Als u Dreamweaver wilt uitvoeren en gebruiken, moet uw computer voldoen aan de hieronder beschreven minimale technische specificaties.

Van toepassing op:

Versie van november 2019 (20.0).

Systeemvereisten voor eerdere versies:

Minimale systeemvereisten voor Dreamweaver

Windows

Minimum vereiste
Processor Intel® Core 2- of AMD Athlon® 64-processor; processor van 2 GHz of sneller.
Besturingssysteem

Microsoft Windows 7 met Service Pack 1 (64-bits) of Windows 10 1607, 1803 of hoger (64-bits).

RAM

2 GB RAM (4 GB aanbevolen).

Ruimte op vaste schijf

2 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf voor de installatie. Tijdens de installatie is extra vrije ruimte (ongeveer 2 GB) vereist. Dreamweaver kan niet worden geïnstalleerd op verwisselbare flashopslagapparaten.

Schermresolutie

Beeldscherm met een resolutie van 1280 x 1024 en 16-bits videokaart.

Internet

Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validering van lidmaatschappen en toegang tot onlineservices.

macOS

Minimum vereiste
Processor

Multi-core Intel-processor met 64-bits ondersteuning

Besturingssysteem  macOS v10.15, macOS v10.14, macOS v10.13
RAM

2 GB RAM (4 GB aanbevolen)

Ruimte op vaste schijf

2 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf voor de installatie. Tijdens de installatie is extra vrije ruimte (ongeveer 2 GB) vereist. Dreamweaver kan niet worden geïnstalleerd op verwisselbare flashopslagapparaten.

Schermresolutie

Beeldscherm met een resolutie van 1280 x 1024 en 16-bits videokaart

Internet

Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validering van lidmaatschappen en toegang tot onlineservices.

Taalversies beschikbaar voor Dreamweaver

Deutsch

English

Español

Français

Français*

עברית*

Italiano

Nederlands

Polski

Português (Brasil)

Svenska

Türkçe

čeština

Русский

عربي*

日本語

简体中文*

繁體中文*

한국어*

* Vereenvoudigd en Traditioneel Chinees en Koreaans zijn alleen beschikbaar voor Windows. Arabische en Hebreeuwse versies hebben gelokaliseerde ondersteuning en functies met een Engelse interface. De versie voor Noord-Afrikaans Frans (Français*) heeft gelokaliseerde ondersteuning en functies met een Franse interface.