Adobe Premiere Elements biedt verschillende manieren om uw video's snel te exporteren en delen. Gebruik het deelvenster Exporteren en delen om uw afgewerkte video's op te slaan en te exporteren.

Met Snel exporteren kunt u uw video snel exporteren in een indeling die op bijna alle algemeen beschikbare apparaten kan worden afgespeeld, zoals computers, tv en mobiele apparaten en op het web.

1. Selecteer in de Adobe Premiere Elements-werkruimte de optie Exporteren en delen.

2. Kies in het dialoogvenster Exporteren en delen de optie Snel exporteren.

Opties en instellingen voor Snel exporteren

3. Voer de bestandsnaam en het doel van de uitvoervideo in.

4. Klik op Opslaan.

Tip van een expert: Eenvoudig delen met Adobe Premiere Elements

Tip van een expert: Eenvoudig delen met Adobe Premiere Elements
Met Adobe Premiere Elements wordt het gemakkelijker om uw video's met vrienden en familie te delen. Philip Andrews legt uit hoe u clips kunt posten op YouTube, Facebook en Vimeo.
Philip Andrews

Share videos on YouTubeGetting started tutorials for Adobe Premiere Elements