Järjestelmän käynnistäminen Turvallinen käynnistys -tilassa

1. Käynnistä Macintosh uudelleen. Pidä vaihtonäppäintä painettuna heti kun käynnistysääni kuuluu.
  2. Kun Apple-logo tulee näyttöön, vapauta vaihtonäppäin. Mac OS X:n käynnistysnäyttöön tulee teksti Turvallinen käynnistys.

Huomaa: Turvallinen käynnistys näkyy vain käynnistysikkunassa. Se ei siis näy Windows-käyttöjärjestelmän tapaan työpöydän nurkassa.

Järjestelmän palauttaminen normaalitilaan

1. Käynnistä Macintosh uudelleenpainamatta näppäimiä.