Dit document beantwoordt vragen over servergedrag, het venster Bindingen en databases in Dreamweaver CC dat is vrijgegeven op 18 juni 2013.

In Dreamweaver CC is servergedrag beschikbaar als extensie: Deprecated_ServerBehaviorsPanel_Support.zxp. Nadat u de extensie hebt geïnstalleerd, is de functie Servergedrag ingeschakeld en werken extensies die hiervan afhankelijk zijn zoals ze daarvoor werkten.

Afhankelijk van uw besturingssysteem kunt u de extensie op de volgende plaatsen in de CC-release vinden:

•  Vista/Windows 7: C:/Program Files (x86)/Adobe/Adobe Dreamweaver CC/Configuration/DisabledFeatures
  •  Mac OS X: /Applications/Adobe Dreamweaver CC/Configuration/DisabledFeatures

Opmerking:

Extensies van het type MXP worden niet ondersteund in Extension Manager CC. De MXP-indeling is vervangen door de extensie-indeling ZXP.

U kunt een MXP-extensie naar een ZXP-extensie converteren met de tool MXP-extensie naar ZXP converteren. U vindt deze tool in het menu Extra in Extension Manager voor CS6.

Servergedrag, databases en bindingen herstellen in Dreamweaver CC

Servergedrag, databases en bindingen herstellen in Dreamweaver CC
Silas Norbu Lepcha