Verkleinen van bevroren frame tijdens het importeren

Bevroren frame wordt verkleind tijdens importeren in Adobe Premiere Elements

Geëxporteerd bevroren frame wordt verkleind bij het importeren in Adobe Premiere Elements-project met dezelfde projectinstellingen. Het probleem treedt op doordat de Pixelverhouding van afbeelding en project niet overeenkomen.

Oplossing

1. Bevroren frame importeren in de projectelementen.

2. Klik met de rechtermuisknop op het bestand en selecteer Beeldmateriaal interpreteren.

3. In de instellingen voor Pixelverhouding kiest u de Pixelverhouding van de huidige projectinstellingen in de vervolgkeuzelijst In overeenkomst met.

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online