U kunt media (foto's, video's en audio) in de Elements Organizer importeren naar de werkruimte van de Adobe Premiere Elements Editor. U kunt de media in een catalogus importeren naar de PRE-werkruimte. Media die in albums zijn georganiseerd in de Elements Organizer worden echter als lokale albums weergegeven in de ingesloten Elements Organizer. Met de ingesloten Elements Organizer (ingesloten EO) kunt u rechtstreeks media toevoegen aan de tijdlijn. U kunt ook de optie Ingesloten EO kiezen in de vervolgkeuzelijst Media toevoegen.

Opmerking:

Het is niet mogelijk albums te maken en te verwijderen in de ingesloten EO.

Toegang tot media via de ingesloten EO

U kunt nu de albums die in de Elements Organizer zijn gemaakt, openen in de werkruimte van de PRE Editor. De optie Ingesloten Elements Organizer in Media toevoegen geeft toegang tot Elements Organizer-albums. Ga als volgt te werk om media te importeren via de Elements Organizer:

1. Klik op Media toevoegen > Elements Organizer.

2. Klik op Lokale albums. De in de Elements Organizer gemaakte albums worden weergegeven onder Lokale albums. Klik op een album om de mediabestanden in dat album weer te geven in de Ingesloten EO. U kunt opnieuw op het album klikken om de selectie op te heffen. De media in de Ingesloten EO worden dan vernieuwd en alle beschikbare media in de Elements Organizer-catalogus worden weergegeven.

Opmerking:

Klik op het pictogram Stilstaande beelden weergeven als er niets wordt weergegeven in de Ingesloten EO.

3. Dubbelklik op een video- of audiobestand om een voorvertoning weer te geven in de Bronmonitor.

4. Klik op een bestand om het te selecteren. Klik op Bestanden toevoegen om het toe te voegen aan de tijdlijn.

U kunt meerdere bestanden selecteren en toevoegen aan de tijdlijn. U kunt ook media uit de ingesloten EO naar specifieke punten in de video op de tijdlijn slepen.

5. Klik op Gereed als u alle bestanden hebt toegevoegd en de Ingesloten EO wilt sluiten.

Werken met bestanden in de ingesloten EO

U kunt verschillende taken uitvoeren op uw bestanden in het deelvenster Ingesloten EO. Klik op Media toevoegen > Elements Organizer om dit deelvenster te openen. U kunt de volgende taken uitvoeren in dit deelvenster:

eo_embeddedeo_ed
Ingesloten EO-werkruimte

Ingesloten EO is vooral een werkruimte voor het bekijken van de mediabestanden in de Elements Organizer. U kunt hier media weergeven, sorteren en importeren. U kunt het formaat van het Ingesloten EO-venster aanpassen. De grootte blijft niet behouden wanneer u de toepassing afsluit. De volgende drie elementen vormen echter een belangrijk onderdeel van de optie Ingesloten EO:

A. De knop Terug

Klik op Terug om terug te gaan naar de opties voor Media toevoegen.

B. Lokale albums

Klik op Lokale Albums om de media in de Elements Organizer-catalogus weer te geven. Klik op een album om de media in dat album te bekijken.

C. De knoppen Vorige en Volgende

Klik op de knop Vorige of Volgende om de weergegeven media te doorlopen.

Opmerking:

U kunt maximaal 1000 bestanden weergeven in de Ingesloten EO.

eo_embeddedtab_et
Knoppen in het deelvenster Ingesloten EO

A. Inhoud doorzoeken

Klik op dit pictogram om een tekstvak te openen. Voer de zoekcriteria in en druk op Enter om te zoeken naar een bepaald mediabestand. Dit is geen actieve zoekopdracht, dus u moet op Enter drukken nadat u de zoekcriteria hebt ingevoerd.

B. Video weergeven

Klik op dit pictogram om alleen videobestanden te bekijken.

C. Audio weergeven

Klik op dit pictogram om alleen audiobestanden te bekijken.

D. Stilstaande beelden tonen.

Klik op dit pictogram om alleen foto's weer te geven.

E. Volgorde selecteren

Klik op deze optie om de bestanden op datum te sorteren of op de batches waarin ze zijn geïmporteerd. U kunt de foto's op de volgende manieren sorteren:

• Nieuwste/Oudste eerst: de bestanden worden gesorteerd op aanmaakdatum. De standaardweergavevolgorde in Ingesloten EO is Nieuwste eerst.
  • Importbatch: de bestanden worden gesorteerd volgens de batches waarin ze zijn geïmporteerd. De weergavevideo's zijn niet zichtbaar als de bestanden worden gesorteerd op Importbatch.