Lue, miten Adoben todennussovellusta Adobe Authenticatoria käytetään kaksivaiheisessa vahvistuksessa.

Adobe Authenticatorin lataaminen ja käyttö

Adobe Authenticatorin edut

Adobe Authenticator on Adoben todennussovellus, joka tarjoaa kätevän ja turvallisen tavan käyttää kaksivaiheista vahvistusta. Adobe Authenticator on käytettävissä iOS- ja Android-laitteilla. Voit käyttää Adobe Authenticatoria myös liitetyssä älykellossa.

Manuaalisesti annettavan vahvistuskoodin luomisen lisäksi Adobe Authenticator myös lähettää ilmoituksen laitteellesi. Kirjaudu sisään napauttamalla Hyväksy

Kirjautumisvaltuutus
Kirjautumisvaltuutus

Lataa Adobe Authenticator

Adobe Authenticator on saatavilla iOS- ja Android-laitteille. Latauslinkit:

Aseta Adobe Authenticator

Ota Adobe Authenticator käyttöön seuraavasti:

1. Lataa ja asenna Adobe Authenticator laitteellesi. Latauslinkit ovat saatavilla edellisessä osiossa Adobe Authenticatorin lataaminen.

2. Jos et vielä ole aktivoinut kaksivaiheista vahvistusta, aktivoi se.

3. Kirjaudu Adobe-tilillesi Adobe ID -tunnuksella ja salasanalla tai sometilisi (Facebook tai Google) tunnuksilla.

4. Valitse Tilin hallinta -sivun yläreunan siirtymispalkista Suojaus ja yksityisyys.

5. Napsauta kaksivaiheinen vahvistus -osiossa Hallinta.

Kaksivaiheisen vahvistuksen hallinta
    Kaksivaiheisen vahvistuksen hallinta

Huomautus:

Jos et näe Hallitse-painiketta, ota kaksivaiheinen vahvistus käyttöön Kaksivaiheisen vahvistuksen aktivoiminen -kohdan ohjeiden mukaisesti.

6. Napsauta Ota koodinluontisovellus käyttöön.

Ota koodinluontisovellus käyttöön
  7. Avaa Adobe Authenticator ja valitse Skannaa koodi skannataksesi laitteesi näytössä näkyvän QR-koodin. Vaihtoehtoisesti voit antaa näytössä näkyvän avaimen.

Skannaa QR-koodi
    Skannaa QR-koodi

Sovellus luo koodin, jonka avulla voit liittää laitteen Adobe-tilisi kanssa.

Sovelluksen liittämiskoodi
  8. Anna sovelluksen luoma liittämiskoodi seuraavassa näytössä ja valitse sitten Vahvista.

Koodi todennussovelluksesta

Kun koodi on vahvistettu, näyttöön tulee vahvistus.

Vahvistussanoma

Kirjaudu tilillesi Adobe Authenticatorilla

Kun annat Adobe ID -tunnuksesi ja salasanasi kirjautumisnäytössä, Adobe Authenticator lähettää ilmoituksen laitteellesi ja kehottaa sinua hyväksymään kirjautumisen.

Kirjautumisen hyväksyminen

Avaa ilmoitus, niin näet vaihtoehdot hyväksyä tai hylätä kirjautumisvaltuutus.

Kirjaudu sisään napauttamalla Hyväksy.

Kirjautumisvaltuutus

Voit vaihtoehtoisesti kirjoittaa Adobe Authenticator -sovelluksen luoman vahvistuskoodin itse.

Kirjautumiskoodin antaminen manuaalisesti

Usein kysytyt kysymykset

Voinko käyttää Adobe Authenticatorin lisäksi muita todennussovelluksia?

Voit käyttää vain kerralla vain yhtä todennussovellusta. Jos haluat käyttää toista todennussovellusta, poista ensin Adobe Authenticator.

Onko Adobe Authenticatorin oltava käynnissä, jotta saan push-ilmoituksia?

Sovellusta ei tarvitse pitää jatkuvasti käynnissä push-ilmoitusten saamiseksi.

Edellyttääkö Adobe Authenticatorin käyttäminen aktiivista internet-yhteyttä?

Sovelluksen käynnistämiseen ei tarvita aktiivista internet-yhteyttä. Aktiivinen internet-yhteys kuitenkin tarvitaan sovelluksen rekisteröimiseen ja kirjautumiseen ilmoitusten avulla.

Vaihtoehtoisesti voit kirjautua kirjoittamalla sovelluksen luoman koodin. Tämä ei edellytä, että puhelin on yhdistettynä internetiin.