Canon Dual Pixel -raakatiedostojen rajoitukset Camera Raw'ssa ja Lightroomissa

Adobe Camera Raw ja Adobe Photoshop Lightroom tarjoavat vakiotuen kaikille Canon 5D Mark IV CR2 -tiedostoille. Huomaa, että käyttäjät, jotka haluavat hyödyntää Canonin uuden Dual Pixelin raakatiedostojen säätötoimintoa, tarvitsevat Canonin Digital Photo Professional -ohjelmiston.

Canon Dual Pixel Raw -tiedostojen esikäsittely ennen niiden avaamista Adobe Camera Raw'ssa tai Lightroomissa

1. Avaa Dual Pixel CR2 -raakatiedosto Canon Digital Photo Professionalissa.

2. Säädä kuva käyttäen Dual Pixel Raw Optimizeria.

3. Säädä valkotasapaino.

4. Luo säätösi sisältävä TIFF-tiedosto.

5. Voit nyt tuoda tai avata tuotetun TIFF-tiedoston Adobe Camera Raw’ssa tai Lightroomissa.

Huomautus:

Käytettäessä Lightroom 6.7:ää Canon CR2 -tiedostot, jotka on muodostettu Dual Pixel Raw’n ollessa käytössä edellyttää, että 'Upota alkuperäinen raakatiedosto' -vaihtoehto on valittuna muunnettaessa DNG-muotoon. Tästä syystä muuntaminen DNG-muotoon tuotaessa Lightroom 6.7:ään on poistettu käytöstä Canon Dual Pixel raakatiedostoille. Tämä rajoitus ei koske Lightroom 6.8:aa tai sitä uudempaa.

Lightroom 6.7 tukee Canon DPR -tiedostojen muunnosta DNG:hen käytettäessä häviöllistä pakkausvaihtoehtoa. Alkuperäinen kuvatieto ei säily tässä tapauksessa.

Enemmän tällaisia

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa