Adobe Stock ‑resurssien lataaminen ei onnistu

Adobe Stock -kuvien lataaminen ei onnistu

Huomautus:

Yleistä tietoa Adobe Stock -resurssien käytöstä löytyy sivulta Adobe Stock ‑sivuston käyttö.

Ratkaisu: Lataa kohde Käyttöoikeushistoria-sivulta

1. Käy Adobe Stock -sivulla ja kirjaudu Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanalla.

2. Napsauta oikeassa yläkulmassa nimeäsi ja valitse Käyttöoikeushistoria.Käyttöoikeushistoria-sivulla on lueteltu ostamasi Adobe Stock -kohteet.

3. Napsauta ladattavan kuvan oikealla puolella olevaa ID-numeroa.

4. Napsauta alanuolta (), joka on kohdan Tallenna omaan kirjastoon vieressä.

5. Valitse Lataa.

Muut ratkaisut

Jos ongelma ei ratkea, kokeile yhtä tai useampaa seuraavista ratkaisuista:

• Varmista, että ponnahdusikkunoiden esto ei estä lataussivun avautumista.
  • Varmista, että selain hyväksyy evästeet ja että palomuuri ei estä tietojen lähettämistä.
  • Kirjaudu Adobe Stockista ulos, kirjaudu uudelleen sisään ja yritä ladata kohde uudelleen.
  • Yritä ladata kuva uudelleen toisella selaimella.
  • Tyhjennä selaimen välimuisti ja poista verkkohistoria.

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa