Alla olevassa artikkelissa on uutta Adobe Sign -käyttöliittymää koskevia ohjeita.
Voit tarkistaa perinteistä Adobe Sign -käyttöliittymää koskevat vastaavat ohjeet napsauttamalla tätä.

Jaa sopimus (tai toinen objekti) toisen käyttäjän kanssa

Dokumentin lähettäjänä voit jakaa sopimuksen kenen tahansa henkilön kanssa, kunhan hänellä on sähköpostiosoite. Tämä ominaisuus sopii johtajille tai muille ihmisille, joiden on nähtävä lähetetyt tapahtumat.

Huomautus:

Jakaminen tarjoaa vain katseluoikeuden asiakirjaan ja sen historiatietoihin.

1. Siirry sopimuksen lähettäjänä Hallinta-sivulle ja napsauta sopimusta. Valitse sitten sivun oikeassa sivuvalikossa oleva Jaa-välilehti.

2. Anna sen henkilön sähköpostiosoite, jolle haluat jakaa sopimuksen. Lisää sähköpostissa lähetettävä viesti ja napsauta Jaa sopimus -painiketta.

Jaa sopimus

Huomautus:

Tämä jakaminen on voimassa, vaikka piilottaisit tapahtuman sivun hallintanäkymästä.

Jaetun dokumentin saava käyttäjä näkee, että dokumentti on jaettu Hallinta-sivulla.

Dokumentin nimen alla olevalla harmaalla tekstillä osoitetaan, kuka on jakanut dokumentin:

Jakanut hallintasivulla