Vaihda allekirjoittaja -ominaisuuden avulla lähettäjät voivat lähettää sopimuksen uudelle vastaanottajalle, kun senhetkinen vastaanottaja on estynyt tai kun vastaanottajan sähköpostiosoite on virheellinen.
Huomautus:
Alla oleva artikkeli sisältää uuden sivumuodon ohjeet.
Tarkistele samaa prosessia perinteiselle sivuasettelulle napsauttamalla tätä.

Nykyisen vastaanottajan korvaaminen

Nykyisen vastaanottajan korvaaminen aloitetaan Hallinta-sivulta. Ainoastaan sopimuksen alkuperäinen lähettäjä voi korvata nykyisen vastaanottajan.

1. Napsauta Hallinta-välilehdellä kerran sitä sopimusta, jota haluat muokata.

• Sopimus korostetaan sinisellä, kun se on valittu.
  2. Siirry hiirellä nykyisen vastaanottajan päälle (oikeassa sivuvalikossa).

• Vasemmalle avautuu tietokupla.
  3. Napsauta Korvaa osallistuja -linkkiä.

Allekirjoittajan korvaaminen
  4. Tietokupla muuttuu, ja sinua pyydetään antamaan uuden vastaanottajan sähköpostiosoite.

• Anna uusi sähköpostiosoite ja valitse Korvaa.
    uusi sähköpostiosoite

Sinut palautetaan Aloitus-sivulle. Sivun yläreunassa näkyy onnistumisesta ilmoittava banneri.

5. success_banner

Toimintaluettelo ja auditointiraportti

Toimintaluettelossa näytetään siirto vastaanottajalta toiselle.

Toimintaluettelo

Vastaanottajan korvaaminen osoitetaan asianmukaisesti myös auditointiraportissa.

replace_recipientauditreport

Asetuksen määrittäminen

Oletuksena Vaihda allekirjoittaja -ominaisuus korvaa senhetkisen vastaanottajan uudella vastaanottajalla.

Individual-tason käyttäjät eivät voi muuttaa oletusasetusta.

Usean lisenssin tileillä oletustoimintoa voi muuttaa tili- tai ryhmätasolla. Lisäksi sopimuksen lähettäjälle voidaan antaa mahdollisuus valita, kumpi vaihtoehto sopii parhaiten senhetkiseen tilanteeseen.

Siirry kohtaan Tili > Tilin asetukset > Globaaliasetukset> Vaihda allekirjoittaja.

6_nav_to_setting

Ylläpitäjien on vastattava kahteen kysymykseen:

Mikä on tili-/ryhmätason oletustoiminto?

• Vain uusi vastaanottaja voi osallistua – Tämä on Korvaa-toiminnon oletusasetus.
    • Jos ensisijainen huolenaihe on se, että sopimus lähetettiin väärälle vastaanottajalle, tämä on parempi vaihtoehto.
  • Sekä alkuperäinen vastaanottaja että uusi vastaanottaja voivat osallistua – Tämä on Sisällyttävä toiminto.
    • Tämä on paras vaihtoehto, jos allekirjoitusprosessi uhkaa viivästyä vastaanottajan loman tai vaikean tavoitettavuuden vuoksi.

Annetaanko sopimuksen lähettäjälle mahdollisuus muuttaa oletusasetusta?

• Kun valitset Tilini käyttäjät voivat päättää, voiko alkuperäinen vastaanottaja osallistua, kun hänet on korvattu -ruudun, Korvaa nykyinen allekirjoittaja -sivulle avautuu valintaruutu, jonka avulla lähettäjä voi valita haluamansa toiminnon.
    • Tili-/ryhmätason asetus näytetään valintaruudun tilassa, kun sivu on ladattu.

Muista seuraavat

Voit vaihtaa ainoastaan senhetkisen vastaanottajan.

Mega Sign -toiminnolla lähetetyissä sopimuksissa ei voi käyttää Vaihda allekirjoittaja -ominaisuutta.

Voit korvata saman vastaanottajaindeksin useita kertoja.

• Kun käytät sisällyttävää vaihtoehtoa, mahdollisten vastaanottajien määrä kasvaa
  • Jos käytät korvaavaa toimintoa missä tahansa vaiheessa, yksi sähköpostiosoite korvaa koko nykyisten vastaanottajien luettelon.

Vastaanottajaryhmään kuuluvia vastaanottajia ei voi korvata yksitellen.

• Jos käytät korvaa-toimintoa, valittu uusi sähköpostiosoite korvaa koko ryhmän.
  • Jos käytät sisällyttävää toimintoa, uusi vastaanottaja lisätään vastaanottajaryhmään.

Rinnakkaisessa osallistumisjärjestyksessä vastaanottajat voidaan korvata yksitellen.

Hybridi reititysjärjestyksessä määritetyt vastaanottajat voidaan korvata yksitellen.