Handboek Annuleren

Diagnostische test in Adobe Connect voorafgaand aan vergadering

1. Gebruikersgids Adobe Connect
  2. Inleiding
    1. Nieuw in Adobe Connect
    2. Basisbeginselen van de Adobe Connect-vergaderruimte
    3. Adobe Connect-functies in HTML-client
    4. Adobe Connect-desktoptoepassing
    5. Technische specificaties en systeemvereisten voor Adobe Connect
    6. Sneltoetsen in Adobe Connect
  3. Adobe Connect-vergadering
    1. Basisbeginselen van de Adobe Connect-vergaderruimte
    2. Adobe Connect-vergaderingen en -sessies starten, eraan deelnemen en beheren
    3. Adobe Connect-desktoptoepassing
    4. Diagnostische test in Adobe Connect voorafgaand aan vergadering
    5. Adobe Connect Central-startpagina
    6. Inhoud delen tijdens een Adobe Connect-vergadering
    7. Adobe Connect-vergaderingen bijwerken en beheren
    8. Vergaderingsrapporten en analysegegevens weergeven
    9. Notities, chatten, vragen en antwoorden, en opiniepeilingen in een Adobe Connect-vergadering
    10. Toegankelijkheidsfuncties in Adobe Connect
    11. Sneltoetsen in Adobe Connect
    12. Virtuele vergaderruimten maken en indelingen rangschikken
    13. Brainstormruimten in Adobe Connect-vergaderingen
    14. Deelnemers van vergaderingen beheren in Adobe Connect
  4. Beheer en onderhoud van Adobe Connect
    1. Adobe Connect HTML-client inschakelen
    2. SSO inschakelen in Adobe Connect
    3. De time-outperiode wijzigen
    4. Audioproviders voor Universal Voice configureren
    5. Gebruikers en groepen maken en importeren in Adobe Connect
    6. De beveiliging van Adobe Connect-accounts verbeteren
    7. Gebruiksrapporten genereren in Adobe Connect Central
    8. Adobe Connect-accounts beheren
    9. Gebruikers en groepen beheren
    10. Machtigingen instellen voor bibliotheekbestanden en -mappen
    11. Een back-up maken van gebruikersgegevens, database en instellingen van Adobe Connect Server
    12. Aangepaste rapporten samenstellen op basis van de Adobe Connect-database
    13. Schijfruimte onderhouden en de cache opschonen op een Adobe Connect-server
    14. Adobe Connect-serverlogboeken beheren en controleren
    15. Adobe Connect-services starten en stoppen
  5. Adobe Connect-evenementen
    1. Informatie over Adobe Connect-gebeurtenissen
    2. Adobe Connect-vergaderingen beheren
    3. Adobe Connect-gebeurtenissen bijwonen
    4. Adobe Connect-vergaderingen maken en wijzigen
  6. Adobe Connect-training en seminars
    1. Adobe Connect-cursussen en studieprogramma
    2. Trainingen leiden met Adobe Connect
    3. Seminars maken en beheren
    4. Trainingscursussen maken in Adobe Connect
    5. Trainingsstudieprogramma maken en beheren in Adobe Connect
    6. Over virtuele lesruimten in Adobe Connect
    7. Adobe Connect-rapporten voor het controleren van trainingsfuncties
    8. Deelnemen aan Adobe Connect-trainingssessies en -vergaderingen
    9. Ondertiteling in Adobe Connect
  7. Audio- en videoconferenties in Adobe Connect
    1. Audio in Adobe Connect-vergaderingen
    2. Adobe Connect-vergaderingen opnemen en afspelen
    3. Video in Adobe Connect-vergaderingen
  8. Gebruikersinhoud beheren in Adobe Connect
    1. Rapporten en gebruiksinformatie weergeven over geüploade inhoud
    2. Met inhoud in de inhoudsbibliotheek werken
    3. Werken met Adobe Connect-bibliotheekbestanden en -mappen

De test voor aanvang van de Adobe Connect-vergadering controleert uw computer en netwerkverbindingen en helpt u verbindingsproblemen op te lossen voordat uw vergadering begint.

U kunt de test voorafgaand aan de vergadering op de volgende URL vinden: Zie hieronder voor een lijst met alle links voor de gehoste clusters.

• Gehost: https://[uw_accountnaam].adobeconnect.com/common/help/en/support/meeting_test.htm
  • Op locatie: https://[naam_van_server]/common/help/nl/support/meeting_test.htm

Als u de test voor aanvang van de vergadering wilt uitvoeren, moet de Adobe Connect-desktoptoepassing of Flash Player voor uw browser zijn geïnstalleerd. Als geen van beide is geïnstalleerd, wordt op de pagina van de test voor aanvang van de vergadering het dialoogvenster Diagnostische test van Adobe Connect weergegeven, waarin u wordt gevraagd Adobe Connect of Flash Player te installeren.

Testresultaten van vergadering wanneer Adobe Connect en Flash Player niet zijn geïnstalleerd
Testresultaten van vergadering wanneer Adobe Connect en Flash Player niet zijn geïnstalleerd

A. De test voor aanvang van de vergadering wordt uitgevoerd. Klik hier na de installatie van Adobe Flash Player of de Adobe Connect-toepassing. B. Controleert of Adobe Flash Player goed is geïnstalleerd. C. Adobe Flash Player wordt in uw browser geïnstalleerd of ingeschakeld. D. De Adobe Connect-toepassing wordt geïnstalleerd.

Als Adobe Flash Player in uw browser is geïnstalleerd of ingeschakeld, controleert de test voor aanvang van de vergadering vier elementen die essentieel zijn voor een geslaagde vergadering.

Resultaten van de test voor aanvang van de Adobe Connect-vergadering en verdere acties wanneer Flash Player is ingeschakeld in browser
Resultaten van de test voor aanvang van de Adobe Connect-vergadering en verdere acties wanneer Flash Player is ingeschakeld in browser

A. Resultaten van de test voor aanvang van de vergadering. B. De wizard Audio-instellingen wordt geopend voor het selecteren en configureren van luidsprekers en microfoons. C. De Adobe Connect-toepassing wordt geïnstalleerd. D. Geeft meer informatie over de testresultaten. E. De test voor aanvang van de vergadering wordt uitgevoerd.

Opmerking:

De optie voor luidsprekerselectie in de wizard Audio instellen is alleen beschikbaar in de Adobe Connect-desktoptoepassing en niet in de browser.

Als Adobe Flash Player niet in uw browser is geïnstalleerd of ingeschakeld, controleert de test voor aanvang van de vergadering twee elementen.

Resultaten van de test voor aanvang van de Adobe Connect-vergadering en verdere acties wanneer toepassing is geïnstalleerd en Flash Player is uitgeschakeld in browser
Resultaten van de test voor aanvang van de Adobe Connect-vergadering en verdere acties wanneer toepassing is geïnstalleerd en Flash Player is uitgeschakeld in browser

Afhankelijk van de testresultaten van elk element klikt u op de gepaste knop voor verdere actie.

Als de Adobe Connect-verbindingstest of de test van de verbindingssnelheid mislukt, zorgt u dat uw verbinding voldoet aan de vereisten die hier worden beschreven.

Probleem? Ik zie geen test voor aanvang van de vergadering.

Als u problemen ondervindt met de test voor aanvang van de vergadering, controleer dan of ad blockers ervoor hebben gezorgd dat uw analysepakket en andere volgscripts geen toegang hebben tot uw site. Ad blocking-software zoals uBlock Origin blokkeert niet alleen advertenties, maar ook de meeste tracking beacons die worden gebruikt door analysetools zoals Adobe Analytics en andere.

Schakel alle pop-up blockers uit om dit probleem op te lossen.

Instructies voor het uitschakelen van pop-up blockers.

De instelling van webbrowsers die pop-upvensters hebben geblokkeerd, moet worden gedeblokkeerd. U moet controleren of alle pop-up blockers zijn uitgeschakeld. Schakel hiervoor de pop-up blocker tijdelijk uit door de volgende instructies op te volgen:

Ga voor Google Chrome naar Instellingen > Privacy en veiligheid > Site-instellingen > Pop-ups en omleidingen.Zet bovenaan de instelling op Toegestaan of Geblokkeerd.

Ga voor de Firefox-browser naar Tools (bovenste menu naast Help) > Opties > Privacy en veiligheid > Toestemmingen.Kies voor Uitzonderingen naast Pop-upvensters blokkeren.

Ga voor Internet Explorer naar Tools > Pop-up blocker > Pop-up blocker uitzetten.