Tapahtumien ja hälytysten määrittäminen

Henkilökohtaisten tapahtuma- ja hälytysilmoitusten määrittäminen

Tehokäyttäjille, jotka oikeasti haluavat seurata tapahtumiansa, voit luoda sopimusvirstanpylväitä, joiden toteutuessa sinulle voidaan lähettää sähköpostiviesti tai raportissa toimitettava hälytys.

Siirry tapahtuma- ja hälytysilmoitusten määrittämistä varten kohtaan Henkilökohtaiset valinnat > Omat ilmoitukset.

Huomautus:

Ilmoitukset jaetaan kahteen luokkaan. Käyttöliittymät ovat samat:

• Omat ilmoitukset – Määritä luomiesi sopimusten ilmoitusprofiili.
  • Jaetut ilmoitukset – Määritä profiili sopimuksille, jotka on jaettu kanssasi eksplisiittisesti tai tilin jaon avulla.
Siirry omiin ilmoituksiin

Joitakin pikamääritelmiä:

• Tapahtumat: Toimet, jotka tapahtuvat tapahtumalle (lähettäminen, tarkasteleminen, allekirjoittaminen ja niin edelleen).
  • Hälytykset: Odotetut toimet, jotka eivät tapahdu tiettynä ajanjaksona (ei tarkasteltu kahdeksan tunnin sisällä, tarkasteltu mutta ei allekirjoitettu kolmen tunnin sisällä ja niin edelleen).

Sekä tapahtumat että hälytykset voidaan määrittää ilmoitettavaksi kahdella tavalla. Voit valita ei kumpaakaan, toisen tai kummatkin valitsemalla määritysasetukset. Vaihtoehdot ovat:

• Sähköposti: Tämän asetuksen valitseminen lähettää sinulle sähköpostiviestin, kun tapahtuma tai hälytys tapahtuu. Riippuen määrästä tämä asetus voi luoda paljon sähköpostia, joten käytä tätä asetusta sähköpostin määrää silmällä pitäen.
  • Tapahtuma: Tapahtumat on merkitty näkymään Aloitus-välilehdellä ( Tapahtumat ja hälytykset -osassa) ja ne näkyvät Tapahtumat ja hälytykset-sivulla luoduissa raporteissa.

Raportointi voidaan määrittää sivun alalaidassa lähettämään sinulle yhteenveto valitsemistasi tapahtumista, ja raportti voidaan lähettää kerran viikossa, joka arkipäivä tai joka viikonpäivä valintasi mukaan.