Een gedeelte van een PDF-pagina afdrukken

U kunt een gedeelte van een pagina in een PDF afdrukken. Gebruik de tool Momentopname maken om het gebied te selecteren dat u wilt afdrukken. Het gebied kan tekst, afbeeldingen of beide zijn. U kunt het geselecteerde gebied op volledige grootte afdrukken, of het formaat aanpassen aan het papier.

1. Open het PDF-bestand in Adobe Acrobat of Acrobat Reader.

2. Selecteer het hamburgermenu (Windows) of het menu Bewerken (macOS) en selecteer vervolgens Ongedaan maken, Opnieuw uitvoeren en meer > Een momentopname maken.

3. Sleep een rechthoek rond het gebied dat u wilt afdrukken.

4. Selecteer het printerpictogram in de bovenste algemene balk. U kunt ook het hamburgermenu (Windows) of het menu Bestand (macOS) > Afdrukken selecteren.

5. Kies in het dialoogvenster Afdrukken Geselecteerde afbeelding in het gedeelte Pagina's afdrukken > Meer opties .

6. (Optioneel) Om de geselecteerde tekst of afbeelding te vergroten zodat deze op het vel papier past, selecteert u Aanpassen in het gedeelte Paginagrootte en -verwerking.

7. Selecteer Afdrukken.

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online