Aan de slag met uw account

Adobe PDF Pack is een bundel met online services van Adobe Document Cloud. Met Adobe PDF Pack kunt u:

• Documenten en afbeeldingsbestanden naar PDF converteren
  • Meerdere documenten in één PDF combineren
  • PDF's exporteren naar bewerkbare Word-, Excel-, PowerPoint- of RTF-indelingen
  • Snel PDF-formulieren invullen en ondertekenen met een slimme functie voor automatisch invullen
  • Documenten laten ondertekenen en de reactie van ondertekenaars bijhouden en beheren
  • Belangrijke documenten verzenden en de levering ervan bijhouden en bevestigen
  • Bestanden online opslaan en delen

Adobe PDF Pack werkt in uw webbrowser op uw computer of mobiel apparaat, of via de gratis software van Adobe Acrobat Reader voor uw bureaublad-pc. Veel functies werken ook in de gratis mobiele app van Adobe Acrobat Reader.

Bekijk de systeemvereisten voor informatie over ondersteunde configuraties.

Bezoek de PDF Pack-pagina met prijsgegevens.

Ja. Bij Adobe is beveiliging diep geworteld in onze interne bedrijfscultuur, alsook in onze processen voor softwareontwikkeling en onze bedrijfsvoering voor services. Adobe Document Cloud implementeert toonaangevende beveiligingpraktijken om uw documenten, gegevens en persoonlijk identificeerbare gegevens op het hoogst mogelijke niveau te beschermen, ongeacht of het nu gaat om identiteitsbeheer, Voor meer informatie over onze bedrijfsbeveiligingsmethoden, de Adobe Secure Product Lifecycle of de beveiliging van de Adobe Document Cloud-oplossing, gaat u naar de Adobe Security-pagina's op adobe.com.

Adobe PDF Pack is beschikbaar in het Engels, Deens, Nederlands, Fins, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Noors, Braziliaans Portugees, Spaans en Zweeds.

De volgende ondersteuningsopties zijn beschikbaar voor alle gebruikers: de online Help voor het product, Knowledgebase-artikelen en gecontroleerde forums.Voor meer informatie gaat u naar de Help-pagina voor Adobe Document Cloud PDF-services. Als u een betaalabonnement hebt op Adobe PDF Pack, hebt u ook recht op ondersteuning via chat of telefoon.

Abonneren/aanmelden

In de Adobe Store kunt u een abonnement kopen op Adobe PDF Pack.

Ga naar https://cloud.acrobat.com en voer de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw Adobe ID in.

U kunt uw wachtwoord opnieuw instellen door te klikken op Uw wachtwoord vergeten? op de aanmeldingspagina voor Adobe PDF Pack.

Tijdens het proces voor e-mailverificatie en het wachtwoord opnieuw instellen, worden berichten verzonden naar uw e-mailadres. Soms komt een bericht terecht in de map voor ongewenste e-mail.

Werken met Adobe PDF Pack

U kunt maximaal 12 bestanden tegelijkertijd combineren naar een PDF. Als u meer bestanden wilt combineren, combineert u ze eerst in batches van 12 of minder naar PDF, en vervolgens combineert u de resulterende PDF-bestanden.

Ja. Er is een limiet van 100 MB per bestand.

Adobe PDF Pack ondersteunt een breed scala van bestandsindelingen. Raadpleeg dit artikel voor een volledige lijst.

U kunt elk type PDF-bestand combineren, met uitzondering van (al dan niet met een wachtwoord) beveiligde bestanden, 3D-bestanden en bestanden die deel uitmaken van een PDF-portfolio.

Met Adobe PDF Pack kunt u bestanden wel naar PDF converteren, maar u kunt de PDF-bestanden niet bewerken.

Als u een PDF wilt bewerken, moet u Adobe Acrobat-bureaubladsoftware gebruiken. Ga naar de Adobe Acrobat Pro-productpagina voor meer informatie.

Wanneer u een PDF-bestand converteert naar .doc.docx.xlsx of RTF, biedt Adobe PDF Pack ondersteuning voor OCR in de volgende talen: Engels, Deens, Nederlands, Fins, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Noors, Braziliaans Portugees, Spaans en Zweeds. OCR is de conversie van afbeeldingen met tekst naar bewerkbare tekens, zodat u de tekst kunt doorzoeken, corrigeren en kopiëren. U kunt OCR gebruiken als het geconverteerde PDF-bestand is gemaakt van een gescand document.

Bestandsverwerking kan langer duren wanneer OCR is ingeschakeld. Als u niet wilt dat Adobe PDF Pack afbeeldingen van tekst converteert naar bewerkbare tekst, kunt u de OCR-functie uitschakelen. Wanneer OCR is uitgeschakeld, kan Adobe PDF Pack documenten sneller verwerken.

Er zijn diverse redenen waarom u een foutbericht kunt ontvangen bij het converteren van een bestand naar PDF. Controleer eerst of Adobe PDF Pack ondersteuning biedt voor het bestandstype dat u wilt converteren, en of het bestand niet door een wachtwoord of op een andere wijze is beveiligd. Ook moet u ervoor zorgen dat het bestand niet beschadigd is en geen virus bevat. Als het bestandstype wordt ondersteund, maar u nog steeds een foutbericht krijgt, is het waarschijnlijk een tijdelijk probleem met de Adobe PDF Pack-service.