Kom te weten wat u moet doen wanneer de Adobe Creative Cloud-desktopapp niet wordt geïnstalleerd of bijgewerkt.

Waarom is de Creative Cloud-desktopapp niet geïnstalleerd of bijgewerkt?

De installatie of update van Creative Cloud-desktopapp kan mislukken doordat een of beide onderstaande problemen optreden:

• Uw Creative Cloud- of Creative Suite-apps zijn beschadigd.
  • Uw computer kan geen verbinding maken met de Adobe-servers.

Probeer de onderstaande oplossingen als een van de volgende foutmeldingen of -codes verschijnen wanneer u de Creative Cloud-desktopapp installeert of bijwerkt:

• Kan Creative Cloud-desktop niet installeren
  • Kan Creative Cloud-desktop niet bijwerken
  • Foutcode 1
  • Foutcode P1
  • Foutcode 50
  • Foutcode P50
  • Foutcode 1001
  • Foutcode 1002

Fout Kan niet bijwerken
Fout 1001

De fout 'Kan de Creative Cloud-desktopapp niet installeren' verhelpen

Probeer de volgende oplossingen in volgorde uit. Stop zodra u de Creative Cloud-desktopapp kunt installeren.

Verwijder de Creative Cloud-desktopapp en installeer deze vervolgens opnieuw.

1. Verwijder de Creative Cloud-desktopapp.

2. Download en installeer de Creative Cloud-desktopapp. Zie Creative Cloud-desktopapp downloaden voor meer informatie.

De Adobe CC Cleaner Tool uitvoeren.

1. Voer de Creative Cloud Cleaner Tool uit om de huidige installatie van de Creative Cloud-desktopapp te verwijderen. Zie De CC Cleaner Tool uitvoeren.

2. Kies optie 3 in de CC Cleaner Tool: Producten van CC Apps, Creative Cloud en CS6. Kies vervolgens optie 1: Adobe Creative Cloud Desktop.

3. Wijzig de naam van de volgende OOBE-mappen naar OOBE.old:

Windows

• \Program Files (x86)\Common Files\Adobe\OOBE
    • \Users\AppData\Local\Adobe\OOBE

macOS

/Bibliotheek/Applicatie-ondersteuning/Adobe/OOBE

4. Download en installeer de Creative Cloud-desktopapp.

Installeer de Creative Cloud-desktopapp opnieuw met behulp van een beheerdersaccount.

Maak een nieuwe lokale gebruikersaccount met beheerdersrechten en meld u aan met deze account. Download en installeer vervolgens de Creative Cloud-desktopapp opnieuw.