Meer informatie over de nieuwe functies in de nieuwste versie van Bridge.

Belangrijkste nieuwe functies

Versie van juni 2019 (versie 9.1)

Verbeteringen in de gebruikersinterface van Bridge 9.1

Updates in de gebruikersinterface

Ervaar verbeteringen in de weergave van de menubalk, labels en waarderingen. Gebruik de schuifregelaar Beeldachtergrond om het achtergrondcontrast aan te passen.

Bridge ondersteunt nu het werken in proxyomgevingen

Proxyserverondersteuning

Werk met services zoals Creative Cloud Library, Adobe Stock, Adobe Portfolio en Adobe Stock Contributor in proxyomgevingen.

Bekijk een lijst met problemen in Bridge die in deze versie zijn opgelost

Opgeloste problemen

Zoek oplossingen voor problemen met stapels en het kleurenprobleem van de PDF-uitvoer.

Werken met transparante .ai- en .eps-bestanden in Bridge

Ondersteuning voor transparantie

Raadpleeg de geruite miniaturen en voorvertoningen voor transparante .AI- en .EPS-bestanden.

Werken met Dimension-documenten in Bridge

Ondersteuning voor nieuwe bestandsindeling

Werk met Dimension-documenten (.dn) in Bridge.

Eerdere versies van Bridge