobe Signin alkuperäiset tunnistetiedot

Toimialueen varausprosessi

Jos haluat muuttaa näitä asetuksia, lähetä tukipyyntö ja lisää siihen seuraavat tiedot:

1. Acrobat Sign -tilisi hallinnoijan sähköpostiosoite

2. lisättävät sähköpostitoimialueet.

► Huomaa, että jokainen alitoimialue katsotaan yksilölliseksi toimialueeksi, joten jokainen toimialue vaatii erilliset tunnukset ja vahvistuksen.

Kun olemme saaneet tukipyyntösi, suoritamme turvallisen prosessin, jolla julkaistu tunnus tarkistetaan kyseisen toimialueen DNS-tekstitietueessa (paikallinen IT-ryhmäsi tai järjestelmänvalvojasi pystyy auttamaan tässä).

1. Acrobat Sign -tukihenkilö vastaa tukipyyntöösi satunnaisesti luodulla tunnuksella, joka on kuta kuinkin muotoa: adobe-sign-verification=f9ccbThisIsNotARealNumber832

2. Sinun on julkaistava vahvistustunnus DNS-tekstitietueessa ja sitten vastattava tukipyyntöön ja ilmoitettava meille, että olet suorittanut tämän vaiheen.

a. Tämä voi kestää muutaman päivän tai ehkä pidempään. Huomaa, että DNS-täyttöviiveiden johdosta DNS-tietueessa julkaistu arvo ei ehkä näy tuntiin tai pidempään.

Huomautus: oletamme, että järjestelmänvalvojasi tietää, miten tämä tunnus julkaistaan DNS-tekstitietueessa. **

3. Kun saamme vastauksesi tukipyyntöön, jossa ilmoitat meille, että tunnus on julkaistu, tarkistamme sen ja lisäämme toimialueen tiliisi.

** Yleisohjeet tunnuksen julkaisemiseksi DNS-tietueessa

1. Kirjaudu toimialuetiliisi.

2. Etsi DNS-tietueen päivityssivu. Tämän sivun nimenä voi olla DNS-hallinta, Nimipalvelimen hallinta tai Lisäasetukset.

3. Etsi toimialueesi TXT-tietueet.

4. Lisää TXT-tietue, joka sisältää Adoben toimittaman tunnuksen arvon kokonaisuudessaan.

Esimerkki: adobe-sign-verification=f9ccbThisIsNotARealNumber832

5. Tallenna muutokset.

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa