Lees hoe je Creative Cloud-apps download en installeert, inclusief de Creative Cloud desktop-app.

Lees hoe je je Creative Cloud-apps downloadt

Wanneer je je eerste app downloadt, wordt de Adobe Creative Cloud desktop-app (waarmee je toekomstige downloads gaat beheren) tegelijkertijd geïnstalleerd.

1. Meld je aan op de Creative Cloud-website.

2. Klik op Downloaden of Installeren naast de app die je wilt downloaden. De app wordt gedownload.

Een Creative Cloud-app downloaden
    Een Creative Cloud-app installeren

Ben je op zoek naar mobiele apps? Klik op de tab Mobiele apps boven aan de pagina.

3. Volg de aanwijzingen op het scherm om de installatie te voltooien.

Veelgestelde vragen

Zie Systeemvereisten | Creative Cloud voor de volledige systeemvereisten voor je Creative Cloud-app.

Je kunt de Creative Cloud desktop-app downloaden van de Creative Cloud-website.

Als je wilt voorkomen dat je foutberichten ziet die melden dat je nog steeds de proefversie gebruikt of dat je proefversie is verlopen, lees je Zorgen dat Creative Cloud na aanschaf niet meer aangeeft dat je de proefversie gebruikt