Lees hoe je Creative Cloud-apps (inclusief de Creative Cloud desktop-app) downloadt en installeert. Volg deze stappen wanneer je je apps voor het eerst downloadt of wanneer je ze downloadt op een nieuwe of andere computer.

Je kunt je Creative Cloud-apps installeren op meer dan één computer. Meer informatie.

Je Creative Cloud-apps downloaden

1. Meld je aan op creativecloud.adobe.com/apps en klik op Downloaden of Installeren voor de app die je wilt installeren.

Zoek je de Creative Cloud desktop-app? Deze wordt automatisch geïnstalleerd met je eerste app. Je kunt deze echter desgewenst rechtstreeks downloaden.

Een Creative Cloud-app downloaden
    Een Creative Cloud-app installeren
  2. Dubbelklik op het gedownloade bestand om het installatieprogramma te starten.

3. Volg de aanwijzingen op het scherm om de installatie te voltooien.

Na een gelukte installatie wordt de Creative Cloud desktop-app tegelijk met je Creative Cloud-app gestart.

4. Als je meer apps wilt installeren, klik je op Installeren voor de app in de Creative Cloud desktop-app.

Problemen met de installatie?

De meeste fouten hebben te maken met een code. Zie Fouten bij de installatie van Creative Cloud-apps oplossen voor instructies voor je foutcode.

Zie Veelvoorkomende verbindingsproblemen oplossen als je problemen hebt met de verbinding.

Voor specifieke instructies voor macOS Catalina raadpleeg je Installatie van Creative Cloud desktop-app is vastgelopen | macOS Catalina (10.15).

Voor andere besturingssystemen raadpleeg je Installatie van Creative Cloud-app is vastgelopen.

Meld je af en meld je vervolgens weer aan bij de Creative Cloud desktop-app. Als het probleem zich blijft voordoen, raadpleeg je Zorgen dat Creative Cloud na aanschaf niet meer aangeeft dat je de proefversie gebruikt.

Als je deactiveert, wordt de verbinding van je apps met een specifieke computer verbroken en kun je ze uitvoeren op een andere computer. Je kunt je afmelden (of deactiveren) via je Adobe-accountpagina.

Als je de foutmelding 'Activeringslimiet bereikt' of 'Aanmelden mislukt' krijgt, raadpleeg je Creative Cloud-fout 'Activeringslimiet bereikt' of 'Aanmelden mislukt'.

Vraag het aan de community

Stel vragen en krijg antwoord van experts.

Een vraag stellen