Kan lidmaatschapsstatus niet verifiëren in offlinemodus

Waarom zie ik de fout 'Kan lidmaatschapsstatus niet verifiëren in offlinemodus'?

Als je offline bent (niet verbonden met internet) en het volgende dialoogvenster ziet wanneer je een Creative Cloud 2019-app start, voer je de onderstaande stappen uit om dit probleem op te lossen.

We kunnen de status van je lidmaatschap niet controleren, omdat de lokale tijd op je systeemklok is veranderd sinds je voor het laatst online was en verbonden was met Adobe-servers.  Ervan uitgaande dat je de datum en tijd op je computer niet opzettelijk hebt gewijzigd, is deze situatie meestal het gevolg van automatische tijdsynchronisatie via een intermitterende wifi-verbinding.

Hoe los ik dit probleem op?

Gebruik op je computer een van de volgende procedures (afhankelijk van je besturingssysteem) om te voorkomen dat je systeemklok met de internettijd synchroniseert en start vervolgens de applicatie terwijl je online bent.

Opmerking:

De volgende keer dat je online bent, kun je de synchronisatie van de computerklok inschakelen.

1. Open Systeemvoorkeuren en selecteer Datum en tijd.

2. Klik in de linkerbenedenhoek van het dialoogvenster op het slotpictogram.

3. Schakel Stel datum en tijd automatisch in uit en klik op Opslaan.

4. Zorg ervoor dat je online bent en start de Creative Cloud 2019-app opnieuw.

1. Open het Configuratiescherm.

2. Klik op Klok, taal en land/regio.

3. Klik op Datum en tijd.

4. Ga naar het tabblad Internettijd.

5. Klik op Instellingen wijzigen.

6. Schakel Klok met een internettijdserver synchroniseren uit.

7. Sluit het dialoogvenster Internettijd instellen en sluit vervolgens het dialoogvenster Datum en tijd.

8. Zorg ervoor dat je online bent en start de Creative Cloud 2019-app opnieuw.