In de app Lightroom CC voor mobiel wordt in de accountinformatie (onder uw accountnaam en Adobe ID) in het menu Instellingen uw abonnementsstatus aangegeven als Abonnement verlopen/Proefversie verlopen of wordt geen abonnementsstatus weergegeven als u een nieuwe gratis account hebt gemaakt, zelfs als u al een betaald abonnement hebt aangeschaft (via aankoop binnen apps).

U hebt geen toegang tot de Premium-functies.

Besturingssysteem

iOS en Android

Oplossing

Voor iOS-apparaten

1. Start de Lightroom CC-app op uw mobiele apparaat.

2. Voer een van de volgende handelingen uit om het menu Instellingen te openen:

• Tik in de albumweergave op het instellingenpictogram () in de rechterbovenhoek van het scherm.
    • Tik in de raster- of loepweergave op het pictogram met de drie puntjes rechtsboven op het scherm en selecteer Instellingen in het pop-upmenu.
  3. Tik in het menu Instellingen op het pictogram (>) naast uw accountnaam en Adobe ID.

4. Tik in het venster Accounts op Aankopen herstellen.

Het probleem moet nu zijn opgelost.

Voor mobiele apparaten met Android

1. Start de Lightroom CC-app op uw mobiele apparaat.

2. Probeer een van de Premium-functies in de app te openen, zoals Zoeken, Selectieve wijzigingenRetoucheerpenseel of andere opties.

3. Tik in het volgende weergegeven scherm op Nu upgraden om de aankoopprocedureopnieuw te starten.

Let op:

Controleer dat u het Gmail-adres en de Adobe ID goed hebt ingevoerd.

Het probleem moet nu zijn opgelost.