Tips voor het oplossen van problemen en Help

Algemene vragen

Adobe Aero is het enige alles-in-één-platform voor het ontwerpen en bekijken van augmented reality (AR) waarmee ontwerpers en ontwikkelaars gemakkelijker interactieve, meeslepende ervaringen in de 'echte' wereld kunnen ontwerpen, samenwerken en publiceren.

Zie Wat is Adobe Aero voor meer informatie over Adobe Aero.

Ja, u kunt de mobiele iOS-app voor Aero gratis downloaden via de Apple App Store.

Zie Algemene vragen voor antwoorden op algemene vragen over Adobe Aero.

U kunt uw eigen foto's, gelaagde bestanden of andere 2D- en 3D-inhoud opnemen. Aero optimaliseert geïmporteerde PSD-, JPEG-, OBJ-, GLB- en FBX-middelen voor AR. U kunt ook middelen van Adobe Photoshop, Illustrator en Dimension ophalen.

Zie Ondersteunde bestandsindelingen voor meer informatie over de bestandsindelingen die in Aero worden ondersteund.

U kunt AR-ervaringen die met Adobe Aero zijn gemaakt, met belanghebbenden en reviewers delen door een of meer van de volgende opties te gebruiken:

• Afbeelding of video
  • Als REAL-bestand
  • Als USDz- of REALITY-bestand

Zie Werk samen met anderen aan Adobe Aero-bestanden voor meer informatie over hoe u met anderen kunt samenwerken om uw AR-ervaringen aan te passen.

Downloaden en installeren

U kunt de Adobe Aero-app voor iOS downloaden via de Apple App Store.

Adobe Aero is beschikbaar op alle apparaten die ARKit 2 en iOS 13 of hoger ondersteunen en wordt aanbevolen voor de volgende apparaten:

• iPhone 8 Plus en hoger.
  • iPad (apparaten met een A11 ARM-chip of hoger).

• iPad en iPad mini (5e generatie en hoger).

• iPad Air (3e generatie en hoger).

• iPad Pro (2e generatie en hoger).
  • Een internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering en toegang tot online services.

Zie Systeemvereisten voor Adobe Aero voor meer informatie over de vereiste specificaties om Aero te gebruiken.

Accountbeheer

Meld u aan op uw Adobe accountpagina met uw huidige Adobe ID (uw e-mailadres) en -wachtwoord. Klik op het tabblad Wachtwoord en beveiliging en wijzig uw wachtwoord. Voor meer informatie over het wijzigen van uw wachtwoord en andere accountgegevens, raadpleegt u Uw Adobe ID-account beheren.