Tuetut Creative Cloud -sovellukset

Adobe Stock -palvelun voi käynnistää Creative Cloud Libraries -paneelista seuraavissa sovelluksissa:

  • Photoshop
  • Illustrator
  • InDesign
  • Premiere Pro
  • After Effects

Adobe Stock -sisältöjä voi kuitenkin käyttää vain sellaisissa Creative Cloud -sovelluksissa, joihin voi sijoittaa valokuvan, kuvituskuvan tai grafiikkaa.

Tuetut tiedostomuodot

  • JPEG
  • AI
  • EPS
  • SVG

Lisensoitu Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License -lisenssin mukaan.  Creative Commons -lisenssien ehdot eivät koske Twitter™- ja Facebook-viestejä.

Lakisääteiset ilmoitukset   |   Online-tietosuojakäytäntö