Camera RAW-bestanden worden offline weergegeven in Premiere Elements 2023

Probleem

Als een project, met Camera RAW-bestanden die zijn gemaakt in eerdere versies van Premiere Elements, wordt geopend in Premiere Elements 2023, worden de Camera RAW-bestanden offline weergegeven.

Tijdelijke oplossing

Om dit probleem op te lossen vervangt u Camera Raw-bestanden door andere ondersteunde afbeeldingsindelingen zoals JPEG, PNG, enz. Zie Ondersteunde bestandsindelingen voor meer informatie.

Opmerking:

Camera Raw-bestanden kunnen worden geïmporteerd in Photoshop Elements en in Elements Organizer als Photoshop Elements 2023 is geïnstalleerd.

Reden

Camera Raw-bestanden worden niet ondersteund in Premiere Elements 2023. Als een project dat in eerdere versies van Premiere Elements is gemaakt, Raw-bestanden bevat, kan het project wel worden geopend, maar worden de Raw-bestanden ook offline weergegeven.

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online