Adobe ID:n luominen tai päivittäminen

Opi luomaan Adobe ID, muuttamaan se ja hallinnoimaan useita Adobe ID:itä.

Mikä on Adobe ID?

Adobe ID on sähköpostiosoitteesi. Samalla Adobe ID:llä voit pitää kaikki Adoben sopimukset ja tuotteet liitettyinä yhteen tiliin. Adobe ID on välttämätön Adoben sovellusten ja palveluiden turvallisen ja yksilöllisen käytön kannalta, ja sitä tarvitaan, kun haluat ostaa Adoben tuotteita.

Adobe ID:n luominen tai päivittäminen

1. Siirry osoitteeseen https://account.adobe.com ja valitse sitten Luo tili.

Uuden Adobe-tilin luominen

2. Anna Luo tili ‑näytössä tarvittavat tiedot. Valitse sitten Luo tili.

Huomautus:

Adobe ID:nä käytetään antamaasi sähköpostiosoitetta, joten käytä usein käytettyä osoitetta, jonka muistat.

Adobe-tilin luontiin tarvittavien tietojen antaminen

Saat Adobelta sähköpostiosoitteen vahvistamiseen tarkoitetun linkin sisältävän viestin. Saatat joutua odottamaan jonkin aikaa, ennen kuin saat sähköpostiviestin.

Sinun kannattaa ehkä vaihtaa Adobe ID:hesi liittyvä sähköpostiosoite, jos olet antanut väärän sähköpostiosoitteen tai jos haluat käyttää uutta ensisijaista sähköpostiosoitetta.

1. Kirjaudu sisään osoitteessa https://account.adobe.com/profile.

2. Valitse Tilin tiedot ja käyttöoikeudet ‑osiosta, Ensisijainen sähköpostiosoite ‑kohdan vierestä Muuta.

Valitse Ensisijainen sähköpostiosoite (Adobe ID) ‑kohdan vierestä Vaihda.

3. Vahvista uusi ensisijainen sähköpostiosoite, jonka haluat liittää Adobe ID:hesi.

Adobe lähettää sinulle sähköpostiviestin muutoksen vahvistamista varten. Jos et saa sähköpostiviestiä, katso En saanut odotettua sähköpostiviestiä Adobelta.

Useiden Adobe ID:iden hallinta

Käytä aina samaa Adobe ID:tä (sähköpostiosoitetta), kun ostat uuden tuotteen tai palvelun Adobelta.

Jos uskot, että sinulla on useita Adobe ID:itä, jotka liittyvät eri sähköpostiosoitteisiin, tai et ole varma, mikä sähköpostiosoite jäsenyyteesi tai ostettuun tuotteeseen liittyy, ota meihin yhteyttä.

Voit myös poistaa Adobe ID:n.

Huomautus:

Ota ennen ID:si poistamista huomioon, että vaikka sinulla ei olisikaan aktiivista tilausta, pitämällä Adobe ID:si voit hyödyntää maksuttomia jäsenetuja, ja voit aina aktivoida ID:si uudelleen.

Työryhmätilisi ensisijaisen sähköpostiosoitteen vaihtaminen

Jos kuulut Adoben työryhmätiliin (et ole Adoben yksittäinen asiakas) ja haluat vaihtaa tilisi ensisijaisen sähköpostiosoitteen, ota yhteyttä Adoben järjestelmänvalvojaan ja pyydä häntä määrittämään käyttöoikeus vaihtoehtoiseen sähköpostiosoitteeseen.