Mikä on havainnollistava toimituksellinen sisältö?

Adobe Stockissa katsomme havainnollistavaksi toimitukselliseksi sisällöksi sellaiset sisällöt, joiden tarkoituksena on havainnollistaa ajankohtaisia tapahtumia ja uutisarvoisia aiheita käsitteleviä artikkeleita ja joissa painotetaan käsitteellisiä kuvia käyttämällä oikeita brändejä ja tuotteita vahvojen ideoiden välittämiseen. Tarvitsemme brändätyistä tuotteista otettuja valokuvia ja kuvituskuvia, jotka auttavat kertomaan tarinan. Kuvat voivat esittää esimerkiksi rakennuksessa olevaa kylttiä, virvoitusjuomatölkkiä, tietokoneita, autoja tai lähes mitä tahansa tuotetta, jonka näet nykypäivän maailmassa. Adobe Stockin asiakkaat voivat käyttää havainnollistavaa toimituksellista sisältöä vain toimituksellisiin tarkoituksiin.

Havainnollistavaa toimituksellista sisältöä ei pidä sekoittaa toimitukselliseen sisältöön, joka dokumentoi käynnissä olevan, kehittyvän tai jo sattuneen tapahtuman tai selkkauksen. Vastaanotamme uutis- ja arkistokuvia vain tietyiltä avustajilta ja ainoastaan kutsusta.

Emme hyväksy havainnollistavaksi toimitukselliseksi sisällöksi sellaisia sisältöjä, joissa on tunnistettavissa olevia henkilöitä, tai kuvia, jotka esittävät kiellettyjä tapahtumia, kuten messuja tai urheilupelejä. Emme myöskään hyväksy kuvia, jotka on rajattu tiukasti tekijänoikeuksin tai tavaramerkein suojatusta materiaalista, kuten postimerkeistä, taideteoksista tai muista valokuvista tai kuvista, joiden sisältö saattaa loukata yksityisyyden suojaa.

collage

Kuka voi lähettää havainnollistavaa toimituksellista sisältöä?

Aluksi havainnollistavaa toimituksellista sisältöä voivat lähettää avustajat, joiden sijoitus on vähintään Smaragdi (25 000 latausta tai enemmän). Jos vastaat tätä ehtoa, näet Lähetetyt tiedostot ‑välilehdessä valintaruudun, joka osoittaa, että lähetettävä sisältö on havainnollistavaa toimituksellista sisältöä. Myöhemmin tarjoamme käyttömahdollisuuden myös suuremmalle avustajaryhmälle.

Portaalissa näkyvä ”Tämä on havainnollistavaa toimituksellista sisältöä” ‑teksti kertoo, että sisällön lähettäminen on mahdollista.
Portaalissa näkyvä ”Tämä on havainnollistavaa toimituksellista sisältöä” ‑teksti kertoo, että sisällön lähettäminen on mahdollista.

Havainnollistavan toimituksellisen sisällön tekniset vaatimukset

• Hyväksymme valokuvia, kuvituskuvia ja vektorikuvia (ei videoita).
  • Tiedostomuodot sekä tiedostojen minimi- ja maksimikoot löydät kuvien ja vektorikuvien yleisistä lähetysohjeista.
  • Havainnollistavan toimituksellisen sisällön on oltava asianmukaisesti valotettua ja tekniseltä laadultaan moitteetonta.
  • Jälkikäsittely ja rajaaminen on sallittua sillä edellytyksellä, että sisältöä ja sisällön merkitystä ei muuteta.

Huomautus:

Jos sinulla on havainnollistavia toimituksellisia tiedostoja sisältävä portfolio jossakin muualla verkossa, voit lähettää meille portfoliosi linkin harkittavaksi napsauttamalla Adobe Stock ‑avustajaportaalin alaosassa olevaa yhteydenottolinkkiä

Havainnollistavan toimituksellisen sisällön lähettämisen vaiheet:

1. Lähetä sisältösi Adobe Stock ‑avustajaportaaliin.

2. Valitse Lähetetyt tiedostot ‑välilehdestä ”Tämä on havainnollistavaa toimituksellista sisältöä” ‑valintaruutu. Tämä valintaruutu on valittava aina, kun lähetät havainnollistavaa toimituksellista sisältöä.

3. Lisää kuvaasi tarkasti kuvaava otsikko sekä kuvan ottopäivä ja ‑paikka.

”Yleisnäkymä Funkon pääkonttorin kyltistä pilvisellä säällä, Everett, Washington”
    ”Yleisnäkymä Funkon pääkonttorin kyltistä pilvisellä säällä, 2. helmikuuta 2019, Everett, Washington”
  4. Lisää 5–50 avainsanaa, jotka kuvaavat tarkasti kuvasi sisältöä.

Huomautus:

Hauissa painotetaan kymmentä ensimmäistä avainsanaa, joten luettele tärkeimmät avainsanat ensin. Suosittelemme, että listaat ensin kuvassasi esiintyvät brändit. Lisää kuvan ottopaikka avainsanaksi, jos se on olennaista.

Yleiskuva Shell-huoltoasemasta, Everett, Washington
    Avainsanat: Shell, huoltamo, huoltoasema, hinta, kyltti, polttoaine, yritys, palvelu, bensiini, yritys, auto, matka, talous, öljy, auto, mainos, yhtiö, Everett, Washington
  5. Lähetä kuvasi. Tarkistusprosessi voi kestää useita työpäiviä.