Adobe Stock antaa käyttöösi useita tapoja sisällön lataamiseen. Tällä sivulla kuvataan näitä tapoja sisältötyypeittäin.

Sisällön lähetyksen yleiskatsaus

Adobe Stock ‑avustajaportaaliin on helppo lähettää valokuvia, kuvituskuvia ja vektorikuvia. Portaalissa voit vetää ja pudottaa enintään 45 megatavun kokoisia tiedostoja. Videot täytyy lähettää FTP-yhteyden kautta. Voit lähettää FTP-yhteyden kautta myös muuntyyppisiä tiedostoja. Jotta lähetys sujuisi kätevästi, voit tehdä sen myös useiden Adobe Creative Cloud- ja mobiilisovellusten avulla. Käyttämästäsi tavasta riippumatta voit ladata niin monta tiedostoa kuin haluat, eikä datamäärää ole rajoitettu.

Huomautus:

Jos verkkoyhteys katkeaa, jo lähetetyt tiedostot ovat käytettävissä avustajaportaalissa. Voit jatkaa jäljellä olevien tiedostojen lähettämistä, kun yhteys on muodostettu uudelleen.

Valokuvien ja kuvituskuvien (JPEG) lähetys

Varmista ennen lähetystä, että kuvakoko on vähintään 1 600 x 2 400 pikseliä ja että kuva on tallennettu JPEG-muodossa.

Huomautus:

Raw-kuvia voi lähettää Lightroom Classicin tai Bridgen kautta. Kuvat muunnetaan automaattisesti JPEG-muotoon (300 ppi), ja niille määritetään sRGB-väriprofiili. Jos määritit aikaisemmin toisen profiilin, varmista, että värit näyttävät edelleen siltä kuin odotit.

Vektorikuvien lähetys (AI tai EPS)

Jos olet lähettämässä itsenäistä vektoritiedostoa, varmista, että piirtoalustan koko on vähintään 3 000 x 5 000 pikseliä (15 megapikseliä).

• Adobe Stock ‑avustajaportaali: Lähetä AI-, EPS- tai ZIP-asiakirjat valitsemalla Lähetä ja vetämällä ja pudottamalla tiedostoja.
  • FTP: Käytä omaa FTP-ohjelmaasi, esimerkiksi Filezillaa, ja noudata avustajaportaalin ohjeita. Valitse Adobe Stock ‑avustajaportaalissa Lähetä ja nouda sitten FTP-palvelimen tiedot ja henkilökohtaiset kirjautumistietosi valitsemalla Lue lisää.

Videoiden lähetys

• Premiere Pro: Valitse Tiedosto > Vie. Näyttöön tulee vienti-ikkuna, jossa voit avata Julkaise-välilehden ja valita Adobe Stock ‑valintaruudun. Jos käytät tätä työnkulkua, sinun ei tarvitse käyttää FTP-ohjelmaa.
  • FTP: Käytä omaa FTP-ohjelmaasi, esimerkiksi Filezillaa, ja noudata avustajaportaalin ohjeita. Valitse avustajaportaalissa Lähetä ja nouda sitten FTP-palvelimen tiedot ja henkilökohtaiset kirjautumistietosi valitsemalla Lue lisää.