Hallitse sopimuksia ja hanki tapahtumakohtaisia tietoja

Kun sopimus on lähetetty, voit muuttaa sen ominaisuuksia tai hankkia tapahtumaan liittyviä tietoja.

Kaikki toiminnot ja asetukset ovat saatavilla napsauttamalla tapahtumaa Hallinta-sivulla.

Korvaa nykyinen allekirjoittaja

Käytä tätä prosessia, jos alun perin käytettiin väärää sähköpostiosoitetta tai jos haluat vaihtaa allekirjoittavan henkilön.

Huomautus:

Tämä toiminto vaihtaa vain sopimuksen nykyisen allekirjoittajan. Jos sinun on vaihdettava prosessissa myöhemmin oleva allekirjoittaja, odota, kunnes on hänen vuoronsa allekirjoittaa.

1. Siirry sopimuksen lähettäjänä Hallinta-sivulle.
  2. Napsauta sopimusta.
  3. Valitse sivun oikeassa reunassa oleva Historia-välilehti.
  4. Valitse Vaihda allekirjoittaja.
  5. Anna uuden allekirjoittajan sähköpostiosoite.
  6. Kirjoita viesti uudelle allekirjoittajalle.
  7. Valitse Vaihda allekirjoittaja.

Huomautus:

Huomautus: Jos haluat prosessin pidemmän kuvauksen, vaihekohtaiset ohjeet ovat täällä.

Tapahtuman peruuttaminen

Sopimuksen peruuttaminen pysäyttää tapahtuman senhetkisessä tilassaan. Tapahtumaa ei voi viimeistellä, ja se siirretään Hallinta-sivun Peruutettu/hylätty-luokkaan.

Huomautus:

Tapahtuman peruuttaminen on pysyvä toiminto, jota ei voi kumota. Jos se on tarpeen, sopimus on lähetettävä uudelleen alusta alkaen.

1. Valitse Hallinta-sivu.
  2. Napsauta peruutettavaa tapahtumaa.
  3. Valitse vasemmasta yläkulmasta Peruuta.
  4. Valitse, haluatko ilmoittaa muille osapuolille sähköpostitse.
  5. Kirjoita huomautus/syy.
  6. Valitse Peruuta.

Huomautus:

Huomautus: Jos haluat prosessin pidemmän kuvauksen, vaihekohtaiset ohjeet ovat täällä.

Muistutukset: Määritä tai poista automaattinen sähköpostimuistutus.

Muistutukset lähettävät sähköpostiviestin seuraavalle allekirjoittajalle muistuttaen häntä, että sopimus odottaa hänen allekirjoitustaan. Ne voidaan määrittää mille tahansa meneillään olevalle tapahtumalle, ja ne lähetetään määrittämillesi osapuolille.

Määritä muistutus

1. Siirry sopimuksen lähettäjänä Hallinta-sivulle.
  2. Napsauta sopimusta.
  3. Valitse sivun oikeassa reunassa oleva Muistutus-välilehti.
  4. Valitse osallistujat, joiden haluat saavan muistutuksen.
  5. Määritä, lähetetäänkö muistutus tietyin aikavälein vai tiettynä päivänä.
  6. Lisää huomautus, joka näkyy sähköpostimuistutuksessa.
  7. Valitse Aseta muistutus.

Peruuta muistutus

1. Siirry sopimuksen lähettäjänä Hallinta-sivulle.
  2. Napsauta sopimusta.
  3. Valitse sivun oikeassa reunassa oleva Muistutus-välilehti.
  4. Napsauta muistutuksen vieressä olevaa roskakorikuvaketta.

Huomautus:

Huomautus: Jos haluat prosessin pidemmän kuvauksen, vaihekohtaiset ohjeet ovat täällä.

Vanhentumispäivät: Aseta tai lykkää päättymispäivämääriä

Sopimuksen vanhenemispäivän määrittäminen peruuttaa tapahtuman automaattisesti määritetyn päivien määrän jälkeen. Tätä päivämäärää voidaan myös muokata, jolloin allekirjoittamiseen varattua aikaa voidaan jatkaa.

Huomautus:

Kun sopimus vanhentuu, tapahtuma peruutetaan. Tapahtuman peruuttaminen on pysyvä toiminto, jota ei voi kumota. Jos se on tarpeen, sopimus on lähetettävä uudelleen alusta alkaen.

Määritä vanhentumispäivä

1. Valitse Lähetä-sivulta Valmistumisen määräpäivä tai Määrätä asiakirjalle viimeinen voimassaolopäivä kohdasta Valinnat tai Lähetysvalinnat.
  2. Anna vanhentumisen päivien määrä.
  3. Tarkista, onko näytössä oleva päivämäärä oikein.
  4. Jatka prosessin lähettämistä tavalliseen tapaan.

Muuta tai peruuta vanhentumispäivä

1. Siirry sopimuksen lähettäjänä Hallinta-sivulle.
  2. Napsauta sopimusta.
  3. Valitse oikeanpuoleisen yläikkunan vanhentumispäivän vieressä oleva Muokkaa-linkki.
  4. Valitse, muutetaanko vai poistetaanko nykyinen määräpäivä.
    • Jos muutat sitä, anna uusi vanhentumispäivä.
  5. Valitse, ilmoitetaanko nykyisille vastaanottajille.
  6. Valitse Tallenna.

Huomautus:

Huomautus: Jos haluat prosessin pidemmän kuvauksen, vaihekohtaiset ohjeet ovat täällä.

Historia ja auditointiraportit

Tapahtuman tapahtumia voidaan tarkastella Historia-välilehdessä. Tässä kuvataan kaikki sopimuksen vaiheet kuluvaan hetkeen asti. Auditointiraportti on näiden tietojen tallennettava versio PDF-muodossa.

1. Siirry sopimuksen lähettäjänä Hallinta-sivulle.
  2. Napsauta sopimusta.
  3. Valitse sivun oikeassa reunassa oleva Historia-välilehti.
  4. Tarkista sopimuksen tapahtumat.
  5. Avaa näiden tietojen PDF-versio napsauttamalla Auditointiraportti-linkkiä.

Huomautus:

Huomautus: Jos haluat prosessin pidemmän kuvauksen, vaihekohtaiset ohjeet ovat täällä.

Tapahtuman käyttöoikeuden jakaminen

Dokumentin lähettäjänä voit jakaa sopimuksen kenen tahansa henkilön kanssa, kunhan hänellä on sähköpostiosoite. Tämä ominaisuus sopii johtajille tai muille ihmisille, joiden on nähtävä lähetetyt tapahtumat.

1. Siirry sopimuksen lähettäjänä Hallinta-sivulle.
  2. Napsauta sopimusta.
  3. Valitse sivun oikeassa reunassa oleva Jaa-välilehti.
  4. Anna sähköpostiosoite, jolle haluat jakaa sopimuksen.
  5. Kirjoita viesti.
  6. Napsauta Jaa sopimus -painiketta.

Huomautus:

Huomautus: Jos haluat prosessin pidemmän kuvauksen, vaihekohtaiset ohjeet ovat täällä.