Käyttäjätunnuksen tilan määritykset

Tilin ja ryhmän ylläpitäjät voivat nähdä kaikki tiliinsä liitetyt käyttäjät kohdassa Tili > Käyttäjät ja ryhmät > Näytä kaikki käyttäjät.

Siirry uudessa käyttöliittymässä kohtaan Tili > Käyttäjät.

Käyttäjäluettelon yläpuolella on neljä painiketta:

• Vasemmalla on Hae, jolla etsitään tilin käyttäjiä.
  • Oikealla:
    • Plus-kuvakkeella lisätään lisää käyttäjiä
    • Nuolikuvakkeella viedään käyttäjien luettelo
    • Kolmen palkin kuvakkeella saat lisää toimintoja, kuten toiminnot, joilla näytetään lisää käyttäjiä.
Käyttäjäpainikkeet
Hae-, Lisää käyttäjä-, Vie käyttäjä- ja Lisää toimintoja -painikkeet

Huomautus:

Jos et näe kaikkia käyttäjiä, poista kohdan Näytä vain aktiiviset käyttäjät valinta.

Tila-sarakkeessa näkyy käyttäjän tila. Seuraavassa on kunkin tilan kuvaus.

Aktiivinen

Aktiiviset käyttäjät voivat kirjautua sisään ja käyttää tilinsä kaikkia toimintoja. Aktiiviset käyttäjät vievät tilin paikan. Jos sinulla esimerkiksi on kymmenen paikan tili, tilissä voi olla kymmenen aktiivista käyttäjää.

Ei toiminnassa

Tilin ylläpitäjä on poistanut nämä käyttäjät toiminnasta, eivätkä he voi kirjautua sisään, tarkastella, lähettää tai allekirjoittaa mitään dokumentteja. He eivät myöskään voi viedä tilin paikkaa. Tämä asetus sopii siihen, jos haluat estää käyttäjää käyttämästä toimintoja ja vapauttaa hänen paikkansa. Tilin ylläpitäjä voi halutessaan aktivoida tämän käyttäjän uudelleen, jolloin käyttäjän tilaksi tulee taas Aktiivinen.

Huomautus:

Jos EI TOIMINNASSA -käyttäjän on allekirjoitettava dokumentteja, avaa tukitiketti ja pyydä käyttäjä poistettavaksi tilistäsi ja aktivoitavaksi uudelleen.

Luotu

Luotu tarkoittaa, että tilin ylläpitäjä on lisännyt tämän sähköpostiosoitteen tiliin ja sähköpostiosoite ei ole koskaan rekisteröitynyt Adobe Signiin tai luonut salasanaa. Hän ei voi kirjautua sisään eikä vie tilin paikkaa ja hän voi ainoastaan allekirjoittaa dokumentteja, jotka on lähetetty hänelle. Kun hän rekisteröityy, hänen tilakseen tulee Aktiivinen.

Vireillä

Vireillä tarkoittaa, että tälle sähköpostiosoitteelle on vain lähetetty dokumentteja allekirjoitettavaksi eikä se ole rekisteröitynyt Adobe Signiin tai luonut salasanaa. Hän ei voi kirjautua sisään eikä vie tilin paikkaa ja hän voi ainoastaan allekirjoittaa dokumentteja, jotka on lähetetty hänelle. Kun hän rekisteröityy, hänen tilakseen tulee Aktiivinen.

Ei todennettu

Ei todennettu -käyttäjälle on lähetetty sähköpostiviesti, jolla todennetaan, että hänen sähköpostiosoitteensa on voimassa, mutta hän ei ole vielä napsauttanut viestissä olevaa linkkiä. Hän ei voi kirjautua sisään eikä vie tilin paikkaa ja hän voi ainoastaan allekirjoittaa dokumentteja, jotka on lähetetty hänelle. Kun hän napsauttaa todennussähköpostiviestissä olevaa linkkiä, hänen tilakseen tulee Aktiivinen.