De meeste Creative Cloud-lidmaatschappen worden automatisch verlengd. Als je automatische verlenging wilt uitschakelen, annuleer je eenvoudig je lidmaatschap.

Jaarlidmaatschap

Je lidmaatschap wordt elk jaar automatisch verlengd op de jaarlijkse verlengingsdatum totdat je annuleert. We zullen je waarschuwen wanneer de 12-maandelijkse verlengingsdatum nadert en je op de hoogte stellen van eventuele wijzigingen die mogelijk van kracht worden.

Maandlidmaatschap

Het bij de aankoop vermelde tarief wordt maandelijks in rekening gebracht totdat je je lidmaatschap opzegt. Je maandtarief kan veranderen, maar dit wordt altijd van tevoren bekendgemaakt.

Automatische verlenging uitschakelen

Als je automatische verlenging wilt uitschakelen, annuleer je eenvoudig je lidmaatschap. Meer informatie over hoe je je lidmaatschap annuleert.

Je verlengingsdatum bepalen

1. Ga naar je Adobe ID-account en meld je aan met je Adobe ID en wachtwoord of met je socialmedia-account (Facebook of Google).

2. Klik in de navigatiebalk bovenaan op Lidmaatschappen.

Lidmaatschappen
  3. Klik in de sectie Mijn lidmaatschappen op Lidmaatschap beheren.

Lidmaatschap beheren
  4. Onder Lidmaatschap en betaling zie je de verlengingsdatum van je lidmaatschap onder het type lidmaatschap.

Verlengingsdatum