Adobe Stock -kuvien lataaminen ei onnistu

Huomautus:

Yleistä tietoa Adobe Stock -resurssien käytöstä löytyy sivulta Adobe Stock ‑sivuston käyttö.

Ratkaisu: Lataa kohde Käyttöoikeushistoria-sivulta

1. Käy Adobe Stock -sivulla ja kirjaudu Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanalla.

2. Napsauta oikeassa yläkulmassa nimeäsi ja valitse Käyttöoikeushistoria.Käyttöoikeushistoria-sivulla on lueteltu ostamasi Adobe Stock -kohteet.

3. Napsauta ladattavan kuvan oikealla puolella olevaa ID-numeroa.

4. Napsauta alanuolta (), joka on kohdan Tallenna omaan kirjastoon vieressä.

5. Valitse Lataa.

Kb2

Muut ratkaisut

Jos ongelma ei ratkea, kokeile yhtä tai useampaa seuraavista ratkaisuista:

• Varmista, että ponnahdusikkunoiden esto ei estä lataussivun avautumista.
  • Varmista, että selain hyväksyy evästeet ja että palomuuri ei estä tietojen lähettämistä.
  • Kirjaudu Adobe Stockista ulos, kirjaudu uudelleen sisään ja yritä ladata kohde uudelleen.
  • Yritä ladata kuva uudelleen toisella selaimella.
  • Tyhjennä selaimen välimuisti ja poista verkkohistoria.