Kun yrität tarkastella asiakirjaa Adobe Reader- tai Adobe Acrobat -sovelluksessa, saat virheilmoituksen ”Ongelma tämän asiakirjan lukemisessa (131)”. Sovelsit käyttöoikeuksia Adobe ReaderExtensions -työkalulla PDF-asiakirjoihin, kun Täydellinen tallennus -asetus oli käytössä.

Toisinaan edellä mainittua virhettä edeltää seuraava ilmoitus:

”Tällä sivulla saattaa olla virhe. Acrobat ei välttämättä näytä sivua oikein. Ota yhteyttä PDF-asiakirjan luojaan ja korjaa ongelma.”

Ratkaisu

Poista ReaderExtensions-työkalun Täydellinen tallennus -asetus käytöstä ja sovella käyttöoikeuksia uudelleen. Asetuksen käytöstä poisto ottaa käyttöön PDF-asiakirjan vaiheittaisen tallennusominaisuuden. Vaiheittainen tallennusominaisuus lisää hieman tiedoston kokoa ja nopeuttaa tallennusta Acrobat- ja Reader-ohjelmissa ilman tiedoston vioittumista. Jos et käytä verkkoliittymää, mutta sovellat käyttöoikeuksia API:n avulla, voit ottaa vaiheittaisen tallennuksen käyttöön PDFUtilitySaveMode-objektilla. Jos haluat lisätietoa, katso kohta

http://help.adobe.com/fi_fi/livecycle/9.0/programLC/help/index.htm?content=001005.html

Lisätietoja

Adobe aikoo ratkaista ReaderExtensions -työkalun Täydellinen tallennus -asetukseen liittyvän ongelman tulevassa päivityksessä. LiveCycle ES2 SP2 -ohjelmaa varten on olemassa korjaustiedosto. Ota yhteyttä yritystukeen, jos tarvitset sen.