Adobe ID on yleensä yksilöllinen sähköpostiosoite, jota käytit ensimmäisen kerran, kun aloitit jäsenyytesi tai ostit Adoben sovelluksen tai palvelun.

Adobe ID on välttämätön Adoben sovellusten ja palveluiden turvallisen ja yksilöllisen käytön kannalta, ja sitä tarvitaan, kun haluat ostaa Creative Cloud ‑tuotteita.

Maksuttoman Adobe ID:n luominen

1. Siirry Adobe-tilit-kohtaan ja valitse Hanki Adobe ID.

2. Noudata ohjeita ja anna kelvollinen sähköpostiosoite. Adobe ID:nä käytetään antamaasi osoitetta, joten käytä osoitetta, jonka muistat. Valitse sitten Rekisteröidy.

Voit nyt kirjautua tiliisi milloin tahansa Adobe.com-sivujen siirtymispalkista.

3. Voit kirjautua tiliisi siirtymällä osoitteeseen www.adobe.com ja valitsemalla Kirjaudu sisään. Kirjautumislinkki on useimmilla sivuilla näytön yläosassa olevassa siirtymispalkissa.

Adobe ID:n vaihtaminen

1. Kirjaudu Adobe ID:lläsi (yleensä sähköpostiosoitteesi) ja salasanallasi Adobe-tiliisi.

2. Napsauta siirtymispalkin Tili-välilehteä.

3. Kirjoita Adobe ID ‑osaan uusi sähköpostiosoite, jonka haluat liittää Adobe ID:hesi. Valitse Tallenna.

Adobe lähettää sinulle sähköpostiviestin muutoksen vahvistamista varten. Jos et saa sähköpostiviestiä, katso En saanut odotettua sähköpostiviestiä Adobelta.

Useiden Adobe ID:iden hallinta

Käytä aina samaa Adobe ID:tä (sähköpostiosoitetta), kun ostat uuden jäsenyyden, sopimuksen, tuotteen, tilauksen tai palvelun Adobelta.

Jos uskot, että sinulla on useita Adobe ID:itä, jotka liittyvät eri sähköpostiosoitteisiin, et ole varma, mikä sähköpostiosoite jäsenyyteesi tai ostettuun tuotteeseen liittyy tai haluat poistaa Adobe ID:n, ota meihin yhteyttä.

Ota kuitenkin ennen ID:si poistamista huomioon, että vaikka sinulla ei olisikaan aktiivista tilausta, pitämällä Adobe ID:si voit hyödyntää maksuttomia jäsenetuja, ja voit aina aktivoida ID:si uudelleen.