pdf-pack.mnemonic.79x76

Adobe PDF Pack is een bundel met Adobe Document Cloud-services. Hiermee kunt u snel en gemakkelijk online PDF-bestanden maken, combineren, indelen, ondertekenen en verzenden. U kunt de PDF-bestanden ook converteren naar bewerkbare Word- of Excel-bestanden.

U kunt geen PDF-bestanden bewerken met Adobe PDF Pack. Voor het bewerken van PDF-bestanden hebt u Acrobat DC nodig. Zie de Acrobat-productpagina.

Hoe wilt u uw Adobe PDF Pack-account beheren?

• Meld u aan bij Document Cloud Home op https://documentcloud.adobe.com met uw Adobe ID en wachtwoord of via uw sociale account (op Facebook of Google). Klik op Account (gebruikerspictogram) rechtsboven in het Adobe Document Cloud-venster en kies Adobe-account. De pagina Adobe-account wordt geopend op een nieuw tabblad.
  • Als u uw account wilt bijwerken of uw abonnement beheren, klikt u op Abonnement beheren onder de bijbehorende informatiesectie van de pagina Adobe-account.

Aan de slag met de webtoepassingen en -services

upload-file_2x

Bestanden uploaden: Upload bestanden snel en eenvoudig naar Document Cloud en beheer ze vanaf uw computer of mobiel apparaat. Meer informatie >

share_2x

Pdf's delen om weer te geven: Deel snel een koppeling naar een pdf-document met anderen voor weergave. Meer informatie >

exportPDF_2x

PDF exporteren: Converteer uw PDF naar bewerkbare Word-, Excel- of PowerPoint-bestanden. Meer informatie >

combine_2x

Bestanden combineren: Combineer meerdere bestanden tot één PDF. Meer informatie >

fill-and-sign_2x

Invullen en ondertekenen: Hiermee kunt u snel online formulieren invullen en ondertekenen. Verstuur de bestanden naar andere gebruikers en sla ze op naar Adobe Document Cloud. Meer informatie >

createpdf_2x

PDF maken: Converteer Microsoft Word, Excel, PowerPoint en andere bestandsindelingen naar een PDF. Meer informatie >

share-for-review@2x

Pdf's delen voor revisie: Deel snel een koppeling naar een PDF-document met anderen voor revisie. Meer informatie >

organize-pages_2x

Pagina's indelen: Roteer, verplaats, verwijder of hernummer pagina's in een PDF. Meer informatie >

send-for-signature_2x

Verzenden ter ondertekening: Laat uw documenten overal ondertekenen via een webbrowser of mobiel apparaat. Meer informatie >

create-template_2x

Tekensjabloon maken: Maak een herbuikbaar tekensjabloon van veelgebruikte vormvelden. Meer informatie >