Lue, miten voit löytää ja muuttaa tilisi asetuksia Adobe Stock ‑portaalissa.

Avustajatili-sivu

Julkinen profiilisi, nimesi, osoitteesi, sähköpostiasetuksesi, verotietosi ja Fotolia-yhteytesi ovat Contributor Account (Avustajatili) ‑sivulla.

Valikkorivi
Löydät avustajatilisi valikkoriviltä

Avustajaportaalin yläreunan valikkorivillä on linkki tilisivullesi.

Kynä ja julkinen profiili
Muokkaa profiilitietojasi tai tarkista portfoliosi valitsemalla Public Profile (Julkinen profiili) ‑linkki

Voit muokata haluamaasi kenttää viemällä hiiren osoittimen sen päälle ja odottamalla, kunnes näkyviin tulee kynäkuvake. Napsauta kynää ja tee tarvittavat muutokset.

Tässä osiossa voit myös tarkastella julkista profiiliasi napsauttamalla Public Profile ‑linkkiä. Kopioi julkisen profiilin URL-osoite. jos haluat jakaa portfoliosi mahdollisten asiakkaiden kanssa.

Sähköpostiasetukset
Valitse, milloin haluat saada sähköpostia

Email Preferences (Sähköpostiasetukset) ‑kohdassa voit valita, haluatko saada meiltä sähköpostiviestin joka kerran, kun tiedostoa moderoidaan tai tiedosto myydään.

Vero-linkki
Jos haluat lähettää verotietosi, napsauta painiketta

Kun valitset Add tax information (Lisää verotiedot), voit vaiheittaisten ohjeiden avulla määrittää, mikä lomake sinun tulisi täyttää. Voit täyttää lomakkeen portaalissa ja lähettää sen suoraan Adobe Stockiin.

Huomautus:

Jos et lähetä verolomakkeita, pidätämme automaattisesti 30 % kaikista ansioistasi.

Fotolia-tiedot
Näet sijoituksesi Fotolia-tilin tiedoissa

Fotolia account information (Fotolia-tilin tiedot) ‑osassa on linkki, jonka avulla saat lisätietoja Fotoliasta ja voit tarkistaa sijoituksesi. Lisätietoja Adobe Stockin ja Fotolian sijoituksista on kohdassa Provisiota koskevat tiedot.