Sisällön lähetys

Adobe Stock antaa käyttöösi useita tapoja sisällön lataamiseen. Tällä sivulla kuvataan näitä tapoja sisältötyypeittäin.

Sisällön lähetyksen yleiskatsaus

Adobe Stock ‑avustajaportaaliin on helppo lähettää valokuvia, kuvituskuvia ja vektorikuvia. Portaalissa voit vetää ja pudottaa enintään 45 megatavun kokoisia tiedostoja. Videot täytyy lähettää SFTP-yhteyden kautta. Voit lähettää SFTP-yhteyden kautta myös muuntyyppisiä tiedostoja. Katso alta yksityiskohtaiset ohjeet sisällön lähettämiseksi SFTP:n kautta. Jotta lähetys sujuisi kätevästi, voit tehdä sen myös useiden Adobe Creative Cloud- ja mobiilisovellusten avulla. Käyttämästäsi tavasta riippumatta voit ladata niin monta tiedostoa kuin haluat, eikä datamäärää ole rajoitettu.

Huomautus:

Jos verkkoyhteys katkeaa, jo lähetetyt tiedostot ovat käytettävissä avustajaportaalissa. Voit jatkaa jäljellä olevien tiedostojen lähettämistä, kun yhteys on muodostettu uudelleen.

Valokuvien ja kuvituskuvien (JPEG) lähetys

Varmista ennen lähetystä, että kuvakoko on vähintään 1 600 x 2 400 pikseliä (4 MP) ja että kuva on tallennettu JPEG-muodossa.

Huomautus:

Raw-kuvia voi lähettää Lightroom Classicin tai Bridgen kautta. Kuvat muunnetaan automaattisesti JPEG-muotoon (300 ppi), ja niille määritetään sRGB-väriprofiili. Jos määritit aikaisemmin toisen profiilin, varmista, että värit näyttävät edelleen siltä kuin odotit.

Vektorikuvien lähetys (AI tai EPS)

Jos olet lähettämässä itsenäistä vektoritiedostoa, varmista, että piirtoalustan koko on vähintään 3 000 x 5 000 pikseliä (15 megapikseliä).

Videoiden lähetys

• Premiere Pro: Valitse Tiedosto > Vie. Näyttöön tulee vienti-ikkuna, jossa voit avata Julkaise-välilehden ja valita Adobe Stock ‑valintaruudun. Jos käytät tätä työnkulkua, sinun ei tarvitse käyttää FTP-ohjelmaa.
  • SFTP: Käytä omaa SFTP-ohjelmaasi, esimerkiksi Filezillaa, ja noudata alla olevia ohjeita.

Lähettäminen SFTP:n kautta

1. Kirjaudu Adobe Stock ‑avustajatilillesi.

2. Napsauta oikeassa yläkulmassa olevan siirtymispaneelin Lähetä-painiketta.

3. Napsauta sinisen lähetysympyrän alla olevaa Lisätietoja-linkkiä.

4. Hanki salasana napsauttamalla Luo salasana ‑painiketta.

Sinun on NAPSAUTETTAVA Luo salasana ‑painiketta, sillä salasanasi on vaihdettu.

5. Kirjaudu uudella salasanallasi SFTP-asiakasohjelmaan. (Kaikki muut tunnistetietosi pysyvät ennallaan.)

Huomautus:

Nykyisen FTP-asiakasohjelmasi pitäisi toimia – vaihda vain asetuksissa FTP:stä SFTP:hen. Jätä porttinumero tyhjäksi. Jos määrität porttinumeron, sen on oltava ”22”. Jos käytät kolmannen osapuolen työkalua, kuten Stocksubmitteria, sisällön lähettämiseksi Adobe Stockiin, älä unohda päivittää tunnistetietojasi myös tässä työkalussa. Jos vaihtaminen asetuksissa FTP:stä SFTP:ksi ei auta, lataa SFTP-asiakasohjelma.