Sopimukseen liitettyjen dokumenttien muuttaminen
Huomautus:
Alla oleva artikkeli sisältää uuden sivumuodon ohjeet.
Tarkistele samaa prosessia perinteiselle sivuasettelulle napsauttamalla tätä.

Lähetetyn sopimuksen dokumenttien ja/tai kenttien muuttaminen

Jos sopimus on lähetetty allekirjoitettavaksi ja huomaat, että siihen on vielä tehtävä muutoksia lähettämisen jälkeen, sen muokkaaminen saattaa olla mahdollista tarvitsematta peruuttaa sopimusta tai lähettää sitä uudelleen. Sopimusten muokkauksen asetus voidaan ottaa käyttöön yleisesti (tilitasolla) tai ryhmäkohtaisesti.

Voit lisätä, poistaa korvata (poistaa ja lisätä) ja järjestää uudelleen asiakirjoja ja/tai lomakkeen kenttiä.

Muokkaa sopimuksia -ominaisuutta voidaan käyttää vain asiakirjoissa, jotka täyttävät muokkauksen ehdot. Jos asiakirja on muokattavissa, Hallinta-sivulla näkyy Muokkaa sopimusta -linkki, kun asiakirja on valittuna. Muokattava asiakirja täyttää seuraavat ehdot:

• Asiakirjaa ei ole allekirjoitettu, hyväksytty eikä käyttäjä, jolle asiakirja alun perin delegoitiin, ole delegoinut sitä allekirjoittajalle tai hyväksyjälle.
  • Sopimuksessa ei ole digitaalista tai kirjoitettua allekirjoitusta.
  • Sopimusta ei ole käynnistetty mukautetusta työnkulusta.
  1. Siirry Hallinta-sivulle valitsemalla Hallinta-linkki.

2. Valitse muokattava sopimus.

Jos sopimusta voi muokata, Muokkaa sopimusta -linkki on käytettävissä oikeassa sivuvalikossa.

Kuva Hallinta-sivusta, jossa sopimus valittuna

Valitse Muokkaa sopimusta avataksesi Lähetä-sivun rajoitetussa muokkaustilassa.

Vastaanottajat- tai Viesti-osaan ei voit tehdä muutoksia.

3. Lähetä-sivulla voit lisätä, poistaa, korvata (poistaa ja lisätä) ja järjestää uudelleen asiakirjoja.

Kuva rajoitetusta Lähetä-sivusta
  4. Lähetysasetuksiesi mukaan voit mahdollisesti käyttää Esikatselu- ja Lisää allekirjoitus -kentät -vaihtoehtoa lisätäksesi lomakekenttiä muokattuun sopimukseen.

• Jos sinulla ei ole tarvetta lisätä lomakekenttiä tai Esikatselu- ja Lisää allekirjoitus -kentät -vaihtoehto ei ole näkyvissä, tallenna muutokset valitsemalla Päivitä.
    • Jos haluat lisätä lomakekenttiä, ota Esikatselu- ja Lisää allekirjoitus -kentät -vaihtoehto tarvittaessa käyttöön ja valitse Päivitä. Asiakirjan muokkaustila avautuu. Kun asiakirjan muokkaus on valmis, valitse Päivitä.

Vastaanottajien vuorovaikutus muokattujen sopimusten osalta

Muokatun sopimuksen vastaanottajalle ilmoitetaan, että sopimusta on muokattu ennen kuin vastaanottaja allekirjoittaa, hyväksyy tai delegoi sopimuksen.

Kuva virheviestistä, kun lähettäjä on muokannut sopimusta

Valitsemalla OK vastaanottaja voi jatkaa. allekirjoitus-, hyväksyntä- tai delegointiprosessia normaalisti.

Jos sopimusta on muokattu juuri silloin, kun vastaanottaja on Adobe Sign -sivulla, vastaanottaja saa ilmoituksen ja hänen on jatkaakseen valittava OK.

Kuva virheviestistä, kun sopimus on jo allekirjoitettu